پاستا یک بسته
ژامبون دودی گوشت ٥٠٠ گرم
قارچ خرد شده یک پیمانه
هویج پخته و خرد شده یک پیمانه
خیارشور خرد شده یک پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
نخود فرنگی یک قوطی کنسرو شده
کنسرو ذرت یک عدد
جعفری خرد شده یک پیمانه
روغن زیتون ٣ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس سالاد
سس مایونز ٤ تا ٥ قاشق
ماست به اندازه دو برابر سس مایونز
سرکه ٢ تا ٣ قاشق
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
ابتدا مواد رو به صورت نگینی خرد می کنیم
و بعد همه رو به همراه ذرت و نخود فرنگی با هم مخلوط می کنیم
و در این حین پاستا رو در آب جوش به مدت حدوداٌ ده دقیقه آب پز می کنیم. من از دو مدل پروانه ای و مارپیچی استفاده کردم شما می تونین از هر طرح دیگه ای که دوست دارین استفاده کنین.
روغن زیتون و به پاستا اضافه می کنیم و مواد سس و با هم میکس و نیمی از اون و با مواد خرد شده مخلوط می کنیم. البته من اشتباها همه سس و به موادم اضافه کردم, ولی بهتره در وحله اول نصف سس و با موادمون مخلوط کنیم و سالاد و برای چند ساعت توی یخچال بگذاریم تا سس خوب به خورد پاستا و مواد دیگه بره و موقع سرو سالاد مابقی سس و به اون اضافه کنیم تا سالاد خشک به نظر نرسه. اگه زمان کافی داشته باشین بهتره اون و از شب قبل آماده کنین.
این سالاد یکی از سالادهای محبوب و تقریبا همه پسند است و از اونجایی که مقدار ماست، دو برابر میزان سس مصرف شده است دل رو نمی زنه و طعم مطبوعی داره.
نوش جان :)
Ba salam kheili veblage Khobi darid ba in ke taze eftetah shode por mohtavas ,vablage Khobi ra dar pishe ro mibinam , kheili alye ,mamnum
ReplyDeleteممنونم سمانه جان, امیدوارم همینطور باشه و اگه هست بتونم در آینده بهتر از این عمل کنم >>:))
ReplyDeleteLale jan in salato faghat ba ino myshe dorost kard ba modele sade nemishe ,ba tashakor
ReplyDeleteدوست ناشناسم خیلی خیلی معذرت می خوام از اینکه پیام شما رو اینقدر دیر جواب می دم, اصلا نمی دونم چی شده که فراموش کرده ام؟ عزیزم من دقیقاً متوجه منظور شما نشدم اگه منظورتون از مدل ساده, مدل پاستاست؟ پاستا هر مدلی می تونه باشه ولی ماکارونی های رشته ای معمولا برای این مدل سالاد استفاده نمی شه. تا اونجایی که من می دونم از ماکارونی های رشته ای برای سالادهای گرم استفاده می شه
Deleteامیدوارم درست متوجه منظورتون شده باشم و تونسته باشم کمکتون کنم
باز هم برای این همه تاخیر عذرخواهی می کنم
merci azizam, hatman emshab mikham baray namzadam dorost konam.
ReplyDelete:)) ممنونم عزیزم ... امیدوارم خوشتون بیاد و شب خوبی داشته باشین
Deleteسلام لاله خانم هنرمند. دستت بی بلا .میدونم خیلی خوشمزه است چون منم همین مدل درستش میکنم.خیلی عالی و نوووووووش جونتون
ReplyDeleteفداي تو نسرين جون، مطمىنم شما خيلي خوشمزه تر از من درست مي كني
Delete*** به هر حال ممنونم و نوش جون شما هم
damet garm laleh joon k enghadr basalighe hasti
ReplyDelete*** ممنونم از لطف شما
DeleteSalam Laleh Khanoom ,
ReplyDeleteDorost kardam khob bood montoha jamboon estefade nakardam chon dosti daram ke vegetarian hast . vali dar kol mamnoon
سلام دوست عزیز
Delete*** خیلی خوشحالم که خوشتون اومده و نوش جان خودتون و دوستون
:) ممنونم از اینکه اطلاع دادین
Salam , mersi bloget baes shod emsha be jaye sosis tokhme morgh mano ham khonam ghaza jadid bokhorim , mersi :D hehehe
ReplyDelete:)))))))))))
Deleteسلام خیلی خوشحالم از این بابت و نوش جان
درود بر شما،، لطفا میتوانید طرز تهیه فالوده را به من یاد بدهید*.ممنون از شما.من در ایران نیستم،، طوری که بتوانم مواد را تهیه کنم.
ReplyDelete
Deleteسلام عزیزم برای اینکار به نودل برنج چینی نیاز دارید
بعد مقدار مساوی آب و شکر مثلا دو پیمانه از هرکدام و 4-5 قاشق غذاخوری گلاب رو روی حرارت خیلی ملایم گذاشته و شهد درست کنید و بعد اون رو داخل فریزر گذاشته تا یخ بزنه البته هر ازگاهی اون رو هم بزنید و دوباره داخل فریزر بذارید
نودل ها رو در اب جوش ریخته و بگذارید نرم بشه بعد ابکش کنید با اب خیلی سرد
وقتی ابش کاملا از دست رفت با شهدی که اماده کردید مخلوط و نوش جان کنید
بسیار عالی و حتما خوشمزه. پیشنهاد میدم به جای زامبون از ادویه ای که مزه شبیه اش رو داشته باشه استفاده کنید. مثلل آویشن و رزماری. من اینن کلک رو زیاد میزنم.
ReplyDeleteسلام ممنونم از شما و پيشنهادتون
ReplyDelete:)