غذایی که الان می خوام در موردش صحبت کنم به طور معمول جزء غذاهای ارمنی, ترکی و میدل ایست به شمار میاد, که گاهی به اون پیتا هم می گن. این غذا در واقع شباهت زیادی به پیتزا داره و به همون نسبت می شه بهش تنوع داد. ویژگی ظاهری این غذا اینه که نون اون باید حالت قایق به خودش بگیره و داخلش بسته به سلیقه و ذائقه ی افراد پر می شه. بعضی اون و با سبزیجات و بعضی با گوشت پر می کنن و در عین حال می شه اون و با پنیر( فتا یا موزارلا) یا حتی بطور ساده طبخ کرد.
مایه خمیر یک قاشق غذاخوری یا یک بسته ده گرمی
شیر گرم ٣/٤ پیمانه
شکر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد ( اختیاری) (در بعضی دستورها استفاده می شه در بعضی نه)
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
آرد دو پیمانه
گوشت چرخ کرده ٢٥٠ گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر دو حبه
دو قاشق غذاخوری کره یا روغن
آب یک عدد لیموترش
جعفری یک مشت کوچک
نعناع دو سه شاخه
گوجه متوسط یک عدد
پنیر موزرلا و چدار جمعاً یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پودر نشاسته مقداری
نمک, فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه:
برای درست کردن خمیر ابتدا شیر را گرم می کنیم باید مطمئن باشیم شیر کاملا گرمه. بعد به ترتیب مایه خمیر, تخم مرغ, نمک و شکر, و روغن را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم. از اونجایی که من کلاً راحت طلبم, همه ی مواد و داخل فودپروسسور ریختم :))
وقتی موادمون خوب باهم مخلوط شد, آرد و اضافه می کنیم و برای یکی دو دقیقه ی دیگه دستگاه و روشن می کنیم تا آرد با مایه ی اولیه مون به خرد هم برن.
اگر مواد چسبندگی داشت مقدار بیشتری آرد اضافه می کنیم تا حدی که خمیر لطیفی به دست بیاد.
حالا با دست چرب خمیر و داخل یک کاسه قرار داده, اول یه دستمال آشپزخونه رو مرطوب کرده روی اون می گذاریم و بعد روی ظرف و با یه حوله ی دیگه می پوشونیم و خمیر و برای حدوداً نیم ساعت یا تا زمانی که مایه داخل خمیر آماده می شه کنار می گذاریم تا کاملا وربیاد و حجمش دو برابر بشه.
مایه ی داخل خمیر:
برای اینکار اول یه پیاز متوسط و ریز خرد می کنیم و با اون مقدار کره یا روغنی که داشتیم اون و تفت می دیم. سرخ کردن پیاز به ذائقه افراد بستگی داره بعضیا همین که پیاز سبک می شه گوشت و اضافه می کنن ولی من دوست دارم رنگ پیاز کاملا طلایی بشه که البته اینجا یه کم زیادی سرخ شد. به هرحال درست قبل از اینکه بخوایم گوشت و اضافه کنیم سیر رنده شده رو داخل پیاز ریخته و همین که بوی سیر بلند شد گوشت و اضافه می کنیم. تو این مرحله سیر اصلا احتیاجی به تفت داده شدن و سرخ شدن نداره.
حالا گوشت و اضافه می کنیم و نمک و فلفل و هر ادویه ای که دوست داریم به اون می زنیم.
و تو این فاصله که گوشت داره می پزه, سبزیجات و گوجه رو خرد می کنیم.
در آخر بعد از اینکه گوشت کاملا جا افتاد زیر گاز و خاموش کرده و آب لیمو رو به مایه مون اضافه می کنیم و اجازه می دیم گوشت تا حدودی حرارت خودش و از دست بده و در آخر گوشت رو با سبزیجات خرد شده مون مخلوط می کنیم و مایه مون و کناری می گذاریم.
حالا نوبت به خمیر رسید. همونطور که می بینین حجم خمیر دو برابر شده.
