برای امسال عید چند تا شیرینی خشک نوروزی و یکی دو تا ایده خوب داشتم که بنظر خودم جالب می بود اگه می تونستم اجراشون کنم, اما متاسفانه برای دوربینم مشگلی پیش اومده که فعلا امکان عکاسی رو از من گرفته, بنابراین اجباراً ایده هام و البته شیرینی ها رو که لازم می دونم در لیست شیرینی های نوروزی ام قرار بگیره, نگه می دارم برای سال دیگه, اگه عمری بود و فعلا با این شیرینی های ناپلئونی در خدمتتون هستم.
شیرینی ناپلئونی یکی از شیرینی های محبوب ما ایرانی هاست و به لطف خمیرهای هزارلای آماده ای که در فروشگاهها عرضه می شه خیلی هم راحت تهیه می شه. تا جایی که من دیده ام در نوع خونگی اون معمولا خامه زده شده رو بین دو یا سه لایه از نون قرار می دن و روی لایه آخری رو با پودر نون و مغزیجات می پوشونن, که اگرچه این روش هم تا حدودی اون حس نوستالژیک آدم رو زنده می کنه, اما انگار باز هم یه چیزی کم داره و نهایتا اون ناپلئونی ای نیست که همیشه خوردی و انتظار داری ... این حسی بود که همیشه داشتم و باعث می شد با وجود سادگی این شیرینی رغبت چندانی برای درست کردنش نداشته باشم ...
بهرحال در کشاکش این توجیهات بودم که تصمیم گرفتم یک بار خودم امتحان کنم و ببینم چقدر می تونم اون رو به نمونه اصلی نزدیک کنم و نتیجه اینی شد که می بینین, ظاهرش رو خودتون می تونین قضاوت کنین, طعمش رو هم من تضمین می کنم :) که البته امیدوارم خوشتون بیاد ...
مواد لازم:
خمیر هزارلا ١ ورق
خامه زده شده ١ پیمانه
پودر قند ٢ قاشق غذاخوری
پودر پسته مقداری
طرز تهیه:
خمیر هزارلا ١ ورق
خامه زده شده ١ پیمانه
پودر قند ٢ قاشق غذاخوری
پودر پسته مقداری
طرز تهیه:
ابتدا خمیر رو باز کرده و به مربع های ٥ سانتی برش می زنیم. برای اینکه اندازه برشها یکسان باشه ترجیحا بهتره از یه خط کش تمیز و شسته شده استفاده کنیم. چون خمیر هزارلا آماده هست و موقع باز شدن معمولا یخورده کش میاد بهتره حاشیه های اضافی و ناصاف رو هم جدا کنیم تا ابعاد مربع در حد امکان یکسان و یک شکل دربیاد.
حالا سینی رو به مدت یکساعت در فر از پیش گرم شده با حرارت ١٧٧ درجه سانتی گراد قرار می دیم تا در طول این مدت خمیر کاملا مغز پخت بشه و تمام لایه ها برشته بشه.
وقتی نونها خنک شد, سر اونها که برشته و برآمده است رو با کارد جدا کرده و خورد می کنیم. و برای اینکه پودر نون کم نیاریم اضافه های خمیر رو که قبلا جدا کرده ایم هم داخل فر می گذاریم تا برشته بشه و نهایتا اونها رو هم خرد می کنیم.
خوب تو این مرحله همونطور که در تصویر زیر هم پیداست ابتدا خامه رو بین دو اسلایس از نونها گذاشتم ولی به نظرم چیز جالبی نیومد, خصوصا اگه قرار باشه با چنگال تکه ای از اون رو جدا کنیم دیگه مثل عکس بالا نمی شه و قطعا خامه از این طرف اون طرف شیرینی سرازیر می شه. پس برای امتحان یه مقدار از پودرهای نون رو با یک قاشق پودر قند و دو قاشق خامه مخلوط کردم و لای نونها گذاشتم که بنظرم خیلی بیشتر شبیه ناپلئونی های بیرون شد.
اینجا لازم است بگم بخاطر اینکه خودمم تکلیف خودم رو نمی دونستم و قضیه این رسپی کلا آزمایشی بود, عکسها یخورده قاطی پاتی است اما برای اینکه اشتباه نکنید تا قسمت پودر کردن نونها رو نگه دارید و بقیه رو از اینجا دنبال کنید.
