این سالاد رو اولین بار خونه یکی از دوستانم فاطمه جان خوردم که خیلی خوشم اومد و از اونجا که ایشون بعنوان سالاد ایتالیایی ازش اسم می بردن طبعیتا منم به همین اسم می شناسمش. سالادی است که هم خوانی زیادی با غذاهای گوشتی مثل استیک و شنیتسل داره و از اونجا که مکمل خوبی برای این دست غذاهاست, بهتر دیدم با شما هم در میون بگذارم که امیدوارم درست کنین و مثل من ازش استقبال کنین.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و خرد شده ٣ عدد متوسط
کلم شسته و خرد شده ١ پیمانه سرپر
نخود فرنگی ١ پیمانه
کنسرو ذرت ١ پیمانه
گردو خرد شده ١ پیمانه
هویج پخته و خرد شده ١ پیمانه
جعفری خرد شده ١ پیمانه
کشمشِ ریز شسته شده ١ پیمانه
مواد لازم برای سس:
ماست ٤ قاشق غذاخوری
مایونز ٥ قاشق غذاخوری
سرکه یا آب لیمو ٣ - ٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
طرز تهیه مثل همه سالاد هاست و توضیح خاصی نداره. طبق مراحل زیر همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم.
برای سالاد هایی از این قبیل معمولا مایونز رو با سرکه یا آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنند اما من برای اینکه سالاد خیلی سنگین نشه مقداری ماست هم به اون اضافه میکنم.
نهایتا اینکه مواد سس رو هم با هم مخلوط می کنیم و روی سالاد رو سلفون می کشیم تا سیب زمینی ها تغییر رنگ نده و به مدت یکی دو ساعت در یخچال می گذاریم تا سس بخوبی به خورد سالاد بره و تمام.
نوش جان ***
لاله
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و خرد شده ٣ عدد متوسط
کلم شسته و خرد شده ١ پیمانه سرپر
نخود فرنگی ١ پیمانه
کنسرو ذرت ١ پیمانه
گردو خرد شده ١ پیمانه
هویج پخته و خرد شده ١ پیمانه
جعفری خرد شده ١ پیمانه
کشمشِ ریز شسته شده ١ پیمانه
مواد لازم برای سس:
ماست ٤ قاشق غذاخوری
مایونز ٥ قاشق غذاخوری
سرکه یا آب لیمو ٣ - ٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
طرز تهیه مثل همه سالاد هاست و توضیح خاصی نداره. طبق مراحل زیر همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم.
برای سالاد هایی از این قبیل معمولا مایونز رو با سرکه یا آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنند اما من برای اینکه سالاد خیلی سنگین نشه مقداری ماست هم به اون اضافه میکنم.
نوش جان ***
لاله
شبيه سالاد روس نيست بنظرتون؟
ReplyDeleteنه عزيزم تركيبات سالاد روس بيشتر شبيه سالاد الويه ست اما موادش رو درشت تر خرد مي كنن
Deleteچه ترکیب جالبی داره لاله جون ^_^
ReplyDeleteمن زیاد سالادی نیستم .... البته متاسفانه :)))
ولی از ترکیب این خوشم اومد , بخصوص از کلمش که بخاطر همسرم مدتی هست که استفاده اش رو بیشتر میکنم :)
فقط عزیزم , میتونی بگی از کدوم کلم هست ؟؟ کلم گل یا برگ ؟
ممنونم گيلدا جانم منم قبلا خيلي كم سالاد و سبزيجات ميخوردم ولي مدتيه هم سبزيجات بخارپز و هم سالاد رو بيشتر از قبل توي برنامه غذايي مون گذاشته م، البته اين سالاد بخاطر سس مايونز خيلي رژيمي نيست ولي ارزشش و داره گاهي درست بشه خصوصا اگه كنار غذاهاي گوشتي جايگزين نون و برنج بشه،
Deleteكلمش هم همون كلم برگ هست عزيزم
حتما امتحان ميكنم ممنون
ReplyDeleteنوش جانتون پيشاپيش
Deleteسلام لاله جون
ReplyDeleteمن از قبلتر ها وبلاگتون رو فالو میکردم من هم یه وبلاگ آشپزی دارم
یه مدتی غیر فعال شده بودم ولی الان چند ماهیه که دوباره فعالیتم رو شروع کردم
یه پیج فیسبوک باز کردم میخواستم ازتون بخوام که پیج فیسبوکم رو به فالور های فیسبوکیتون معرفی کنید ممنون میشم
Facebook.com/tbanoo7
سلام مريم جان
Deleteعزيزم شما مي تونيد عكسها و دستورهاي غذايي تون رو به وال صفحه بفرستيد تا به اشتراك بگذارم با اين كار مي تونيد طرفداران خودتون رو پيدا كنيد
لاله جان این سالاد خوشگل و باسلیقه دل آدم را میبره حسابی. عاااااااالیه کدبانوی هنرمند 🌼 🌷 🌹 🌸 🌼
ReplyDeleteممنونم منا جان
Delete:****