خمیر و باز کرده اول به شکل دایره و بعد کم کم حالت بیضی بهش می دیم. ته ظرفمون و چرب کرده و به کمک وردنه یا با دست خمیر و توی سینی فر پهن می کنیم و روی خمیر کمی نشاسته می پاشیم.
و به ترتیب اون و با گوشت, گوجه ی خرد شده و پنیر رنده شده پر می کنیم. باید سعی کنیم تا لب خمیر و از مواد پر کنیم که وقتی خمیر و روی مواد برمی گردونیم موقع خوردن طعم مواد داخلش و حس کنیم در غیر این صورت مزه ی نون خالی می ده.
آخرین مرحله شکل دادن به خمیره که باید لبه ی خمیر و روی مواد برگردونیم و به اون شکل قایق بدیم. تخم مرغ رو با چنگال می زنیم وروی خمیر رو با برس تخم مرغ می مالیم تا بعد از پختن نون طلائی و خوشرنگی داشته باشیم.
حالا به مدت ٣٠ - ٢٠ دقیقه یا تا زمانی که نونمون طلائی بشه, داخل فر می گذاریم تا خوب بپزه.
نوش جان :))
خیلی باسلیقه هستین ، چقدر هم مراحل رو قشنگ توضیح دادین ؛ موفق باشین :)
ReplyDeleteمرسی رز عزیز
ReplyDeleteخوشحالم که خوشتون اومده
وبلاگ شما هم خیلی پرمحتواست, مرتب بهش سر می زنم و بهتون خسته نباشید می گم
مرسی عزیزم ؛ من لینک وبلاگت رو میذارم تو لیست دوستانم :)
Delete:)) ممنونم رز عزیز
DeleteMamnun kheili khub bud, tozihatetun ham besiar kamel bud.
ReplyDeleteMontazere ghazahaye badietan hastim :)
:)) ممنونم مینا جان
Delete*** شما و بقیه ی دوستان لطف دارین, امیدوارم بتونم اونجور که شایسته است ادامه بدم
:)) مینا جان من تازه شما رو شناختم, بازم ممنون که به وبلاگ من سر می زنی
Deletekhely ali bod merc
Deleteنوش جان عزیزم
Deleteسلام دوست عزيز
ReplyDeleteمن اين غذا رو درست كردم عالي بود با كمي تغيير البته چون سبزي نداشتم فلفل دلمه اي
استفاده كردم
سايت بسيار زيبايي داريد
چون از دستورها يي كه استفاده مي كنيد در سايت هاي ديگه كمتر ديده شده اين باعث شده
سايت بسيار جالبي باشه
مثلا دستور نون خشك وهمين دستور كه هم خوشمزه هم جديد بود
اميدوارم همين طور ادامه دهيد
موفق وسربلند باشيد
سلام سارا جان
Deleteخیلی خوشحالم که از این غذا و خصوصاً از این وبلاگ خوشتون اومده
سعی منم اینه که بتونم در کنار غذاهای سنتی و روتین خودمون, دستورهایی رو بذارم که کمی به سفره هامون تنوع بده و امیدوارم بتونم موفق بشم.
:) در هر صورت ممنونم دوست عزیز
سلام از راه دور.خیلی خوب توضیح دادید وخیلی خوب بنظر میرسد .باید درستش کنم البته من گیاهخوارم.فکر میکنم میشه با سبزیجات هم درست کرد.نتوانستم به سایتتان بروم.برایتان آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم
ReplyDeleteسلام دوست ناشناسم
Deleteممنونم از اینکه خوشتون اومده. بله همونطور که بالا هم گفته ام این غذا مثل پیتزا پرتنوع است و هر کس هر طور دوست داشت می تونه اون رو درست کنه. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.منم سعی می کنم غذاهای گیاهی هم توی برنامه ام بگنجونم تا دوستای گیاهخوارم هم بتونن استفاده کنن.
ببخشید فراموش کردم اضافه کنم: اگه منظورتون صفحه ی فیس بوک است؟ بله این دومین باره که غیرفعال می شم, علتش رو دقیقا نمی
Delete:) دونم ولی فعلا دارم پی گیری می کنم
سلام
ReplyDeleteمن دیشب این غذا رو درست کردم.. خیلی خوب بود طعم و مزش...خواستم تشکر کنم..شاید اینجوری لطفتون در به اشتراک گذاشتن تجربیات متفاوت و عالیتون جبران شه ...