حالا بین هر دو لایه نون رو با این مواد پر می کنیم و اجازه می دیم اطراف اون هم خامه ای بشه و به همین ترتیب انجام می دیم تا همه شیرینی ها آماده بشه.
نهایتاً همه شیرینی ها رو کنار هم قرار میدیم اون ١/٣ مخلوط پودر نون و پودر قندی که نگه داشته بودیم رو سخاوتمندانه روی شیرینی ها ریخته و روش رو پودر پسته می پاشیم.
حالا همین که نونها رو یه کم جابجا کنیم, پودرهای اضافه, اطراف شیرینی ها رو هم پر می کنه, اگه نکرد هم می تونین با دست اینکار رو انجام بدین. چون پودر قند رو جدا به خامه اضافه کردیم خیلی زود خودش رو می گیره و دقیقا حالت ناپلئونی های بیرون می شه. در آخر یه کم با ته قاشق پودرها رو به نون پِرِس می کنیم و باز اگه لازم بود یه مقدار دیگه پودر پسته روش می پاشیم و ناپلئونی های ما آماده است...
* توی قسمت مواد لازم خامه زده شده ذکر شده اما توجه داشته باشید که خامه باید کم شیرین تر از معمول باشه یعنی اگه قبلا برای یک پیمانه خامه ٤ قاشق شکر استفاده می کردین اینبار فقط از دو قاشق استفاده کنین چون دو قاشق مابقی رو به پودر نون اضافه می کنیم و باید مراقب باشیم شیرینی ها خیلی شیرین نشه که دل رو بزنه.
* درجه حرارت فر خیلی توی پخت این شیرینی تاثیر داره هرچه درجه حرارت بالاتر باشه روی نون ها زودتر برشته می شه اما از نظر من بهتره حرارت خیلی داغ نباشه تا لایه های داخلی خمیر هم فرصت ترد و برشته شدن داشته باشن و همونطور که در چهارمین عکس از بالا هم پیداست تمام لایه ها برشته و کریسپی بشه درست مثل ناپلئونی های آماده.
* سایز خمیر هزار لا با توجه به بسته بندی و ارائه شرکت های مختلف فرق می کنه, برای من حدودا در ابعاد یک ورق A4 بود شما هم با توجه به این فرمول کلی و ١٦ مربع پنج سانتی متری می تونین مقدار موادتون رو کم و زیاد کنین.
* برخلاف تعداد عکس ها و توضیحات زیاد من تهیه این شیرینی خصوصا وقتی از خمیر هزارلای آماده استفاده می کنیم خیلی ساده است و شاید جمعا بیشتر از یک ساعت زمان نبره. پس ترجیحا به اندازه مصرفتون اون رو تهیه کنین تا از تازه بودن و لطافت اون لذت ببرید.
خوب تو این مرحله همونطور که در تصویر زیر هم پیداست ابتدا خامه رو بین دو اسلایس از نونها گذاشتم ولی به نظرم چیز جالبی نیومد, خصوصا اگه قرار باشه با چنگال تکه ای از اون رو جدا کنیم دیگه مثل عکس بالا نمی شه و قطعا خامه از این طرف اون طرف شیرینی سرازیر می شه. پس برای امتحان یه مقدار از پودرهای نون رو با یک قاشق پودر قند و دو قاشق خامه مخلوط کردم و لای نونها گذاشتم که بنظرم خیلی بیشتر شبیه ناپلئونی های بیرون شد.
اینجا لازم است بگم بخاطر اینکه خودمم تکلیف خودم رو نمی دونستم و قضیه این رسپی کلا آزمایشی بود, عکسها یخورده قاطی پاتی است اما برای اینکه اشتباه نکنید تا قسمت پودر کردن نونها رو نگه دارید و بقیه رو از اینجا دنبال کنید.
**************
***************
تو این مرحله پودرهای نون رو با پودرقند مخلوط می کنیم. حدوداً ١/٣ از اون رو برای روی شیرینی کنار می گذاریم و بقیه رو با دو قاشق خامه ی کم شیرین مخلوط می کنیم که علت کم شیرین بودنش رو در قسمت نکته ها توضیح میدم.حالا بین هر دو لایه نون رو با این مواد پر می کنیم و اجازه می دیم اطراف اون هم خامه ای بشه و به همین ترتیب انجام می دیم تا همه شیرینی ها آماده بشه.
