Sunday, September 30, 2012
اینجا آفریقاست
Saturday, September 15, 2012
کوکوی فانتزی
این کوکوهای رنگارنگ از ترکیب سیب زمینی، تخم مرغ و پودر سوخاری ( به نوعی کوکوی سیب زمینی ) به همراه برشهایی از بامیه و فلفل چیلی قرمز تهیه شده. بامیه های اینجا به همه چیز شبیه است الا بامیه. در واقع از اونجا که ما ایرانی ها عادت داریم بامیه های کوچک رو برای خورش بامیه انتخاب کنیم، هر چی با خودم کلنجار رفتم یه بار با این بامیه ها خورش بامیه درست کنم نتونستم خودم رو راضی کنم. چون به قدری بزرگن که می تونیم به جای خیار ازش استفاده کنیم !!! :) در هرحال از اونجا که گاهی کمبود امکانات باعث ابتکارات جالبی می شه یه مرتبه به ذهنم رسید با این بامیه ها یه کوکوی فانتزی درست کنم.
Wednesday, September 12, 2012
Sunday, September 09, 2012
خورش قورمه سبزی با سبزی خشک
یکی از معروفترین یا به عبارتی محبوبترین خورش های ایرانی قورمه سبزی است که فکر می کنم کمتر کسی باشه این غذا رو دوست نداشته باشه. قورمه سبزی یه فرمول کلی داره که همه به خوبی بلدیم و یه سری ریزه کاری ها که اگه رعایت بشن خوشمزگی این خورش رو دوچندان می کنه. با اینکه این غذا یه غذای ملی است ولی تنوع زیادی داره مثلاً بعضی ها به اون رب اضافه می کنن بعضی ها مثل من نه. یا اینکه هر کس بنا به سلیقه یا آداب غذایی خودش برای طبخ اون از لوبیا چیتی, لوبیا قرمز, و حتی لوبیا چشم بلبلی استفاده می کنه. به نظر من یه قورمه سبزی واقعی باید چند ویژگی داشته باشه که البته بعضی از این ویژگی ها مثل سرخ کردن زیاد سبزی و استفاده از روغن کافی برای کسایی که به غذاهای سالم, کم چرب و کم کالری بیش از ظاهر و طعم غذا اهمیت می دن, توصیه نمی شه, ولی اگه مثه من حاضرین برای اینکه زیادتر از حد مجاز کالری دریافت نکنین, از مقدار غذا کم کنین ولی طعم اون رو از بین نبرین, بد نیست روش من رو هم برای طبخ این خورش خوشمزه بدونین :)