یکی از غذاهایی که کمتر مورد توجه قرار می گیره و هر کسی دوست نداره جگر است, ولی اگه اون رو به شکل ساندویچ تهیه کنیم, طعم خیلی بهتری می گیره و خصوصاً بچه های بد غذا کمتر از اون ایراد می گیرن.
طرز تهیه دقیقاً مثه خوراک جگر است که شما بهتر از من بلدین با این حال, روش خودم رو می گم.
مواد لازم:
جگر مرغ ٣٠٠ گرم
پیاز متوسط حلقه شده ٢ عدد (ترجیحاً درشت)
فلفل تند حلقه شده ٣-٢ عدد (در صورت تمایل)
فلفل دلمه ای حلقه شده ١ عدد
قارچ خرد شده ١/٢ پیمانه
روغن ٢ قاشق
رب گوجه ١ قاشق مرباخوری
آب یک عدد لیموترش
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو تفت می دیم، وقتی مقداری سبک شد، رب گوجه، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل، ادویه و نهایتاً جگر و قارچ رو اضافه می کنیم و با مقداری آب روی حرارت ملایم می ذاریم تا بپزه. اواخر پخت آب لیمو رو اضافه می کنیم و وقتی سس غذا جا افتاد شعله رو خاموش می کنیم.
مواد لازم:
جگر مرغ ٣٠٠ گرم
پیاز متوسط حلقه شده ٢ عدد (ترجیحاً درشت)
فلفل تند حلقه شده ٣-٢ عدد (در صورت تمایل)
فلفل دلمه ای حلقه شده ١ عدد
قارچ خرد شده ١/٢ پیمانه
روغن ٢ قاشق
رب گوجه ١ قاشق مرباخوری
آب یک عدد لیموترش
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو تفت می دیم، وقتی مقداری سبک شد، رب گوجه، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل، ادویه و نهایتاً جگر و قارچ رو اضافه می کنیم و با مقداری آب روی حرارت ملایم می ذاریم تا بپزه. اواخر پخت آب لیمو رو اضافه می کنیم و وقتی سس غذا جا افتاد شعله رو خاموش می کنیم.
بعد نون تست رو در مقداری کره آب شده توی ماهیتابه سرخ می کنیم تا ترد و برشته شه و داخل اون رو با جگر و مواد دلخواه پر می کنیم. منتها اگه از پنیرهای ساندویچ ( American cheese or Cheese slices ) که توی ایرانم تولید می شه, استفاده کنیم به مراتب ساندویچ خوشمزه تری خواهیم داشت.
*
*
غذای ساده، فوری و راحتی است که برای تنوع بد نیست و امیدوارم خوشتون بیاد***
راستشو بگو بدلت چسبید بدون من یا زهرمارت شد:***********
ReplyDelete*** :)...لیلا راستش و بگم؟؟؟؟ زهرمارم شد
ReplyDeleteوای وای وای ، چقدر هوس انگیزه ، به به ، دستت درد نکنه ، مثل همیشه عالی
ReplyDeleteقربونت برم رزی جون, لطف داری
Deleteوالا من که جیگر دوست ندارم با این روش پخت و با این عکس خوشگل هوس کردم . دستت درد نکنه لاله جون .
ReplyDeleteممنونم عارفه جون, برعکس یکی از ساندویچایی که تو خونه ما خیلی طرفدار داره همین
Delete****:))))است.اگه بدونی بعد از چند ماه تلاش و پیگیری تونستم جگر و پیدا کنم
che havas angiiiiiiiz!!!!!!!!
ReplyDeleteممنونم نسیم جون :)))ایشالله که خوشت بیاد
ReplyDeleteBA INKE JEGAR DOOST NADARAM DELAM KHAST
ReplyDelete***الهی
Deleteیه بار امتحان کنین شاید بدتون نیمد
va baz ham mese hamishe aliii...yani mahshare..merc lalejon..:****
ReplyDelete*** ممنونم فریناز جون نظر لطفت است
ReplyDelete:))) راستی تو فریناز خودمونی؟؟؟
واقعا خوش مزه به نظر میاد
ReplyDeleteدستت درد نکنه لاله جون
:)) ممنونم دوست عزیز
Deleteسلام دوست خوبم. عالی شده.
ReplyDeleteخسته نباشی.
منم با دستورات جدید آپم. تمایل به تبادل لینکم داشتی بگو.
ممنون
ممنونم نگین جان
ReplyDeleteخواهش می کنم خوشحال می شم
واااااااااای از چی بگم؟ چه ساندویجی...چه عکسایی..عاشقتم لاله جونم
ReplyDelete**** ممنونم هانیه جون ... دل به دل راه داره
Delete