نهایتاً همه شیرینی ها رو کنار هم قرار میدیم اون ١/٣ مخلوط پودر نون و پودر قندی که نگه داشته بودیم رو سخاوتمندانه روی شیرینی ها ریخته و روش رو پودر پسته می پاشیم.
حالا همین که نونها رو یه کم جابجا کنیم, پودرهای اضافه, اطراف شیرینی ها رو هم پر می کنه, اگه نکرد هم می تونین با دست اینکار رو انجام بدین. چون پودر قند رو جدا به خامه اضافه کردیم خیلی زود خودش رو می گیره و دقیقا حالت ناپلئونی های بیرون می شه. در آخر یه کم با ته قاشق پودرها رو به نون پِرِس می کنیم و باز اگه لازم بود یه مقدار دیگه پودر پسته روش می پاشیم و ناپلئونی های ما آماده است...
***************************
نکته:* توی قسمت مواد لازم خامه زده شده ذکر شده اما توجه داشته باشید که خامه باید کم شیرین تر از معمول باشه یعنی اگه قبلا برای یک پیمانه خامه ٤ قاشق شکر استفاده می کردین اینبار فقط از دو قاشق استفاده کنین چون دو قاشق مابقی رو به پودر نون اضافه می کنیم و باید مراقب باشیم شیرینی ها خیلی شیرین نشه که دل رو بزنه.
* درجه حرارت فر خیلی توی پخت این شیرینی تاثیر داره هرچه درجه حرارت بالاتر باشه روی نون ها زودتر برشته می شه اما از نظر من بهتره حرارت خیلی داغ نباشه تا لایه های داخلی خمیر هم فرصت ترد و برشته شدن داشته باشن و همونطور که در چهارمین عکس از بالا هم پیداست تمام لایه ها برشته و کریسپی بشه درست مثل ناپلئونی های آماده.
* سایز خمیر هزار لا با توجه به بسته بندی و ارائه شرکت های مختلف فرق می کنه, برای من حدودا در ابعاد یک ورق A4 بود شما هم با توجه به این فرمول کلی و ١٦ مربع پنج سانتی متری می تونین مقدار موادتون رو کم و زیاد کنین.
* برخلاف تعداد عکس ها و توضیحات زیاد من تهیه این شیرینی خصوصا وقتی از خمیر هزارلای آماده استفاده می کنیم خیلی ساده است و شاید جمعا بیشتر از یک ساعت زمان نبره. پس ترجیحا به اندازه مصرفتون اون رو تهیه کنین تا از تازه بودن و لطافت اون لذت ببرید.
***************************
امیدوارم خوشتون اومده باشه ... نوش جان و نوروز پیشاپیش مبـــــــــارک****
سلام لاله جان
ReplyDeleteخسته نباشی عزیزم .
جقدر عالی شدن ناپلئونیها . . کاملا معلومه از عکسها که طعمش هم فوق العدست . ممنون.
سال نوی شما هم پیشاپیش مبارک
امیدوارم در کنار خونوادتون همیشه شاد و سالم و دل زنده باشین .
ممنونم سارا جان
Deleteخيلي محبت داري عزيزم، اميدوارم شما هم سال خيلي خوبي در پيش داشته باشين و هميشه شاد باشين
***
khailii alyyy age mazash ra ham taeid mikonidd ke dige hichiiii mer3000 pishapish eidet mobarakkk
ReplyDeleteممنونم فرزانه جون
Deleteراستش صرف نظر از خمير ناپلئوني كه اگه قرار باشه خودمون درست كنيم خيلي وقت گير و حساس است، خود شيريني اونقدرا پيچيده نيست كه نشه درش آورد، به نظر من همين كه مثه ناپلئوني هاي بيرون بافت منسجم و يكدستي داره و موقع تكه كردن خامه ازش بيرون نمي زنه خيلي خوبه، ضمن اينكه طعمشم واقعا به نمونه اصلي نزديك بود
با اينحال اميدوارم اگه درست كردي خوشت بياد و سال نو مبارك
؛)
وااای ی ی ی خواهر دلم خواست
ReplyDeleteچه نظمی , چه ترتیبی
لاله جون دلم واسه کارهات تنگ شده :(
قربونت برم گيلدا جون
Deleteمنم دلم براي خودت تنگ شده عزيزم
آنان که آرد را به هنر کیمیا کنند ، آیا شود که تکه ای از آن به ما دهند
