غذایی که الان می خوام در موردش صحبت کنم به طور معمول جزء غذاهای ارمنی, ترکی و میدل ایست به شمار میاد, که گاهی به اون پیتا هم می گن. این غذا در واقع شباهت زیادی به پیتزا داره و به همون نسبت می شه بهش تنوع داد. ویژگی ظاهری این غذا اینه که نون اون باید حالت قایق به خودش بگیره و داخلش بسته به سلیقه و ذائقه ی افراد پر می شه. بعضی اون و با سبزیجات و بعضی با گوشت پر می کنن و در عین حال می شه اون و با پنیر( فتا یا موزارلا) یا حتی بطور ساده طبخ کرد.
مایه خمیر یک قاشق غذاخوری یا یک بسته ده گرمی
شیر گرم ٣/٤ پیمانه
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد ( اختیاری) (در بعضی دستورها استفاده می شه در بعضی نه)
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
آرد دو پیمانه