ایده ی این کسرول گوشت (که بعضی ها کاسرول هم تلفظ می کنند ... Casserole) روزی به ذهنم رسید که بعد از یه مهمونی و باقیموندن کلی گوشت از ژیگوی شب قبل, به دنبال راهی بودم تا این غذای باقی مونده رو تبدیل به احسن کنم و به جای خوردن همون غذای تکراری چیز جدیدی سر سفره بگذارم و نهایتا نتیجه اینی شد که می بینین ... یه غذای خوشمزه با طعمی کاملا متفاوت از ژیگو که اگه خودم نمی گفتم کسی متوجه نمی شد این همون گوشت باقیمونده از شب قبل است.
و از اونجا که تقریبا مطمئنم این اتفاق برای همه ما خانم های ایرانی می افته, تصمیم گرفتم طرز تهیه اون رو با شما هم در میون بگذارم که امیدوارم خوشتون بیاد و ایده ای باشه برای نخوردن غذاهای تکراری. ضمن اینکه اونقدر خوشمزه هست که حتی اگه پای مهمانی شب قبل هم در میون نباشه باز هم از ابتدا به نیت همین غذا گوشت رو بپزیم و ریش ریش کنیم, کاری که خود منم حتما انجام می دم.