Saturday, January 27, 2018

بابا گانوش - بابا غنوج یا متبل

بابا غنوج _غنوش یا بابا گانوش یکی از پیش غذاهای لبنانی هست که شباهت زیادی به متبل داره یا حتی از نظر من هر دو یکی هستند چون من سایتهای لبنانی زیادی رو سرچ کردم بعضی از اون ها متعتقدند در بابا غنوج تهینه یا همون ارده خودمون استفاده نمی شه در حالیکه در متبل از از ارده استفاده می کنیم. اما به همون مقدار هم در سایت های مختلف عربی یا لبنانی دستورهای باباغنوجی دیدم که در مواد لازم اونها از تهینه یا ارده اسم برده شده. یا بعنوان یه تفاوت دیگه معمولا معتقدند بابا غنوج به همراه سبزیجات خرد شده مثل انواع فلفل دلمه ای می تونه باشه اما متبل تنها از ترکیب بادمجان کبابی و ارده تهیه می شه. اینها نتیجه سرچ کردن های منه اگه احیانا شما اطلاعات بیشتری در این مورد دارید خوشحال می شم من رو هم در جریان قرار بدید. 
بهرحال بعد از همه این حرفها و تفاوتها و جدا از اسم و عنوان باباگانوش یکی از پیش غذاهایی است که اگه بادمجونی که استفاده می کنیم تلخ نباشه کمتر کسی هست که امتحان کنه و دوست نداشته باشه. اگه شما هم مایلید اون رو در منزل تهیه کنید و روش دقیقش رو نمی دونید در ادامه مطلب با من همراه باشید:

Tuesday, January 23, 2018

مرغ ترش و شیرین

مرغ ترش و شیرین اصالتا یه غذای چینی است که با توجه به اینکه خود ما هم در فرهنگ غذایی مون غذاهای ترش و شیرین داریم دیدم بد نیست اگر قبلا تجربه نکرده باشید با این غذا هم اشنا بشید. از مواد اصلی این غذا آناناس است اما احیانا اگه در دسترستون نبود يا دوست نداشتيد می تونید حذفش کنید توصيه نمى كنم چون مسلما اصل اين رسپی رعایت نشده اما بهرحال از اونجا كه دامنه اشپزى خيلي گسترده ست می تونید با کمی دستکاری در مقدار شکر و سویا سس طعم اون رو به ذائقه تون نزدیک و يه غذاي جديد كه اونهم رسپى خودش رو داره و حتما براتون با توضيحات كامل و مقادير لازمش ميزارم رو تجربه كنيد. در هر صورت فعلا براي مرغ ترش و شيرين اونهم از نوع آناناسي در ادامه با من همراه باشید.

Thursday, January 18, 2018

کیک تولد

پسرك كوچك ما به قول خودش دو رقمى (١٠ ساله) شده 😊 و احساس مردونگى شديدي بهش دست داده 😀😍 .
.
براي كيك تولد خيلي دوست داشتم بتونم بامداد رو يه جورى خوشحال و سورپرايز كنم. كيكى كه در عكس مى بينيد از جلد كتاب Diary of a wimpy kid گرفته شده كه يكى از كتابهاي مورد علاقه بامداده و تقريبا تمام مجموعه ش رو داره..
حدودا يكى دوماه پيش كنار هم در حال خوندن كتاب بوديم كه از احساس خوبش راجع به كتاب و اينكه متوجه زمان نميشه وقتى مى خونتش برام مى گفت همون لحظه يهو به ذهنم رسيد تا با همين كتاب سورپرايزش كنم اما مشكل اينجاست كه تولد بامداد توى اين سالها عموما روز اول مدرسه بعد از تعطيلات سال نو ميلادي بوده و من هميشه مجبور بودم جلوي خودش كيك رو درست كنم امسال اما از روز قبل بايد مى رفتن مدرسه و من نصف روز فرصت داشتم تا كيك رو درست كنم منتها چون مجبور بودم كارهاي مقدماتى مثل فيلينگ و گاناش كشي رو از شب قبل انجام بدم بهش گفتم امسال مى خوام برات يه كيك قهوه اي ساده (منظورم همون گاناش بود) 🤭🤭 درست كنم و بامداد كه خدا رو شكر در همه شرايطي راضي و قدردان است بابت همون هم ازم تشكر كرد و گفت اشكال نداره در حاليكه مطمئن بودم خوشحال نيست... اين رو بيشتر وقتى نشون داد كه روز بعد با ديدن كيك نمى دونست چكار كنه و بعد از اينكه از شوك در اومد پريد بغلم و حالا ببوس كى نبوس 🤭😘😘لاصه كلام اينكه بالاخره تونستم در ده سالگي براي اولين بار از بابت كيك تولد پسركم رو سورپرايز كنم و اين خيلي خوبه♥️♥️♥️
متاسفانه فرصتم اونقدر کافی نبود تا مثل کیک تولد انگری بردز که اینجا می تونید توضیحاتش رو ببینید مراحل تهیه کردن کیک رو عکاسی کنم و با توضیحات براتون بگذارم اما بعنوان ایده و اینکه یادگاری از کیک تولد بامداد در وبلاگم داشته باشم تصمیم گرفتم عکسهاش رو بگذارم.
اين كتاب در ايران به اسم خاطرات يك بچه ى چلمن ترجمه شده.

Tuesday, January 16, 2018

شیرینی کرینکل شکلاتی

شیرینی کرینکل شکلاتی یا شیرینی ترک دار یا ترک خورده شکلاتی که به نظر من وقتی ترجمه می شه لطف خودش رو از دست می ده با اون ترک های خوشگل سفید و سیاهش یکی از شیرینی های مخصوص کریسمس است که متاسفانه فرصت نشد به موقع پستش کنم دیشب داشتم عکسهام رو نگاه می کردم دیدم اگه اشتباه نکنم حدودا دوسالی هست که این عکسها توی هارد دیسکم خاک می خوره و اگه الان پست نکنم با توجه به اینکه کوکی زمستونی هست دوباره باید حداقل یکسالی توی نوبت بمونه اینه که تا زمستون تموم نشده و هنوز برف و بارون و سرما البته نه برای ما هست طرز تهیه ش رو که خیلی هم راحته براتون توضیح میدم.