امشب هم میخوام دستور نون خشکی که گذاشتید رو درست کنم...پیشاپیش ممنونممممم
ممنونم الناز جان. خیلی خوشحالم که خوب شده و دوست داشتین.
Deleteنون خشکم خیلی راحت درست می شه عزیزم
الناز جان دستورات این چنینی زیادی بلدم که مطمئن باشید, همه ی دانسته هام رو با تمام جزئیات با شما در میون می گذارم
:)) البته در کنار غذاهای سنتی و خوشمزه ی خودمون که امیدوارم خوشتون بیاد
This comment has been removed by the author.
Deleteدوست عزیزم ممنونم. مطمئن باشید این انرژی دو طرفه است و قطعاٌ من رو بیشتر دلگرم می کنه دستورات و رسپی های بهتری ارائه بدم وقتی می بینم از کارهام خوشتون اومده.
Deleteخیلی دوست دارم در کنار غذاهای ملل. غذاهای سنتی کشور خودمون هم که تعدادش کم نیست رو تو لیست غذاهای سنتی ام بگنجونم. بعضی از غذاهای شمالی رو خیلی دوست دارم ولی دقیقا نمی دونم مربوط به کدوم قسمت شمال است اینه که اگه بگین غذای گیلانی شاید نتونم درست نام ببرم ولی خوشحال می شم اگه خودتون برحسب محبوبیت غذا خصوصا بین مسافرها دستوری رو برام بفرستید. اینکه میگم مسافرا به دلیل اینست که نشونه ای برای همه پسند بودن غذاست :) و مطمئن باشید در اولین زمان ممکن اون رو توی برنامه ام قرار خواهم داد.
ممنونم
این ایمیل من است:
laleh.dh@gmail.com
فقط اگه لطف کنین بعد از فرستادن ایمیل همینجا یه خبری بهم بدین که حتما چک کنم
:) ممنونم شما تعارف کردین منم گرفتم
لاله جوون چه میکنی حرف نداره دستت درد نکنه
ReplyDeleteسلام لیلا جوون راستش خیلی دوست داشتم نظر شما رو
ReplyDelete.بدونم چون به هر حال با غذاهای ترکی آشناترین
:))))خوشحالم که این و از شما می شنوم دوست خوبم
ممنونم لاله جان...
ReplyDeleteانرژی که تنوع اینجوری میده رو خیلی دوست دارم...مممنون میشم بینهایتتتتتت از لطفتون...حتما دنبال میکنمشون
غذا گیلانی اگه چیزی مد نظرتون بود که من بلد باشم و بتونم کمک کنم..خوشحال میشم
ایام به کام..خوش باشید
ممنونم الناز جان:) دوست عزیزمون رضکوگروپ هم همین پیشنهاد رو دادن. اگه شما هم غذایی که تقریباً با همه ی ذائقه های ایرانی جور در میاد یا غذاهای محبوب گیلانی خاصی سراغ دارین برام ایمیل کنین, خوشحال می شم هم خودم یاد بگیرم هم بتونم اینجا به اشتراک بگذارم تا دوستان دیگه
ReplyDeleteهم از اون بهره ببرن
فقط همون طور که بالا گفتم لطفا بعد از فرستادن رسپی خبرش و بهم بدین تا ایمیلم و چک
:))))کنم
***بازم ممنون
سلام لاله جان...
