رول های دارچینی cinnamon rolls یکی از شیرینی هایی است که بخاطر ترکیب طعم مطبوع کره و دارچین خیلی مورد استقبال قرار می گیره. اینکه چرا در انواع نان ها و شیرینی های دارچینی، دارچین رو داخل خود خمیر استفاده نمی کنند و در فرایند جداگانه ای بعد از اینکه عمل تخمیر صورت گرفت روی اون می پاشند، برای من سوالی شده بود که متاسفانه توی منابع فارسی زبان اگر هم ذکر شده بود, نتونستم به جواب اون برسم و اونچه از سایت های خارجی متوجه شدم این بود که دارچین دارای ترکیباتی است که مانع ایجاد عمل تخمیر در خمیر می شه ... پس برای حل این مشگل پس از ور اومدن خمیر، دارچین رو روی اون پاشیده و به مدلهای مختلف در میارن که رولهای دارچینی، کروسانهای دارچینی و انواع نانهای دارچینی نتیجه این خلاقیت در ارائه است.
معمولا روی انواع رولهای شیرین اعم از دارچینی, میوه ای و مربایی رو با آیسینگ که مخلوطی از شیر یا خامه و پودر قند است تزئین می کنند که من چون نمی خواستم خیلی شیرین باشه این قسمت رو فاکتور گرفتم و بنظرم شیرینی اون بدون آیسینگ کاملا به اندازه بود, اما بهرحال مقدارهای لازم رو در ادامه گفته ام که در صورت تمایل می تونین ازش استفاده کنین.