Friday, January 31, 2014

فوندانت مارشمالو

خوب طبق قولی که داده بودم نوبت درست کردن فوندانت شد. همونطور که توی پست پیشین هم گفتم تا قبل از این تجربه فکر میکردم با کار سختی روبرو هستم. اما واقعیت اینه که هم تهیه فوندانت و هم فرم دهی به اون بقدری لذت بخش و هیجان انگیز است که بعد از پایان کار اصلا احساس خستگی نمی کنین. حداقل برای من که اینطور بود و با وجود این همه عکسی که در حین انجام کار گرفتم و طبیعتاً زمان کارم رو دو سه برابر کرد, اما باز هم تجربه شیرینی بود و شاید به نوعی من رو بیش از بامداد دچار هیجان و حس خوب کودکی کرد.
فوندانت انواع مختلفی داره که فوندانت مارشمالو یکی از اونهاست. این فوندانت علاوه بر اینکه ساده و راحت تهیه می شه طعم بهتری هم نسبت سایر فوندانت ها داره که طرز تهیه اون رو در ادامه مطلب توضیح می دم.

Thursday, January 23, 2014

کیک تولد انگری برد

کیک تولد انگری بردز سورپرایز امسال من برای تولد بامدادِ کوچولو بود که وقتی دنبال طرحی برای تولد امسالش بودم ازم خواست براش کیک انگری برد درست کنم اونم از نوع عروسکی و نه خامه ای!!! دروغ چرا؟؟ یه آن از اینکه باهاش مشورت کرده بودم پشیمون شدم ... چون همونطور که بارها گفته ام من آشپزی و شیرینی پزی رو هیچ وقت به صورت حرفه ای آموزش ندیده ام و هرچه توی چنته دارم حاصل علاقه و کنجکاوی های خودم و البته مختصر آشنایی ام با زبان انگلیسی است که به لطف این اینترنت محترم تونسته ام ازش بهره ببرم.
بهر حال با اینکه به نتیجه کار مطمئن نبودم دست به کار شدم و باید بگم باورم نمی شد درست کردن فوندانت و کار کردن با اون به این لذت بخشی باشه. هیجان انگیزترین بخش کار هم زمانی بود که تعطیلات کریسمس تمام و مدارس باز شد و تونستم بدور از چشم بامداد و به بهانه اینکه مورچه ها خمیر فوندانت رو خورده اند و مجبور شدم دور بندازمش (چه دروغا!!!) کار ساختن عروسکها رو تمام کنم. نهایتاً دیدن کیک انگری برد زمانی که توی ذوق بامداد خورده بود و فقط انتظار یه کیک ساده بدون تزئین رو داشت یک دنیا خوشحالی برای من و اون بهمراه داشت که باعث شد اشک شوق توی چشمهام حلقه بزنه.
خلاصه اگه شما هم تجربه کار کردن با فوندانت رو ندارین و با دیدن این تصاویر وسوسه شدین چنین کیکی برای کوچولوهاتون درست کنین خیالتون راحت باشه که به همون مفصلی که رویال آیسینگ رو مرحله به مرحله و با همه زیر و بم براتون توضیح دادم, این بار هم تمام مراحل کار و آماده سازی فوندانت رو نشونتون می دم تا ازش ایده بگیرین و بدون هیچ مشگلی هر طرحی که توی ذهنتون دارین پیاده کنین و یک کیک فوق العاده برای کوچولوهاتون تدارک ببینین که واقعاً هیچ چیزی قابل مقایسه با برق چشمهاشون زمانی که کیک رویایی شون رو می بینن نیست.
البته باید اضافه کنم از اونجا که باید کیک رو تا قبل از ظهر به مدرسه بامداد می رسوندم و وقتم خیلی کم بود نتونستم از مراحل کاور کردن کیک عکسی بگیرم با اینحال بهتون قول می دم شاید نه خیلی زود ولی در اولین فرصتی که پیش بیاد، حتی روی یه کیک کوچولو هم که شده مراحل کار رو نشونتون بدم تا کلا سوالی براتون نَمونه ... گرچه اگه توی یوتیوب سرچ کنین ویدیوهای زیادی برای آموزش کاور کردن فوندانت هست که می تونین ازش استفاده کنین.
ما امسال برای بامداد دو تا تولد گرفتیم یکی توی مدرسه و با دوستانش و یکی هم توی رستوران در جمع خانوادگی و دوستانه خودمون همراه با عموی بامداد که در واقع تنها عضوِ فامیلِ ساکنِ غناست و البته دوستانی که با محبت هاشون خلاء حضور خاله, عمه و دایی رو برای بامداد پر کرده اند.
بهرحال برای روز مدرسه کیک رو با فوندانت مارشمالو کاور کردم تا بچه ها لذت بیشتری ببرند (عکسهای بالایی) و برای فردای اون روز از باترکریم سوئیسی استفاده کردم تا با ذائقه ما ایرانی ها بیشتر جور در بیاد (عکس پایینی).
همونطور که می بینین یکی از ابروهای پرنده سفید افتاده که چون باید کیک رو می بریدیم دیگه وقتی برای گشتن و پیدا کردنش نبود
توضیح آخر اینکه برای کیک با روکش فوندانت از  کیک ٤, ٣, ٢, ١ استفاده کردم که در صورت تمایل می تونین دستور و طرز تهیه ش رو در این پست مطالعه کنین و برای کیک با روکش باترکریم از کیک دیگه ای استفاده کردم که  گرچه بی شباهت به کیک ٤, ٣, ٢, ١ نیست اما به نظر من بافت خیلی نرمتری داره و گزینه بهتری برای کیک تولد هست که بزودی دستورش رو براتون خواهم گذاشت.
چقدر کیک کیک کردم :)))
و نهایتا اگه از این کیک خوشتون اومده آماده باشید که بزودی با دستورش برمی گردم ***