ReplyDeleteایمیلتون رو چک کنید لطفا
ایام به کام
:-*
سلام الناز جان
ReplyDeleteممنونم, دستور خیلی خوبی بود که حتما امتحان می کنم, فقط چند تا سوال داشتم که براتون میل زدم
:)) بازم ممنون از وقتی که گذاشتین
Dear Laleh
ReplyDeleteI love you blog, you have definitly made cook out me.
the directions and picutres are simply wonderful.
thank you so much,
Nima
جناب مستوفی از کامنت پر از دلگرمی شما در مورد بامیه متوجه شدم فارسی رو بخوبی صحبت می
ReplyDelete:)))))کنین, پس با اجازه تون به زبانی که با اون بهتر احساس راحتی می کنم پاسختون رو میدم
ممنونم از اینکه وبلاگ من رو دوست داشتین و باز ممنون از اینکه به این گرمی و مهربانی از
****کار من تعریف می کنین, امیدوارم بتونم کارهای بهتری انجام بدم
سلام لاله جان
ReplyDeleteمن تازه با وبلاگت آشنا شدم
هنوز فرصت نکردم کامل تو وبلاگت بچرخم
ولی چند تایی دستور غذاها رو که دیدم
باید بگم واقعا آفرین
خسته نباشی با ابن همه هنر دوست عزیز
خوش به حال شوهر و پسر گلت که چنین خانم کدبانو و باسلیقه ای رو دارن
متوجه شدم که الان آفریقا زندگی می کنی
کنجکاوم درمورد مردم اونجا و تجربه زندگی ات در اونجا هم بدونم
اگر فرصت کردی, از تجربیاتت درمورد زندگی اونجا هم برامون بگو
موفق باشی دوست گلم
سارا
*** ممنونم سارا جان خیلی به من لطف داری
Deleteچشم عزیزم حتماً
تصمیم دارم یه بخشی در مورد آداب غذایی آفریقا قرار بدم
ولی ممکن است یه کم زمان ببره به همین خاطر
اگه سوال خاصی تو ذهنت داری بپرس هر اطلاعاتی داشته باشم دریغ نمی کنم
*** بازم ممنونم از لطف و توجهت
سلام من پیده را درست کردم طعمش خیلی خوب بود و از دستور غذایی خوبتون ممنون موفق باشید.
ReplyDelete*** خیلی خوشحالم دوست خوبم. ممنونم که خبرش و بهم دادین
Deleteدستون درد نکنه چقدر خوشگل شده و حتما خوشمزه هم هست. این غذای مورد علاقه من در رستوران ترکی شهرمونه، البته با نام "پاید" در منو رستوران نوشته شده، البته من و همسرم بهش میگیم قایق!!! در هر صورت اسمش هر چی که هست خیلی خوشمزه است و میشه متنوع مثل پیتزا درستش کرد.
ReplyDeleteممنون بابت رسیپی .
خواهش می کنم زهرا جون :) در واقع
Deletepide
نوشته می شه, ولی من از دوستان ترکمون پرسیدم و گفتن پیده خونده می شه
یه رستوران ترکی هم اینجا هست که خود ترکا پیده تلفظش می کنن
در هر صورت پیده یا پاید مهم طعمش است که خوشمزه و تقریبا همه پسند است
امیدوارم اگه درست کردی حس و طعم همون رستوران مورد علاقه ات رو بهت بده و خبرش
*** رو به منم بدی
کاملا حق باشماست، مهم طعم و عطر بوی غذاست و عشقی که پشت همه اینها گذاشته میشه نه نام و عنوانش. ممنون از اطلاعاتی که دادین، ترکهای اینجا لابد فکر کردن تلفظ پاید واسه آمریکاییها راحت تره :)
ReplyDeleteایشالله درستش میکنم سر فرصت***
:))) ایشالله که دوست داشته باشین
Deleteسلام من تازه با وبلاگتون اشنا شدم در حد بنز عالیه خیلی عالی همه چیزو باعکس توضیح میدیدفقط یه سوال میتونم بپرسم مارک غذاسازتون چیه؟اخه خیلی وقته که میخوام یه غذاساز خوب بخرم که بتونه حتی یه پیازم راحت خورد کنه اما تو مارکای مختلف بازار گیر کردم ،مرسییییییی .این وبلاگ روح ادمو تازه میکنه با این اشپز با سلیقش
Deleteسلام وبلاگتون در حد بنز عالیه خیلی خوب همه چیزو توضیح دادین خصوصا عکسای خیلی خیلی خوبش،فقط یه سوال میتونم بپرسم مارک غذاسازتون چیه؟خیلی وقته که میخوام یه غداساز بخرم که حتی بتونه یه پیاز رو هم به راحتی خورد کنه اما تو مارکای مختلف بازار گیر کردم تو رو خدا نگین همهشون مثله همن من شدیدا به راهنمایی نیاز دارم ،خانومی منم یکی از هوادارات شدم که مشتاقانه منتظر دستورای جدید اشپزیت میمونم
Deleteسایا جون ممنونم از لطفت می دونم اینقدرا که میگی خوب نیست ولی امیدوارم در اینده بتونم موفق تر عمل کنم
Deleteدر مورد غذاسازم پرسیده بودی مارک دستگاه من کِن وود است
خیلی ازش راضی ام ولی معمولا مارکهای معتبر همه خوبن, منتها حتی یک مارک هم گاهی چند نوع متنوع از یک دستگاه می زنه با قابلیت های مختلف بخاطر همین هر وقت خواستی بخری از فروشنده راجع به قابلیتهایی که اون دستگاه خاص داره سوال کن و یه مدلی رو انتخاب کن که به انتظاری که از دستگاهت داری نزدیک تر باشه.