ReplyDeleteما دلمان به این خوش بود که امسال را با شیرینیهای دلچسب و زیبایتان تحویل خواهیم نمود ، اما مثل اینکه طور دیگری مقرر گشته.هر جا هستید شاد باشید و ما به شادیتان دلشادیم. آرزومندیم سالی پر از حلاوت و شیرینی را در کنار خانواده محترمتان در ایران آغاز نمایید و تا پایان سال لحظه ای ( حتی یک ثانیه ) طعم تلخی را نچشید و چرخ روزگار بر وفق مرادتان بچرخد. آمین . ارادتمند....سه دوست همیشگی
Deleteسلام اقای دکتر و فرزانه جان. ممنون از محبتی که دارید
بله جای شما خالی توی راه فرودگاهیم و همونطور که موقع خداحافظی ام گفتم هنوز نرفته واقعا دل تنگتونم و امیدوارم تا ما ایرانیم شما رو هم اونجا ببینیم. البته لطفا دست بجنبید چون اینبار دیگه صحبت هفت هشت ماه نیست، تا چشم به هم بذارید ما برگشتیم
:(((((
منم براتون سال بسیار خوبی همراه با سلامتی، شادی و آرامش آرزو می کنم
مطمئنم که به خوبی شیرینی که تو درست کردی نمیشه و با این خوشگلی اما حتما امتحان میکنم
ReplyDeleteشاد باشی عزیز
منن مطمئنم خیلی خوب می شه
Deleteاز حالا نوش جونتون
؛ )
به به ، شیرین ناپلئونی و من خاطره ها داریم :))))) خیلی دوست دارم لاله جان ، اما منم مثل تو همیشه فکر میکردم ، درسته که با خمیر هزارلا خیلی راحته ، اما یه جای کار میلنگه ، ایده ای که دادی خیلی عالیه ، منم اینبار از روش تو استفاده میکنم که مطمئنم بیشتر شبیه قنادیهای ایران میشه ، دست گلت درد نکنه ، باورت میشه دو سه روز پیش تو فکرت بودم که چرا آپ نمیکنی ، امیدوارم زودتر دوربینت درست شه و ما هم از کارهای زیبات لذت بصری ببریم :*
ReplyDelete
Deleteممنونم رزی جون
راستش دارم می رم ایران و بخاطر همین یخورده درگیر مقدماتش بودم. الانم تو فرودگاهم
نمی دونم توام امسال ایران هستی یا نه ولی برات آرزوی بهترین لحظالت رو دارم و امیدوارم عید رو در کنار خانواده باشی
بابت شیرینی ها ممنونم عزیزم و خوشحالم دوست داشتی
سلام لاله جون به به چقدرخوشگل شده تزئینش که حرف نداره عالی شده طعمشم که دیگه از ظاهرش معلومه دست گلت دردنکنه نوش جان شماهم سال خووبی داشته باشین عزیزم:)
ReplyDeleteسلام آسیه جون ممنونم از محبتت
Deleteامیدوارم اگه امتحان کردی راضی باشی
منم سال خوبی برات آرزو می کنم
***
لاله جونم چه شیرینی های شدن اینا! دلم ضعف رفت! دستت درد نکنه! مثل همیشه بیست بیست! عزیزم منم پیشاپیش سال خوبی برات آرزو می کنم! تعطیلات تو ایران خوش بکذره
ReplyDeleteممنونم شبو جان خیلی محبت داری عزیزم
Deleteجای تو و باقی دوستان خیلی خالی است. امیدوارم سال خیلی خوبی در پیش رو داشته باشی
به به ...عالی شده لاله جان . کیه که این شیرینی رو دوست نداشته باشه. به عذاب وجدان کالریش هم می ارزه.دستتون درد نکنه. پیشاپیش سال نو مبارک و نوروز به کام
ReplyDeleteممنونم گيتا جان، اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد
Deleteمنم پيشاپيش سال نو رو بهتون تبريك مي گم و آرزو مي كنم سال بسيار خوبي پيش رو داشته باشيد
سلام لاله جون ممنون عزیزم پیشاپیش نوروز رو بهت تبریک میگم ان شالله سالی پراز خیر وبرکت درپیش داشته باشی:)
ReplyDeleteسلام آسيه جان
Deleteممنونم از محبتت منم سال نو رو بهت تبريك مي گم و اميدوارم سال بسيار خوبي كنار خانواده داشته باشي
***
واییییییییییییی لاله جون من قلبم ضعیفه هاااااااااااااااا
ReplyDeleteمن عاشقشممممممممممممم
چقدر خالی بوده جای من!!!
