Thursday, January 03, 2013

نحوه درست جوشاندن تخم مرغ

بعضی مسائل و موارد در آشپزی به قدری پیش پا افتاده اند که گاهی فکر میکنیم نیازی به مطرح کردن ندارن در این چند روز اخیر که بعضی موارد مربوط به آشپزی و آشپزخانه رو در فیس بوک به اشتراک گذاشته ام بازخوردهایی از دوستانم گرفتم که باعث شد به این فکر بیافتم در آرشیو وبلاگم جایی برای همین نکته های کوچک اما مهم باز کنم که امیدوارم به دردتون بخوره.
برای جلوگیری از ترک برداشتن تخم مرغ هنگام جوشاندن فقط کافی است کمی نمک به آب اون اضافه کنیم تا از ترک برداشتن پوسته اون جلوگیری کنه. اما در عین حال بهتر است تخم مرغ در دمای محیط قرار گرفته باشه و حدودا ده دقیقه قبل اون رو از یخچال بیرون اورده باشیم ضمن اینکه ترجیحا از آب نسبتا سرد برای جوشاندن تخم مرغ استفاده کنیم تا آب به مرور و بر اثر حرارت گرم بشه.
***
موفق باشید :***

6 comments:

  1. نکته ریز ولی اساسی :) من که سوراخش میکنم :))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) **** تا حالا اینکار و نکردم ولی برام جالب شد

      Delete
  2. سلام جناب حسام
    *** خیلی خوشحالم از این بابت و ممنونم ازتون بابت این پیام

    ReplyDelete
  3. 1 choop kebrit toosh bendazin hata age tarak ham khorde bashe nmizare az pooste berize biroon

    ReplyDelete
  4. 1 choob kebrit bendazin dakhele ab . age az ghabl tarak khorde bashe nmizare sefide tokhme morgh berize too ab.

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** مرســــــی
      تا بحال نشنیده بودم و اگه اینطور باشه دیگه در هر حالت تخم مرغمون خوش فرم می پزه حتما امتحان می کنم
      :) بازم ممنون

      Delete