خصوصا چون اکثر این دستگاهها چند کاره هستن مثلا مخلوط کن غذا ساز آبمیوه گیری و ... بیاید ببینی در مجموع چه غذاسازی به خواسته ات نزدیک تر است
:)) امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
ممنون از سایت زیبایتان.چقدر عکسهای مراحل را خوب و عالی گرفته اید.مسلمه که خیلی خیلی زحمت داره این کارتان.پس خسته نباشید دوست من خیلی همیشه دوست داشتم این پیده را درست کنم.حتما درست میکنم و به شما اطلاع می دهم ضمن اینکه من در ارمنستان هم این را خوردم aka-lahmajoon البته به آن میگن.
ReplyDeleteخواهش می کنم مژگان جان
Deleteخیلی خوشحالم که رسپی غذای مورد علاقه تون رو اینجا پیدا کردین
امیدوارم بعد از اینکه درست کردین همون حس و مزه ای که قبلا توی رستوران خوردین و بهتون بده
اره مژگان جون در واقع این غذا مربوط به ترکیه ارمنستان و کلا خاورمیانه است ولی در ترکیه بیشتر شناخته شده ( البته تا اونجایی که من می دونم ) در هر صورت منتظر خبرتون
:)) هستم
لاله جون سلام.بالاخره امروز تونستم وارد بلاکت بشم.واقعا که این فیلتر کردنها دیوونه میکنه ادمرا.ممنون که به بلاگ من آمده بودی و ممنون به خاطر لطفت به من .پیده را هنوز دست نکردم.ولی حتما دست میکنم.اگه این نان خشک فرصت درست کردن چیز دیگه به من بده.:) :)
ReplyDelete.... عزیزم
Deleteچقد خوب که اینقدر دوست داشتین
آره مژگان جون منم با اینکه ایران نیستم ولی چون یکی دوبار فیس بوکم دیس ابل شد
:) مجبورم با فیلترشکن برم فیس بوک و واقعا گاهی وقتا دلم می خواد بشینم گریه کنم
:)))) ضمنا خواهش می کنم دوستم خوشحالم که این دوستی باعث شد وبلاگت رو پیدا کنم
Salam lale jon, khaste nabashi azizam, ghabla az har chiz man bayad be madare azize shoma va hamsare mohtarameton tabrik begam keh chenin kadbanoyi ra dar kenareshon darand ....azizam momkene daraje fer ra ham dar dastorhaye ghazayi begi aza t manoon misham , masalan dar pokhte pide torki azat mamnon misham azizam.
