tag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post2191186411006738700..comments2023-09-13T18:45:32.661+00:00Comments on سبز و ترش: ژله سفید و سیاهLalehhttp://www.blogger.com/profile/00316634256162012316noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post-60802866912535704052012-12-18T09:20:07.818+00:002012-12-18T09:20:07.818+00:00
مریم جان نمی شه زمان خاصی رو گفت چون این زمان بست...<br />مریم جان نمی شه زمان خاصی رو گفت چون این زمان بسته به سایز قالب, جنس قالب (سلیکونی, فلزی بودن) و درجه سرمای یخچالها متفاوت است. بنابراین بهتره هر بار بهش سر بزنید و مرتب اون رو چک کنید<br />اگه زمانتون کم بود می تونین داخل فریزر بذارید ولی مراقب باشید اونقدر نبنده که سفت بشه و در درجه بعد یخ بزنهLalehhttps://www.blogger.com/profile/00316634256162012316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post-8289811835657549852012-12-17T23:52:15.439+00:002012-12-17T23:52:15.439+00:00azizam mishe begi hodudan cheghadr zaman lazeme ta...azizam mishe begi hodudan cheghadr zaman lazeme ta har laye tu yakhchal bemune?maryamnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post-27950826900860631752012-09-11T20:49:49.326+00:002012-09-11T20:49:49.326+00:00ممنونم نگین جان
قبلا افتخار آشنایی باهاتون رو ندا...ممنونم نگین جان <br />قبلا افتخار آشنایی باهاتون رو نداشتم<br />*** چشم لینکتون می کنم و از آشنائیتون خوشحالم<br /><br />Lalehhttps://www.blogger.com/profile/00316634256162012316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post-29310350466371638652012-09-11T08:03:01.029+00:002012-09-11T08:03:01.029+00:00سلام عزیزم. عالی شده. منم ژله سیاه و سفید توی وبم ...سلام عزیزم. عالی شده. منم ژله سیاه و سفید توی وبم دارم. منتهی کمی با این فرق می کنه.<br /><br />کارات عالیه و عکسهات هم همینطور.<br /><br />عزیزم منتظرتم. راستی تمایل به تبادل لینک داشتی بگو تا همدیگر رو لینک کنیم. شاد و خوشبخت باشی.neginchefhttp://www.neginchef.blogfa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post-73381416951835247532012-08-26T20:24:25.711+00:002012-08-26T20:24:25.711+00:00سلام سمیرا جان
شاید مقدار ژلاتینت رو زیاد تر از م...سلام سمیرا جان <br />شاید مقدار ژلاتینت رو زیاد تر از میزانی که گفته ام ریختی چون یه بار که یه ژله حدسی درست می کردم همین اتفاق برام افتاد و دفعه بعد که مقدار ژلاتینم رو کم کردم دیگه مشگلی نداشت<br />در مورد حذف کردن خامه نمی تونم نظری بدم چون تا حالا امتحان نکرده ام<br />ولی اگه کلا با این ژله مشگل داری می تونی به جاش از ژله آلوئه ورا با ترکیب بستنی استفاده کنی که تو این لینک در موردش توضیح داده ام.<br /> <br />http://sabzotorsh.blogspot.ca/2012/06/blog-post_27.html<br /><br />این ژله هم از لحاظ ظاهری شبیه همین ژله سفید در میاد و هم طعم خوبی داره و هم برای <br /> کسایی که با درست کردن ژله مشگل دارن راه حل خوبی است<br /> *** امیداوارم به دردت بخوره<br />Lalehhttps://www.blogger.com/profile/00316634256162012316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post-85014270193000039032012-08-26T18:09:12.310+00:002012-08-26T18:09:12.310+00:00سلام من نمی دونم با بوی ژلاتین چیکار کنم وقتی اون ...سلام من نمی دونم با بوی ژلاتین چیکار کنم وقتی اون لایه سفید رو جدا درست کرده بودم بوی ژلاتین میداد به نظرم بعد هم می شه خامه نریزم توش؟ من طعم خامه رو اصلا دوس ندارم <br /> سمیراnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post-54895739660858279282012-06-20T12:59:06.134+00:002012-06-20T12:59:06.134+00:00آره عزیزم, ژله رو در هر مرحله ای که مایع ژله رو اض...آره عزیزم, ژله رو در هر مرحله ای که مایع ژله رو اضافه می کنیم باید بذاریم توی یخچال تا مقداری خودش و بگیره, اینکه می گم مقداری, نه باید اونقدر باشه که کاملا سفت شده باشه که وقتی میخوایم از قالب در بیاریم لایه ها از هم جدا بشه, نه اونقدر که وقتی لایه ی بعدی رو روی اون می ریزیم, مایع ژله مون به لایه ی قبلی نفوذ کنه, <br />کار سختی نیست با یه بار امتحان متوجه میشین ***:))Lalehhttps://www.blogger.com/profile/00316634256162012316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1117736109590748973.post-35159447285766059542012-06-20T10:31:53.348+00:002012-06-20T10:31:53.348+00:00Laleh jan man in ghesmat ra otovaje nashodam va in...Laleh jan man in ghesmat ra otovaje nashodam va in ke dar har marhale ke jele ra dar zarf myrizim bayad begozarim toye yakhchal, kheili mamnunSamanehnoreply@blogger.com