عالی عالی شده دوست با سلیقه من.
عید رو بهت تبریک می گم عزیزم. از طرف من گل پسرت رو ببوس.
شاد شاد باشید
Delete:)))) الهي
ممنونم نگين جان، اميدوارم درست كني و از خوردنش در كنار خانواده لذت ببرين،
شما هم پسر گلت و ببوس و سال نو مبارك
***
سلام لاله خانم
ReplyDeleteبسیار سپاسگزارم از وبلاگ خوبتون
مدت ۱ سالی هست که مهاجرت کردم به استرالیا و از خوردن غذاهای بیرون بیزار شدم دیگه
از وقتی با وبلاگ خوب شما آشنا شدم تونستم چند تا غذا درست کنم و لذت ببرم.واقعا ممنون از زحماتتون
در ضمن دیدم نوشتین اصفهانی هستین.منم اهل شهرکردم.چند سالی هم اصفهان زندگی کردم واسه دانشگاه و کار. خوشحالم که یک بار دیگه خیر مردم اصفهان به من رسید.همه خاطرات قشنگم برای شهر زیبای شماست
امیدوارم همیشه شاد باشید و سال آینده سال خیلی خوبی برای شما و خانواده محترمتون باشه
ارادتمند
سلام دوست عزيز
Deleteبسيار خوشحالم از اينكه وبلاگ من تونسته براتون مفيد واقع بشه و همينطور باعث خوشحالي است شنيدن اينكه شهر من و همشهري هام يادآور خاطرات خوبي براتون هستند
اميدوارم هرجاي دنيا كه هستيد روزگار بر وفق مرادتون باشه و سال نوي بسيار خوبي در پيش رو داشته باشيد
سلام لاله جون.سال نو مبارک.امیدوارم در کنار خانواده ات سالی سرشار از سلامتی وعشق و موفقیت داشته باشی
ReplyDeleteسلام نيلوفر جان
Deleteممنونم عزيزم
منم سال بسيار خوبي همراه با سلامتي، عشق و بركت برات آرزو مي كنم
لاله جون من این شیرینی ها رو برای شب عید درست کردم . همه میگفتن خوشمزه ترین ناپلونی بوده که خوردیم، دستت درد نکنه بتبت این کارهای شیک وعالی
ReplyDelete*** واااااو چه خوب
Deleteباعث خوشحالي من است ناهيد جان
نوش جون همگي و ممنون از اينكه خبرش رو بهم دادي
لاله جون سال نوت مبارک عزیزم. امیدوارم کنار پسر نازنین و همسرت روزهای خوب و پر از سلامتی و عشق داشته باشی. می بوسمت
ReplyDeleteممنونم نگين جان، خيلي محبت داري عزيزم
Delete:* اميدوارم شما هم سال خوبي رو شروع كرده باشي و هميشه در كنار خانواده شاد و خوش و سلامت باشيد
بازم ممنونم
!!! :) عزيزم شادي جون تازه متوجه شدم اين كامنت از تو بوده، خيلي شرمنده ام، نمي دونم چرا با نگين جان اشتباه گرفتم
Delete*** بهرحال منم برات سال بسيار خوبي آرزو مي كنم و خوشحالم كه امسال عيد رو در كنار همسرت سپري كردي
Salam wa khaili mamnon be khater en recipe besiar aali,,,
ReplyDeleteman dar Sydney zendegi mikonam wa salhas ke aksaye en shirini negah mikonam wa aahh mikesha,,, wali belakhare dorostesh kardam wa khaili zogh kardam,,, faghat 2 ta soal daram,,,
1- khamir hezar laye man waghti to fer gozashtam shabih male shoma nashod,,, be jaye enke hame layehasg baz beshe mesle baleshtak shod... yani waghti laye awal ro bardashtam amalan ye laye baghi mimond ke unam takht nabod,,, mesle baleshtak bod wa gozashtaneshon roye ham sakht shod,,, mishe behem begin moshkele karam chie?
2- soal dowomam ene ke waghti shirini ro dorost kardan roz awal aali bod wali badesh engar khame seft shode wa abesh jazb non shode,,, wa khame dige latif nist,,, bishtar mesle mase chekide hast,,,
mitonin rahnamaeem konin?
