Thursday, July 26, 2012

ساندویچ جگر مرغ

یکی از غذاهایی که کمتر مورد توجه قرار می گیره و هر کسی دوست نداره جگر است, ولی اگه اون رو به شکل ساندویچ تهیه کنیم, طعم خیلی بهتری می گیره و خصوصاً بچه های بد غذا کمتر از اون ایراد می گیرن.
طرز تهیه دقیقاً مثه خوراک جگر است که شما بهتر از من بلدین با این حال, روش خودم رو می گم.
مواد لازم:
جگر مرغ ٣٠٠ گرم
پیاز متوسط حلقه شده ٢ عدد (ترجیحاً درشت)
فلفل تند حلقه شده ٣-٢ عدد (در صورت تمایل)
فلفل دلمه ای حلقه شده ١ عدد
قارچ خرد شده ١/٢ پیمانه
روغن ٢ قاشق
رب گوجه ١ قاشق مرباخوری
آب یک عدد لیموترش
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو تفت می دیم، وقتی مقداری سبک شد، رب گوجه، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل، ادویه و نهایتاً جگر و قارچ رو اضافه می کنیم و با مقداری آب روی حرارت ملایم می ذاریم تا بپزه. اواخر پخت آب لیمو رو اضافه می کنیم و وقتی سس غذا جا افتاد شعله رو خاموش می کنیم.
بعد نون تست رو در مقداری کره آب شده توی ماهیتابه سرخ می کنیم تا ترد و برشته شه و داخل اون رو با جگر و مواد دلخواه پر می کنیم. منتها اگه از پنیرهای ساندویچ ( American cheese or Cheese slices )  که توی ایرانم تولید می شه, استفاده کنیم به مراتب ساندویچ خوشمزه تری خواهیم داشت.
*
*

غذای ساده، فوری و راحتی است که برای تنوع بد نیست و امیدوارم خوشتون بیاد***

18 comments:

  1. راستشو بگو بدلت چسبید بدون من یا زهرمارت شد:***********

    ReplyDelete
  2. *** :)...لیلا راستش و بگم؟؟؟؟ زهرمارم شد

    ReplyDelete
  3. وای وای وای ، چقدر هوس انگیزه ، به به ، دستت درد نکنه ، مثل همیشه عالی

    ReplyDelete
    Replies
    1. قربونت برم رزی جون, لطف داری

      Delete
  4. والا من که جیگر دوست ندارم با این روش پخت و با این عکس خوشگل هوس کردم . دستت درد نکنه لاله جون .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم عارفه جون, برعکس یکی از ساندویچایی که تو خونه ما خیلی طرفدار داره همین
      ****:))))است.اگه بدونی بعد از چند ماه تلاش و پیگیری تونستم جگر و پیدا کنم

      Delete
  5. che havas angiiiiiiiz!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. ممنونم نسیم جون :)))ایشالله که خوشت بیاد

    ReplyDelete
  7. BA INKE JEGAR DOOST NADARAM DELAM KHAST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ***الهی
      یه بار امتحان کنین شاید بدتون نیمد

      Delete
  8. va baz ham mese hamishe aliii...yani mahshare..merc lalejon..:****

    ReplyDelete
  9. *** ممنونم فریناز جون نظر لطفت است
    :))) راستی تو فریناز خودمونی؟؟؟

    ReplyDelete
  10. واقعا خوش مزه به نظر میاد
    دستت درد نکنه لاله جون

    ReplyDelete
  11. سلام دوست خوبم. عالی شده.
    خسته نباشی.

    منم با دستورات جدید آپم. تمایل به تبادل لینکم داشتی بگو.
    ممنون

    ReplyDelete
  12. ممنونم نگین جان
    خواهش می کنم خوشحال می شم

    ReplyDelete
  13. واااااااااای از چی بگم؟ چه ساندویجی...چه عکسایی..عاشقتم لاله جونم

    ReplyDelete
    Replies
    1. **** ممنونم هانیه جون ... دل به دل راه داره

      Delete