ReplyDeleteRasti in hame ghazahaye eshteha avar o khoshmaze ra khodeton mikhorid? agar are, noshe jonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn <3
Mehri
*** سلام مهری جان ممنونم از این همه لطفت
Deleteمهری جان درجه ای که برای پیده ذکر شده غالبا بین 220 تا 250 درجه سانتی گراد است. که بسته به حرارت فرتون فرق می کنه. درواقع در حدی گرم باشه که ته خمیر نسوزه و ضمنا مغز خمیر خوب بپزه. یه جورایی مثل درجه ای که برای پخت پیتزا استفاده می کنین
مهری جان متاسفانه بله یکی از بدی های غربت اینه که اگه غذایی درست کردیم نمی تونیم با دوستا و خانواده مون شریک باشیم و مجبوریم تنها بخوریم
:)) در هر صورت جای شما خالی بود
Salam lale jonam , khaste nabashi va ba tabik khedmate mamane azizat va hamsare gerami ba dashtane honarmandi chon shaoma, movafagh o salamat bashi azizam momkene lale jon daraje fer ra ham benevisi aza t manoon misham maslan dar ghazaye pide torki , rasti in hame ghazahaye khoshmaze ra khodeton noshe jan mikonid ? agar are pas vaghean noshe joneton jaye ma ra ham khali konid .....ghorboonet Mehri
ReplyDeletehi
ReplyDeletesalam mamnoonam bebate dastorae ghazae ke mizarin , mikhastam bedonam mitonam in ghazaro toe maykrofer bazarim ????????
ReplyDeleteسلام نگار جون
Deleteخواهش می کنم عزیزم
راستش من چون فر رو بیشتر از ماکروویو دوست دارم تجربه این غذا یا کلا غذاهای خمیری مثه پیتزا رو توی ماکروویو ندارم
ولی اگه مشابه این غذا رو درست کرده باشین و خوب شده باشه احتمالا اینم بد نشه
سلام لاله خانم
ReplyDeleteممنون از دستور این غذا و عکسها که سرعت عمل رو حین پخت بیشتر میشه
این غذا رو توی رستوران ترکی آتایار اصفهان خوردم که همسرم خواسته بود براش درست کنم منم امروز که سالگرد ازدواجمون بود درست کردم تشکر ویژه از شما.
فقط من خمیرم اصلا تغییر حجم نداد بنابرین موقع پخت ترد نشد البته همه چی رو رعایت کردم
بنظرتون اشکال چیه؟ ممکنه پودر خمیر نرش عمل نکرده؟
**** سلام زهرا جان سالگرد ازدواجتون مبارک
Delete:)) خواهش می کنم عزیزم خوشحالم که در شادیتون شریکه بوده ام
زهرا جان اگه تاریخ مصرف خمیر مایه ت گذشته باشه عمل نمی کنه برای بعمل اوردن خمیر مایه بهتره کمی شکر همراه اب گرم به اون اضافه کنین شکر باعث می شه خمیر مایه بیشتر کف کنه و سریعتر عمل بیاد اگه عمل نیومد پس خمیر مایه تون موند ه است و عمل نمی کنه
و از اونجا که می گی همه مراحل رو درست طبق رسپی پیش رفتی پس احتمالا باید ایراد از مایه خمیرت باشه
امیدوارم دفعه دیگه درست کنی و خمیر بهتری داشته باشی
لاله جونم امشب پیده درست کردم عالی،عالیا،یعنی عالــــــــــــــــــــــــــــی،جای خودتم خیلی خالی بود
ReplyDelete
Deleteنوش جون همه تون لیلا جووون
:))))))))) خودمم همین حس و دارم
Laleh jonam salam ye soal daram behem nakhandya:):)myshe ino ba panir ke bara sabhane estefade mikonim estefade konam, akhe man pirashki ya hamin tor modeli didam ke ba khamir va mavade goshti o panire sobhane,, fekr mikoind beshe???