سلام شادي جان
Deleteممنونم از محبتتون، خوشحالم كه بالاخره تونستين اين شيريني رو تهيه كنين و اميدوارم لذت برده باشين
شادي جان در مورد خمير چيزي كه به ذهن من مي رسه اينه كه علت بالشتكي شدن اون مي تونه به حرارت فرتون مربوط باشه كه من احساس مي كنم شايد حرارت فرتون داغ تر از حد لازم بوده و باعث شده شيريني و اطراف اون به يك مرتبه پف كنه، در صورتي كه همونطور كه در قسمت نكته ها هم توضيح دادم بهتره حرارت ملايم باشه تا خمير و لايه هاي داخلي اون بتدريج پف كنه و ترد و كريسپي بشه
البته خميرهاي هزارلاي مختلفي توي بازار هست كه با توجه به نوع كره اي كه شركت توليدي در تهيه اون استفاده مي كنه كيفيت و نتيجه و بافت نهايي اون خمير رو تحت تاثير قرار مي ده پس پيشنهادم به شما اينه كه براي بار بعد اگه نمونه هاي ديگه اي از اين خمير رو در دسترس داريد از اونها استفاده كنيد و درجه فرتون رو هم كمتر از مقدار گفته شده قرار بدين تا خمير، زمان لازم رو براي پخته و لايه لايه شدن داشته باشه
در مورد سفت شدن خامه هم فكر مي كنم اين خاصيت اين شيريني هست چون حتي وقتي اون رو از قنادي ها تهيه كنيم روز بعد لطافت خودش رو از دست ميده و بهمين خاطر است كه در بالا هم اشاره كردم بهتره اون رو در مقادير كم تهيه كنيم تا تازگي و لطافت خودش رو از دست نده اما با اينحال اگه دوست داشته باشين مي تونين از مقدار پودر قند كم كنين تا ماندگاري بيشتري داشته باشه
البته اينهايي كه گفتم در حد اطلاعات من است كه اميدوارم درست باشه
salam
Deletehatman modelhaye dige ro emtehan mikonam.
khaili mamnonam az rahnamaeeton.
سلام شادي جان
Delete:) خواهش مي كنم
اميدوارم اينبار از نتيجه كار راضي باشيد
لاله جان عزیز ......با تبریک سال نو و آرزوی بهترین ها برای خودتون و خانواده گرامیتون .......امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشید......دستتون دردنکنه برای تهیه این شیرینی ناپلئونی خوشمزه و زیبا........خسته نباشید...و نوش جونتون باشه ..♥ ♥
ReplyDeleteسلام خانم صفایی عزیز
Deleteممنونم از محبتتون و خیلی خیلی عذر می خوام از اینکه اینقــــدر دیر پاسختون رو میدم
امیدوارم شما هم تا این لحظه روزهای شادی رو پشت سر گذاشته باشید و در ادامه سال بسیار خوبی پیش رو داشته باشید
♥ باز هم ممنونم
سلام لاله جون ممنون , ان شاالله شماهم سال خوبی داشته باشید ممنون از لطفت عزیزم ,کم پیدایی لاله جون منتظر دستورات قشنگت هستیم .
ReplyDeleteسلام آسیـــه جان ممنونم از محبتت عزیزم
Deleteببخشید اگه اینقدر دیر جواب می دم
بهر حال مرسی از اینکه به یادم هستین ... انشالله خیلی زود در خدمتتون هستم
♥
سلام ممنونم من چند روزه درگیر درست کردن این فندقهای دم بلند کاراملی هستم پستش باز نمیشه شفاهی راهنماییم کنین . ممنون
ReplyDeleteسلام لیلی جان ببخشید اگه اینقـــــدر دیر جوابتون رو می دم
Deleteظاهرا این پست اشتباها توی قسمت درفت ها قرار گرفته الان دومرتبه پابلیشش می کنم
سلام لاله جون.