پی نوشت:
طرز تهیه فوندانت مارشمالو در این لینک و طریقه درست کردن انگری بردها در این لینک توضیح داده شد.

Thursday, January 16, 2014

اردور تخم مرغ رنگی

یادتون هست توی این پست یه مدل تخم مرغ رنگی رو آموزش دادم و گفتم تخم مرغ های رنگی رو می شه به یه سبک دیگه هم درست کرد؟ در واقع منظورم همین نمونه بود که می تونه کاربردهای مختلف داشته باشه. یعنی هم می تونیم اون رو به صورت اردور و پیش غذا سرو کنیم و هم بصورت اسلایس یا حلقه حلقه و بعنوان تزئین در کنار انواع سالاد.
زمانی که این تخم مرغ ها رو درست می کردم تصمیم داشتم از برش های طولی و عرضی اون هم عکس بگیرم, اما متاسفانه فراموش کردم و همه تخم مرغ ها رو به این شکل آماده کردم, با این وجود در اولین فرصت عکس برش خورده ی اون رو هم اضافه می کنم تا متوجه بشید چقــــدر زیباست وقتی از اون برای تزئین انواع سالاد استفاده کنیم.

Thursday, January 09, 2014

پاستای تابه ای

آدمای تنبل معمولا مبتکرین خوبی هم هستن :) این پاستای تابه ای یا در واقع بهتر بگم پخت پاستا به این روش هم یجورایی ابتکار بنده است که قراره با کشفیات گالیله و اختراعات نیوتن و انیشتین به رقابت بنشینه :))) البته بماند که ممکنه مثل لازانیا و پیتزای تابه ای که تنوع زیادی هم دارن قبل از من به ذهن خیـــــــلی از شماها هم رسیده باشه, اما بهر حال برای من یه روش پخت جدید بود وقتی ... برای اولین بار به ذهنم رسید به جای اینکه پاستا رو به سبک قدیم و همیشگی ایرانی ها آبکش و بعد با مواد و سس گوشتی ام مخلوط  و دم کنم, از همون ابتدا همراه با مایه گوشتی ام بپزم و با اینکار هم وقت کمتری صرف کنم هم ظرف کمتری کثیف...
وقتی پروژه با موفقیت روبرو شد و به جز بامداد که همیشه برای ماکارونی ذوق می کنه, نظر همسرم و البته خودم هم بر این بود که طعم اون از ماکارونی های همیشگی ام بهتر شده ( که به نظر من به این خاطر است که آب و عصاره گوشت و سبزیجات به خورد پاستا ها می ره و نتیجتاً اون رو خوشمزه تر می کنه) ... از خودم پرسیدم چرا این روش تابحال به ذهنم نرسیده بود؟ و با اطمینان از اینکه وقتی توی گوگل سرچ کنم صدها نمونه مشابه برام باز می کنه اینترنت رو جستجو کردم, اما موضوعی با این عنوان یا عناوین مشابه پیدا نکردم به جز در سایت های خارجی که اونها هم به این خاطر پاستای تابه ای نامیده میشه که بعد از آبکش کردن پاستا اون روبه تابه ای که مایه گوشتی رو در اون درست کرده اند, اضافه و مخلوط می کنند در حالیکه معمولا در خارج از ایران  پاستا رو به سبک ایتالیایی (که نمونه ای از اون رو توی این پست آموزش داده ام) درست می کنن. باز هم می گم این نتیجه سرچ کردن های من است و ندیدن دلیل بر نبودن نیست غرض من هم از گفتن این حرفها اینه که بگم اگه تا بحال این روش رو تجربه نکردین حتما امتحان کنین. چون تقریبا مطمئنم مثل من مشتری دائمش می شین و بعید می دونم دیگه کلی زمان برای پخت پاستایی صرف کنین که با ساده ترین روش و کمترین زمان می تونه به همون خوشمزگی پاستاهای همیشگی تون دربیاد.

Thursday, January 02, 2014

رولت کوکو

این رول های خوشگل و خوشمزه تلفیقی از غذاهای سنتی و امروزی است که علاوه بر استفاده از اون بعنوان غذای اصلی, گزینه خیلی خوبی هم بعنوان پیش غذا برای مهمانی هاست. ترکیب سیب زمینی و پنیر خامه ای با کوکو ترکیبی است که اگرچه طعم اصلی کوکو رو تا حدودی تغییر می ده اما این ترکیبات کاملا با هم همخوانی داره و مورد استقبال قرار می گیره.