ReplyDelete:))))) سحر توئی؟؟؟؟
Deleteبه هر حال دوستم من خودم تا حالا این مدل درست نکرده ام که بتونم بگم چه طعمی می ده
ولی تو خیلی از غذاها یا سالادها از پنیر فتا استفاده می شه و خیلی هم خوشمزه می شه
حالا شما می تونی امتحان کنی
این مدل رو تقریبا هر کی درست کرده خیلی خوشش اومده و اگه با پنیر فتا درست کنی مسلما این پیده نمی شه شاید خیلی خوشمزه تر شه شاید به این خوشمزگی نشه
حالا شما یه کار می تونی بکنی یه بار که می خوای درست کنی یه مقدارش و موزورلا بریز یه مقدارش و فتا بعد خودت ببین کدوم و بیشتر می پسندی برای دفعه های بعدت
:))
Laleh jonam shoma manzoret dar neveshte aval i. Hast ke mishe panir ham estefade nakard??mamnun
ReplyDeleteدوست من متوجه نشدم کجا رو میگین؟
Delete:))
Laleh jonam on ghesmat ke neveshtid panire Mozala ya sade tabkh beshe. Manzoram ine ke mishe panir narizam?? Mamnun
ReplyDeleteدوست گلم من هنوز نتونستم این جمله ام رو پیدا کنم می شه لطف کنی بگی توی رسپی گفته ام یا توی کامنتها و اگه توی کامنتها ... کامنت چندم؟
Deleteولی به عنوان جوابی که به ذهنم می رسه باید بگم کلا این غذا با پنیر خوشمزه تر است یا بعبارتی در اصل این غذا از پنیر استفاده می شه, برای منی که به پنیر پیتزا و موزورلا علاقه دارم این غذا بدون پنیر لطفی نداره ولی اگه شما طعم پنیر رو در پیتزا یا غذاهای مشابه نمی پسندین می تونین از اون استفاده نکنین
امیدوارم متوجه منظورتون شده باشم در غیر این صورت لطف کنین بگین دقیقا منظورتون کدوم قسمت حرفهام است تا یادم بیاد وبتونم درست راهنمایی تون کنم
:)) ممنونم عزیزم
Mamnun azizam be javabam residam hala yek bar bedone panir emtehan mikonam, mamnunnnnn
ReplyDelete:) امیدوارم خوشت بیاد
DeleteLaleh Jon salam man kami gharch dashtam gozashtam toye firiz vali vaghti estefade kardam siyah shodan , chy kar konam ke syah nashe gharcham? Mamnun
ReplyDeleteدوست من برای اینکه قارچ سیاه نشه باید زمانی که تازه است به صورت حلقه حلقه برش بزنی و به نسبت قارچت کمی آب لیمو در حدی که خیلی روی طعمش اثر نگذاره و ترشش نکنه بهش اضافه کنی و در کمی روغن یا کره تفت بدی
Deleteالبته من بدون روغن و کره هم امتحان کرده ام که مثل قارچ های کنسرو شده می شه, مهم همون آب لیموئه
:)) سلاااام
ReplyDeleteسلام لاله جون ؛مرسی از دستور غذات من بردی به ترکیه با اون خوراکیهای متنوعش،باید دست بکارشم برای امشب برنامه دارم ولی برای فرداشب درستش میکنم یه سوال میتونم توش از مواد دیگه مثل ژامبون هم استفاده کنم یا فقط باید این دستور باشه؟مرسی
ReplyDeleteسلام مریم جان
Deleteاره عزیزم از هر چیزی که بخوای می تونی توش استفاده کنی
:)) خواهش می کنم
سلام با تشکر ازشمابخاطراینکه اینقدرخوب توضیح می دهید من این غذارا درست کردم البته لب تاب رابه اشپزخانه بردم وبا مراحلی که عکس گرفته بودیدتوانستم ازروی ان غذا رااماده کنم همه پسندیدند مخصوصا شوهرم خیلی ممنون
ReplyDeleteسلام عزیزم
Deleteخیلی خوشحالم که خوشتون اومده
*** نوش جونتون و ممنون از اینکه اطلاع دادین
salam va ye alameee tashakor babate dastoraye xushmazaton, vaghean aliyan, merc merc merc
Deletefaghat man ye soali dashtam raje b in ghaza, lotf mikonin age javab bdin:
fargh khamire pide va pizza chie?
asasan man farghe pide va pizza ro ham dorost motevajeh nashodam?:D chizi k man alan fahmidam ine k pide hamun pizzaye turkishe ba shekle motafavete ghayeghi, doroste?
