گراتین (Gratin) یه واژه فرانسوی است و به اون دسته از غذاهایی گفته می شه که داخل فر پخته و روی اونها که عموماً با پودر سوخاری، پنیر، تخم مرغ یا کره پوشیده شده، گریل و طلایی می شه. گراتین هم می تونه به صورت گیاهی یعنی تنها با سبزیجات درست بشه و هم می تونه از ترکیب انواع گوشت و سبزیجات تهیه شه که من اینجا از مرغ استفاده کردم.
Tuesday, April 24, 2018
Sunday, April 08, 2018
بادمجان شکم پر به سبک ترکیه
بادمجون شکم پر یه غذای بین المللی است که در همه جای دنیا با یکسری تفاوتها در ظاهر و مواد لازم پخت می شه. این مدل که من امروز در موردش حرف می زنم با این شمایل ظاهری سبکی هست که در ترکیه پخته می شه. بسیار خوشمزه است و بهتون پیشنهاد می دم اگه به بادمجون علاقمندید حتما امتحان کنید.
قبل از اینکه برم سر دستور تهیه, این خبر خوب رو هم در سال جدید بهتون بدم که من بعد سعی می کنم رسپی ها رو علاوه بر عکس های مرحله به مرحله با فیلم آموزشی هم بزارم. البته در حال حاضر چندین دستور از قبل دارم که بهرحال لابلای دستورهای جدیدی که فیلمبرداری می شه قرارشون می دم اما تا جایی که وقتم اجازه بده سعی می کنم دستورهای جدیدم رو با فیلم همراه کنم. برای شروع هم از این بادمجون شکم پر واقعا خوشمزه شروع کردم که می تونید فیلم اون رو در انتهای متن مشاهده کنید. پس در ادامه با من همراه باشید...