ReplyDeleteامیدوارم خودت و خانوادهات خوب و سلامت باشید
عزیزم دلمون برای پست های خوشمزه ات تنگ شده
سلام نگین جان
Deleteممنونم عزیزم امیدوارم شما هم همیشه شاد باشید
ضمنا نگین جان ببخشید اگه اینقدر دیر جواب می دم ... کامنت قبلیت هم به دستم رسید ولی اشتباها پاک شد
حتما بهت ایمیل می زنم
سلام پست فندقهای کاراملی باز نمیشه شفاهی توضیح بدین ممنون
ReplyDeleteسلام لیلی جان
Deleteاگه دوباره روی همون لینک کلیک کنین می تونین دستور تهیه رو همراه با تصاویر اون ببینین
سلام لاله عزیز وقتت بخیر،بعد از مدت طولانی از دیدن مجازیت خوشحال شدم ،شیرینی بسیار عالی وهمینطور پست های قبلی ات هم فوالعاده اند.یک سوال،خمیر شیرینی رو خودت تهیه کردی یا آماده هست؟
ReplyDeleteسلام مریم جانممنونم عزیزم منم از خوندن کامنتت خوشحال شدم و عذر خواهی می کنم که اینقدر دیر جواب می دم
Deleteدر مورد خمیر شیرینی مریم جان همونطور که بالا هم اشاره کردم از همین خمیر های آماده و بازاری هست که خوشبختانه ایران هم در دسترس قرار داره
:)) اگر چه به نظر من وقتی ایران باشیم نیازی به درست کردن این قبیل شیرینی ها نیست
سرکار خانم امینی:سلام امیدوارم درکنار همسرگرامی وفرزند عزیزتان زندگی خوشی همراه با سلامتیداشته باشید.ما که از دست پخت سرکار میل کرده و لذت بردیم.امیوارم دوستان دیگر نیز از دستورالعمل انواع دسر و غذاو.... شما استفادهکنند و لذت ببرند.ارادتمند کلبادی نژاد
ReplyDelete
Deleteسلام جناب آقـــای کلـبادی
ممنونم از محبت و لطفتون ... باید عرض کنم من و آقای امینی هم واقعا از دیدن پیامتون و اینکه به یادمون بودید خوشحال شدیم
ایشون هم سلام مخصوص می رسونند
جناب کلبادی همیشه ذکر خیرتون هست و ما همچنان منتظر سفر و دیدار دوباره شما در غنا هستیم البته طبق قولی که قبلا دادید اینبار همراه با خانواده
:))
سرکار خانم امینی:سلام امیدوارم درکنار همسرگرامی وفرزند عزیزتان زندگی خوشی همراه با سلامتیداشته باشید.ما که از دست پخت سرکار میل کرده و لذت بردیم.امیوارم دوستان دیگر نیز از دستورالعمل انواع دسر و غذاو.... شما استفادهکنند و لذت ببرند.ارادتمند کلبادی نژاد
ReplyDelete
Deleteجناب آقــــای کلـــبادی عزیز پاسختون رو توی کامنت قبل دادم
باز هم ممنون از پیامتون و به امیــد دیــدار
***
سلام لاله عزیزم.
ReplyDeleteامیدوارم خوب و سلامت باشی و حال پدر عزیزتونم بهتر باشه.
دوست گلم دلم برات تنگ شده بود گفتم بیام سلامی عرض کنم سری بزنم.
امیدوارم آرامش مهمون زندگیت باشه
التماس دعا
سلام نگین جان ممنونم از محبتت عزیزم
Deleteمنم دلتنگ شما و همه دوستان محیط آشپزیم هستم اما همونطور که قبلنم گفتم بیماری پدر دل و دماغ آشپزی و ... رو از من گرفته
انشالله به لطف خدا بهتر می شن و من باز آشپزی و عکاسی و وبلاگ نویسی رو از سر می گیرم
منم برای تو و خانواده ات سلامتی و آرامش آرزو می کنم و ممنونم که به یادم بودی
ادمین گرامی ، لاله جان من ادمین وبلاگ آشپزی از اینجا تا آنجا و همینطور پیج فیسبوک با همین نام هستم اگر تمایل داشته باشید مبادله کنیم
ReplyDeleteبا تشکر عذرا
سلام خدمت شما بانوی هنر مند من خودم به اشپزی خیلی علاقه دارم مخصوصا به پختن کیک وشیرینی ولی به خاطر اقتصاد ضعیف نمتونم فر بگیرم
ReplyDelete
Deleteسلام مکیه جان عزیز
از صمیم قلب آرزو می کنم شرایط و روزگار براتون بهترین ها رو رقم بزنه تا بتونین اونطور که دوست دارید به علائقتون بپردازید
و خوشحال می شم خبر این اتفاق خوب رو به من هم بدید