تقریباً به ازای هر یک قاشق پودر ژلائین یک قاشق آب سرد به اون اضافه می کنیم تا حالت اسفنجی به خودش بگیره و اون و توی مایکروویو یا به روش بن ماری به صورت محلول در میاریم.
اگه توی مایکرویو گذاشتیم هر چند ثانیه یه بار در اون باز می کنیم اگه ژلاتین به صورت محلول در اومده بود آماده است اگر نه دومرتبه برای چند ثانیه دیگه این کار و تکرار می کنیم تا جایی که ژلاتین کاملاً از هم باز شده باشه و به صورت مایع غلیظی در اومده باشه
اگه هم به روش بن ماری که ( اینجا ) توضیح داده ام باشه کتری یا ظرف کوچکی و روی حرارت می گذاریم وقتی آب جوش اومد حرارت و کم می کنیم و پودر ژلاتینی که با آب سرد مخلوط کرده ایم و روی اون می گذاریم تا با بخار ملایم به صورت مایع در بیاد.
No comments:
Post a Comment