mamnooooooooooooooooooooooooooooon:XXX
سلام عزیزم خیلی ممنونم از لطفتون و عذر خواهی می کنم بابت تاخیرم در پاسخ به شما
Deleteراستش دوست من می شه گفت پیتزا و پیده به نوعی از یک خانواده اند و همونطور که برای درست کردن خمیر پیتزا دستورهای مختلفی هست برای پیده هم همینطوره و خوشبختانه این خمیری که من اینجا توضیح داده ام یکی از بهترین دستورهاست که تقریبا همه کسایی که اون رو امتحان کرده اند ازش راضی بوده اند
سلام لاله جون ممنون از اموزشها و دستورهای بینظیرتون من خیلی وقت نیست که با وبلاگتون اشنا شدم ولی تو همین مدت کوتاه کلی از دستورای غذاییتون استفاده کردم و دعا گوتون شدم.من هر چی از این دستور پیده بگم کمه یعنی عالی بود امیدوارم همیشه شاد و موفق باشیدل
ReplyDeleteسلام عزيزم
Deleteممنونم ازتون، راستش تمام سعي منم اين بوده دستورهايي رو بذارم كه خودم از نتيجه اون راضي و مطمئن باشم و واقعا خوشحال ميشم وقتي مي بينم از زحمتي كه كشيديد راضي بوديد
*** اميدوارم شما هم هميشه سلامت و شاد باشيد
Salam,Mammnon az recipe kamely ke vared kardin kheily alee shodeh .Shad bashid
ReplyDeleteسلام عزیزم
Delete:* خیلی خوشحالم که دوست داشتین
ضمنا دوست عزیز آی دی شما من رو با وبسایت خوبتون آشنا کرد که از این بابت خیلی خوشحالم. متاسفانه نتونستم اونجا براتون کامنت بگذارم اما بهرحال
Deleteحتما از مطالبتون استفاده می کنم
باز هم ممنون از لطف شما
سلام لاله جون خواستم ازتون تشکر کنم امشب پیده رو درست کردم واقعا عالی شده بود بهترین پیده ای بود که تا حالا خورده بودیم باز هم ممتونم
ReplyDeleteسلام دوست عزیز
Deleteخیلی خوشحالم که دوست داشتین
نوش جونتون
خسته نباشید می خواستم بدونم شما علاوه بر نمک و فلفل چی اضافه میکنید و درجه فر روی چند باشه و سینی فر طبقه وسط یا پایین.ممنون
ReplyDeleteمرسی از آموزشاتون
سلام ممنون از شما
Deleteادویه ای که من استفاده می کنم یه نوع ادویه مخلوط پاکستانی است ولی شما از هر ادویه ای که بخواید می تونین استفاده کنین البته علاوه بر اون از زردچوبه و زنجبیل تازه رنده شده هم در غذاهام استفاده می کنم
در مورد فر هم باید از قبل اون رو روی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی رو در طبقه وسط فر قرار بدید
سلام خسته نباشید.مخواستم بدونم شما علاوه بر نمک و فلفل چی اضافه کردید و دمای فر چند باشه و سینی فر پایین باشه یا وسط.ممنون
ReplyDeleteسلام عزیزم پاسختون رو توی کامنت قبل دادم
Deleteموفق باشید
ر
ReplyDeleteسلام و خسته نباشید میگم به شما لاله خانوم.من این غذا رو درست کردم ،عالی شد و همسرم خیلی خوشش اومده بود.این دومین مورد آشپزی هست که از وبلاگت درست می کنم.اولیش مربوط به شیرینی پفکی گردوئی بود که واست کامنت گذاشته بودم.من این هارو مدیون هنرمندی شما می دونم. با اینکه هر دوتاشونو واسه بار اول درست کردم ,عالی در اومدند بازم مرسی.
ReplyDeleteسلام منصوره جان عزيزم من تعجب مى كنم چطور كامنت شما رو نديده م امروز با سه سال تاخير پاسختون رو ميدم و اميدوارم هرجا هستيد خوش باشيد
Deleteممنون بابت نظر لطفتون 🌷🌷