یکی از انواع پاستا که به نوعی متفاوت از انواع دیگه اون طبخ می شه پاستای صدفی است که با ترکیب های مختلف طعم های متفاوتی می گیره. در بعضی از دستورهای غذایی از ترکیب ریزوتو که نوعی برنج گرد است یا پنیر ریکوتا استفاده می شه. ولی از اونجا که این برنج یا پنیر در ایران پیدا نمی شه یا اگه باشه بعضی سوپرمارکتهای خاص اون رو دارن، ترجیح دادم مدلی و توضیح بدم که هم به نوعی گیاهی باشه و هم از موادی تهیه شه که همیشه در دسترس است.
Monday, October 29, 2012
Wednesday, October 24, 2012
Sunday, October 21, 2012
کاپ کیک جغد شاخدار
یکی از آلبوم هایی که مدتهاست دوست داشتم تو فهرست کارهام قرار بدم، کارهایی است که برای بچه ها می تونه جالب و دوست داشتنی باشه و به نوعی بچه های کم اشتها رو ترغیب به خوردن کنه و این عمو جغدهای شاخدارِ خوشگل، اولین پست ویژه من برای کودکان است که از اونجا که به مراسم هالووین هم نزدیک می شیم برای کسایی که خارج از ایران سکونت دارن می تونه گزینه مناسبی باشه.
Thursday, October 18, 2012
Monday, October 15, 2012
Saturday, October 13, 2012
بیف استروگانف
Wednesday, October 10, 2012
چیپس خلالی
سیب زمینی سرخ کرده به هر شکل و نوعش نه فقط محبوب بچه هاست که ما بزرگترها هم اگه بحث کالری و اضافه وزن نبود کمتر می تونستیم در مقابلش مقاومت کنیم. این پست رو به دو دلیل به عنوان یه پست اختصاصی قرار دادم. اول اینکه چه بهتر وقتی بچه هامون هوس چیپس می کنن، خودمون توی خونه اون رو تهیه کنیم و دیگه اینکه اگرچه سیب زمینی سرخ کرده جزء دورچین هایی است که مرتب و با غذاهای مختلف، توی خونه ها طبخ می شه، ولی مثل پیاز داغ یه سری نکات ریز داره که اگه رعایت نشن به تردی و خوشمزگی چیپس های بیرون نخواهند بود و بالطبع هم ظاهر غذا رو اونطور که باید خوش قیافه نشون نمی ده و هم باید به بچه هامون حق بدیم اگه چیپس های بیرون رو به اونچه ما توی خونه درست می کنیم ترجیح بدن.
مراحل کار خیلی ساده است که شما بهتر از من می دونین ولی بد نیست روش من رو هم بدونین :)
Sunday, October 07, 2012
Wednesday, October 03, 2012
نان زرافه ای
اونچه من متوجه شدم, این نون که از دو نوع خمیر تهیه می شه ابتدا بعنوان نان پلنگی در هلند به فروش می رفته. حوالی سالهای ١٩٧٠ وارد امریکا شده و از اون زمان به نامهای مختلفی منجمله Dutch Crunch Bread (نان ترد هلندی) خونده می شه. در انگلیس بعد از نامه ای که مادر یه دختر سه ساله از طرف دخترش به کمپانی تولید اون می زنه از نون پلنگی به نون زرافه ای تغییر نام می ده. چون از نظر اون دختر کوچولو این نون بیشتر به پوست زرافه شبیه بوده تا پوست پلنگ *** :)
ویژگی خوب این نون اینه که با وجود قسمت ترد و کریسپی که روی اون ایجاد می شه، داخلش کاملاً نرم و مثل همه نونهای فانتزی دیگه است. بنابراین جدا از ظاهر متفاوتش تفاوت دیگه ای با نونهای دیگه نخواهد داشت.
برای تهیه این نون به دو نوع خمیر احتیاج داریم. اولی خمیر نون با آرد گندم و دومی خمیر با آرد برنج است که وقتی داخل فر می ره در اثر حرارت خشک می شه و ترک بر می داره که نهایتا حالت پوست پلنگ یا زرافه یا از نظر من کویر می گیره.