کاسرول یا کسرول (casserole) یه واژه فرانسوی است و به غذاهایی گفته می شه که در ظرف هایی که در برابر حرارت بالا مقاوم هستن، طبخ و عموماً با همون ظرف سر میز آورده می شه (casserole dish). کسرول هم می تونه بعنوان غذای اصلی و هم در کنار غذای اصلی سرو شه. یکی دیگه از ویژگی های کسرول سبک طبخ این غذاهاست که معمولاً از پخت انواع گوشت و سبزیجات به همراه یه ماده نشاسته ای مثل پاستا و سیب زمینی و سطحی پوشیده از پنیر درست می شه که لازانیا، موساکا، پای چوپان و خیلی از غذاهایی که در فرهنگ غذایی ما هم جا افتاده اند از این قبیلند.
از اونجا که برای طبخ کسرول بیشتر، از سبزیجات, گوشت چرخ کرده یا مرغ استفاده می شه، یا حداقل در رسپی هایی که من سراغ داشتم اینطور بود، گرچه از نتیجه کار مطمئن نبودم ولی تصمیم گرفتم کسرولی با گوشت لقمه ای درست کنم که اتفاقاً غذای بسیار لذیذی هم از آب در اومد.