خیلی سعی کردم برای این غذا یه عنوان فارسی پیدا کنم اما واقعا نشد. برنج قهوه ای سرخ شده حداقل به خود من حس خوبی نمی ده چون در واقع این غذا رو تفت می دن نه اینکه سرخش کنن پس عجالتا فارسی رو پارس می داریم اما از اسم اصلی غذا که به انگلیسی هست استفاده می کنیم.
اینجا برنج های قهوه ای مختلفی هست که از لحاظ بافت بنظر متفاوت میان. این مدلی که من امروز استفاده کردم ورژن افريقایی برنج قهوه ای هست که همونطور که در ادامه توضیحات عکسش رو خواهید دید یه مقدار بافتش محکم تر از مدل های دیگه ست و گرچه دونه بلند نیست اما طعم خیلی خوبی داره. اینکه از چه مدل برنج قهوه ای استفاده کنید هیچ تفاوتی نمی کنه مهم اينه كه به خاطر خاصيتش هرازگاهى اون رو در برنامه غذايي مون جا بديم.
قبل از شروع لازمه بگم فرايد رايسها (برنج سرخ شده) به نوعى برنج گفته ميشه كه پس از طبخ همراه با برخى مواد غذايي ديگه من جمله سبزيجات مختلف و تخم مرغ نيمرو شده تفت داده ميشه
من بخاطر اينكه برنج قهوه اي طعم بهترى پيدا كنه معمولا اون رو به صورت فرايد رايس درست مى كنم و داخل سبزيجات هم از عصاره گوشت استفاده مى كنم تا يه مقدار طعم بگيره که در ادامه کامل توضیح می دم...