Tuesday, December 24, 2013

مینی رول های دارچینی

رول های دارچینی cinnamon rolls یکی از شیرینی هایی است که بخاطر ترکیب طعم مطبوع کره و دارچین خیلی مورد استقبال قرار می گیره. اینکه چرا در انواع نان ها و شیرینی های دارچینی، دارچین رو داخل خود خمیر استفاده نمی کنند و در فرایند جداگانه ای بعد از اینکه عمل تخمیر صورت گرفت روی اون می پاشند، برای من سوالی شده بود که متاسفانه توی منابع فارسی زبان اگر هم ذکر شده بود, نتونستم به جواب اون برسم و اونچه از سایت های خارجی متوجه شدم این بود که دارچین دارای ترکیباتی است که مانع ایجاد عمل تخمیر در خمیر می شه ... پس برای حل این مشگل پس از ور اومدن خمیر، دارچین رو روی اون پاشیده و به مدلهای مختلف در میارن که رولهای دارچینی، کروسانهای دارچینی و انواع نانهای دارچینی نتیجه این خلاقیت در ارائه است.
معمولا روی انواع رولهای شیرین اعم از دارچینی, میوه ای و مربایی رو با آیسینگ که مخلوطی از شیر یا خامه و پودر قند است تزئین می کنند که من چون نمی خواستم خیلی شیرین باشه این قسمت رو فاکتور گرفتم و بنظرم شیرینی اون بدون آیسینگ کاملا به اندازه بود, اما بهرحال مقدارهای لازم رو در ادامه گفته ام که در صورت تمایل می تونین ازش استفاده کنین.

Friday, December 20, 2013

شب یلدا

 پدرم تنها کسی است که باعث می شود بفهمم فرشته ها می توانند مرد هم باشند 
این جمله دو سه سال پیش توی نت خصوصا فیس بوک غوغا کرد و بارها اشک من یکی رو در آورد, چون با تمام وجود ایمان دارم یکی از این فرشته ها پدر من است ... کسی که با خوبی هاش, مهربونی هاش و دوستی هاش باعث شد هیچ دوستی نتونه جای اون رو در قلب من و خواهر برادرم بگیره.

و اینکه شب یلدا چه ارتباطی به این حرفها داره برمی گرده به روحیات فرشته مهربون خونه ما. اینکه هیچ وقت به فکر خودش نبود و نیست ... اینکه هنوز تابستون بود ولی نگران انار شب یلدای من بود. اینکه هر بار تاریخ برگشت من به تعویق می افتاد خوشحالی می کرد از اینکه فرجه ای پیدا شده بود تا انارهای باغ که هنوز برای رسیدن به زمان نیاز داشت برسه و من بتونم مقداری از اونها رو با خودم بیارم. اینکه حالا انارهای یخچال خونه من بوی عشق می ده و بوی مهربانی دستهای خسته پدرم.

و بالاخره اینکه شب یلدا یعنی خانواده و اونهایی که دور از خانواده اند می دونن برگزاری این مراسم لذتی که باید داشته باشه رو نداره و فقط نوعی انجام وظیفه است برای برپا نگه داشتن سنتـــهامون. پس با بوسه بر دستان پدرم و مادرم به استقبال یلدا این سنت زیبای ایرانی می رم و شب یلدای خوبی برای همه شما دوستان عزیزم آرزو می کنم.



*** یلدا مبارک ***


در خاطرات یلدای سال قبل با ما همراه باشید:

Wednesday, December 18, 2013

چیکن کوردن بلو

Le Cordon bleu  یه واژه ی فرانسوی و به معنای روبان آبی است اما خود Chicken Cordon Bleu یکی از غذاهایی است که از رستورانهای مجلل آمریکایی در حوالی سال ١٩٦٧ میلادی سرچشمه می گیره.  کوردن بلو انواع مختلفی داره و veal cordon bleu که از گوشت گوساله و ham cordon bleu که از گوشت خوک تهیه میشه نمونه ای از اونهاست.

شاید اگه تا بحال تجربه درست کردن این غذای شیک و مجلسی رو نداشته باشید فکر کنید با غذای سختی روبرو هستید, اما بهتون اطمینان می دم این غذا به همون نسبت که چشم نواز و خوشمزه است راحت و بی دردسر هم درست می شه و بهتر از همه اینکه ریخت و پاش زیادی هم نداره. پس با خیال راحت اون رو تهیه و نوش جان کنید.

Wednesday, December 04, 2013

پیاز سوخاری در فر

یکی از پیش غذاهای مدرن که اینروزا خیلی هم طرف داره اونیون رینگ (Onion Rings) است که معمولا بین ما ایرانی ها به اسم پیاز سوخاری شناخته می شه. بد نیست بدونین بر خلاف اونیون رینگ های مشابه که معمولا باید در روغن فراوان سرخ بشه و کالری بالا و ریخت و پاش زیادی که داره باعث می شه ترجیح بدیم هرازگاهی اونها رو از رستورانها و فست فودها تهیه کنیم, تهیه این موردی که امروز در موردش صحبت می کنم خیلی کم زحمت, بی دردسر و در عین حال رژیمی است, خصوصا اگه با چیپسی که توی این پست آموزش دادم تهیه بشه که دیگه کاملا رژیمی است. پس در صورتیکه مایلید طرز تهیه اون رو بدونین در ادامه مطلب من رو همراهی کنین.
♥♥♥ دستهای کودکانه بامداد ♥♥♥