یکی از انواع کوکو که کمتر تو فرهنگ غذاهای روزمزه ما جا افتاده کوکو لوبیا سبز است که هم سریع آماده می شه، هم خوشمزه است و هم ظاهر قشنگی داره. ضمن اینکه گزینه خوبی برای کسایی است که به غذاهای گیاهی علاقمندند. اگه این کوکو رو تو قالب مافین درست کنین برای پیش غذا خیلی خوشگل می شه که انشالله فرصتی باشه توی پست های بعدی یه نمونه ازش می ذارم.
مواد لازم برای ٢ نفر:
لوبیا سبز ١٥٠ گرم
تخم مرغ ٤ تا ٣ عدد
پیاز داغ سرخ شده ٣ قاشق
آرد ١ قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده ١ قاشق مرباخوری
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن ٢ تا١ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ١ قاشق چایخوری سرپر ( در صورت تمایل برای حفظ رنگ لوبیا سبز )
طرز تهیه:
ابتدا لوبیا سبزها رو به اندازه یه انگشت خرد و آب پز می کنیم. برای اینکار اول اجازه می دیم آب که مقداری نمک بهش زده ایم ، جوش بیاد و بعد لوبیا سبز ها رو بهش اضافه می کنیم. اگه بخوایم لوبیا سبزها رنگ خودش رو حفظ کنه بلافاصله بعد از اضافه کردن اونا، جوش شیرین رو اضافه می کنیم و وقتی لوبیا سبز نسبتاً پخته شد داخل آبکش ریخته و با آب سرد می شوئیم.
حالا تخم مرغ، پیازداغ، آرد، زعفران، نمک، فلفل و ادویه رو در ظرفی ریخته مواد رو با هم مخلوط می کنیم و لوبیا سبز رو بهش اضافه می کنیم. ته ظرف یا قالب دلخواهمون رو روغن ریخته ( ابعاد ظرف من حدوداً ١٥ × ١٠ بود ) و اجازه می دیم به مدت ٣٠ - ٢٠ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده بپزه.
( من ابتدا ٣ ولی بعد از ٤ تخم مرغ استفاده کردم ).
به همین سادگی، به همین خوشمزگی...:))
امیدوارم درست کنین و از اون خوشتون بیاد :))
پست های پیشنهادی:
آموزش اونم با این همه عکس اصلا کار ساده ای نیست. ای داد من چرا از هر انگشتم هنر نمیباره آخه!!!!!!!!!امیدوارم هیچ وقت خسته نشی. خیلی دوست دارم کاراتو. همیشه شاد باشی عزیزم
ReplyDeleteمرسی دوست من :) قطعا شما هنرمندتر از من هستین, ولی منم سعی می کنم در حد توانم بهتر عمل کنم
ReplyDelete*** شما هم شاد باشید و بازم ممنون
عالیه خانومی ؛ دوست میدارم ؛ به زودی میدرستم ؛ مرسی :)
ReplyDeleteممنونم رز عزیز :) ایشالله که درست کردی خوشت بیاد
ReplyDelete:)خبرش و به منم بده
دستت درد نکنه لاله جون. خیلی خوب شده. من همیشه لوبیا ها رو کوچیک تر می کنم تقریبا کمی بزرگتر از اندازه ی لوبیای لوبیا پلو ولی این شکلی که تو درست کردی خیلی خوشگله. دفعه ی بعد اینجوری درست می کنم. مرسی عزیزم
ReplyDeleteممنونم شادی جوووون :) غذایی که شما درست کنی حتما خیلی عالی می شه ولی امیدوارم اگه این رو هم امتحان
Deleteکردی خوشت
*** بیاد
کارهات مثل تابلوست لاله جون..واقعا عالی شدن
ReplyDelete*** ممنونم هاینه جووون :)) نظر لطفت است
Deleteچقدر غذاى ساده، سالم و شيكى هست، ممنون حتما امتحان ميكنم... خيلى با سليقه به به
ReplyDeleteففر
؛)
سلام ففر جون من و ببخش
Deleteامروز چند تا کامنت همزمان باهم داشتم و چون این پست مال قبل بود به کل یادم رفت جواب شما رو بدم
***...ممنونم عزیزم خوشحالم که دوست داشتی و بازم عذرخواهی می کنم بابت تاخیر
من عشق کوکوهای تپل و مپل هستم . خیلی دوستش داشتم لاله جون . مرسیییییییییییی عزیزم .
ReplyDelete:)) خواهش می کنم, نوش جونت عارفه جووون
Deleteمرسی واسه رسپی های خوشمزت...میشه تو این کوکو از سیب زمینی رنده شده یا پخته پوره شده استفاده کرد؟مرسی عزیزم
ReplyDelete***خواهش می کنم سارا جان
Deleteراستش نمی دونم همین نتیجه رو بده یا نه
ولی من خودم تصمیم دارم با بامیه و سیب زمینی یه غذای جدید درست کنم اگه خوب شد حتما تو
:) وبلاگ می گذارم اونوقت بهتر می تونین نتیجه بگیرین
من انقدر از کامنت انونیموس اولین کامنت خوشم اومد که نمیتونم دیگه چیزی بنویسم.خیلی با مزه بود.
ReplyDeleteشاد باشی لاله خانم
:)))))
Delete:* ممنونم مصی جون شما هم
سلام لاله جون بسیار ممنون از اموزشهای خوبتون
ReplyDeleteخیلی دوست داشتم اینو ممنون
عزیزم دمای فر رو ننوشتین روی چه درجه ای باشه منون میشم بهم بگین
میخواستم امروز درستش کنم
سلام عزیزم ممنونم ازتون و خوشحالم که دوست داشتید
Deleteلطفا درجه فر رو روی 200 درجه فارنهایت تنظیم کنین
امیدوارم خوشتون بیاد و ار حالا نوش جونتون
ما در تبریز کوکوی لوبیا سبز رو متفاوت درست میکنیم. با مواد : لوبیا سبز , سیب زمینی , هویج , کالباس . ابتدا این مواد رو جدا جدا سرخ میکنیم و بعد تخم مرغ و ادویه میزنیم .
ReplyDelete