Thursday, May 31, 2012

پیده ترکی

غذایی که الان می خوام در موردش صحبت کنم به طور معمول جزء غذاهای ارمنی, ترکی و میدل ایست به شمار میاد, که گاهی به اون پیتا هم می گن. این غذا در واقع شباهت زیادی به پیتزا داره و به همون نسبت می شه بهش تنوع داد. ویژگی ظاهری این غذا اینه که نون اون باید حالت قایق به خودش بگیره و داخلش بسته به سلیقه و ذائقه ی افراد پر می شه. بعضی اون و با سبزیجات و بعضی با گوشت پر می کنن و در عین حال می شه اون و با پنیر( فتا یا موزارلا) یا حتی بطور ساده طبخ کرد.
مواد لازم برای خمیر:
مایه خمیر یک قاشق غذاخوری یا یک بسته ده گرمی
شیر گرم ٣/٤ پیمانه 
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری 
تخم مرغ یک عدد ( اختیاری) (در بعضی دستورها استفاده می شه در بعضی نه)
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
آرد دو پیمانه

Wednesday, May 30, 2012

آناناس پروانه ای

امروز یه مدل برش آناناس و توضیح می دم که برای پذیرایی کار قشنگیه. بطوریکه با چند برش ساده می تونیم به شکل زیباتری از مهمونهامون پذیرایی کنیم.
روش کار من تا حدودی با روش کار نمونه ی اصلی که توی نت از اون الگو گرفته ام فرق داره و این تفاوتِ البته جزئی را من در چند بار امتحان وانجام بوجود آورده ام که فکر می کنم حتی اگه کسی تازه کار هم باشه و برای اولین بار بخواد اون و درست کنه بتونه به نتیجه ی دلخواه خود برسه.
*
*
*

Friday, May 25, 2012

کیک اسفنجی

همون طور که همه می دونیم  کیک اسفنجی جزء کیک های پایه محسوب می شه و کاربردهای فراوانی ام داره. منتها به دلیل حساسیت زیاد این کیک, فقط زمانهایی و برای پخت اون در نظر بگیرین که وقت و حوصله ی کافی داشته باشین تا بتونین به نتیجه مطلوب خود برسید.

Wednesday, May 23, 2012

کیک شکلاتی

این کیک شکلاتی جزء کیک هایی است که هم خیلی راحت درست می شه و هم برای کیک های تولد یا خامه ای مورد مناسبی است. ضمن اینکه می تونین اون رو ساده با یک چایی داغ به عنوان عصرانه میل کنین.
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
پودر کاکائو سه چهارم پیمانه
 بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چای خوری
بیکینگ سودا یا بیکربنات سودا یا جوش شیرین خوراکی دو قاشق چای خوری
نمک یک نوک انگشت
شیر یک پیمانه
اسانس وانیل یک قاشق چای خوری
شکر دو پیمانه
روغن یک دوم پیمانه
آب جوش یا قهوه داغ یک پیمانه
تخم مرغ دو عدد

Sunday, May 20, 2012

سالاد پاستا

این سالاد که در ایران به نام سالاد ماکارونی هم عنوان می شه می تونه به عنوان یک غذای کامل یا در کنار دیگر غذاها سرو بشه.

مواد لازم
پاستا یک بسته
ژامبون دودی گوشت ٥٠٠ گرم
قارچ خرد شده یک پیمانه
هویج پخته و خرد شده یک پیمانه
خیارشور خرد شده یک پیمانه 
فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه
نخود فرنگی یک قوطی کنسرو شده
کنسرو ذرت یک عدد
جعفری خرد شده یک پیمانه
روغن زیتون ٣ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای  سس سالاد
سس مایونز ٤ تا ٥ قاشق
ماست به اندازه دو برابر سس مایونز
سرکه ٢ تا ٣ قاشق
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم

Saturday, May 19, 2012

روش بن ماری چیست؟


روش بن ماری یا دَبل بویلینگ به روشی می گن که دو ظرف با دو گنجایش, یعنی یکی کوچک و دیگری و بزرگتر انتخاب می کنیم. آب رو در ظرف زیرین به جوش میاریم و ظرف کوچکتر و روی اون می گذاریم. منتها باید دقت کنیم کف ظرف بالایی از سطح ظرف پائینی حداقل ٣-٢ سانت فاصله داشته باشه تا قطرات آب به هیچ عنوان با ظرف بالایی تماس نداشته باشه و ژلاتین، شکلات یا هر ماده ای که توی ظرف رویی قرار داره در اثر حرارت بخار آب و به تدریج به حالت مایع در بیاد.