زمانی که می خواستم زولبیا رو امتحان کنم، از اونجا که تجربه اولم بود، شک داشتم دقیقاً چه باید بکنم و متاسفانه توی دستورهایی که داشتم هیچ اشاره ای به نکاتی که برای من سوال بود نشده بود. به هر حال شروع به کار کردم، ولی چون نمی دونستم غلظت خمیر زولبیا چقدر باید باشه به خیال اینکه خمیرم سفت است یه مقدار بیشتر از حدی که باید به اون آب اضافه کردم و زولبیای سری اولم اونطور که می خواستم نشد.
این بود که با توجه به تجربه ای که بدست آوردم خمیر بعدی رو با مقدارهای حدسی خودم درست کردم و از اتفاق، خیلی خوب از آب در اومد که الان پا به پای هم مراحلش رو انجام می دیم و در مورد نکته هایی که در حین کار برای خودم سوال بود بحث می کنیم.