Wednesday, June 27, 2012

ژله دورنگ میوه ای

این ژله, ترکیبی از دو ژله ی لیموترش و آلوئه وراست که با برش هایی از هلو تزئین کردم. برای تزئین یا دکور ژله فقط کافیه, قالبتون رو مثه یه تابلوی نقاشی تصور کنین و با توجه به امکانات موجود و یه مقدار خلاقیت, ژله های خوشگلی درست کنید.
من به طور خلاصه برای اون دسته از دوستان تازه کاری که دوست دارن ژله های ترکیبی درست کنن ولی دقیقاً نمی دونن چطور؟ نحوه ی درست کردن این ژله رو توضیح می دم، که امیدوارم براتون مفید باشه.
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا یک بسته همراه با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی
ژله لیمو ترش یک بسته همراه با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد
هلوی تازه یا کمپوت هلو

Saturday, June 23, 2012

شیرینی نعلی

 یه شیرینی خشک ساده و راحت و البته خیلی خوشمزه که پیشنهاد می دم حتماً اون و امتحان کنین :))
مواد لازم:
کره ٢٠٠ گرم
پودر قند ٦٠ گرم
زرده تخم مرغ ٢ عدد
وانیل ١/٣ قاشق چایخوری
پودر بادام ٤ قاشق غذاخوری
آرد ٤٠٠ تا ٣٥٠ گرم
برای روی شیرینی:
شکلات تیره ١٠٠ گرم
پودر بادام مقداری

Thursday, June 21, 2012

سوپ پاستا و سبزیجات

یه سوپ ساده و در عین حال خوشمزه که همه بلدیم.
با این وجود مراحل کار و طبق اونچه درست کردم توضیح می دم.

Tuesday, June 19, 2012

شنیتسل لیمویی

شنیتسل در واقع به گوشت بدون استخوانی اطلاق می شه که با پودر نان، پوشیده و سرخ می شه و ریشه ی اتریشی داره. شنیتسل و به روشهای مختلفی درست می کنن و همونطور که گفتم ویژگی اصلی اون مخلوط شدن با پودر نان است که در بعضی فرهنگ ها بهش کتلت هم می گن.
این دستوری که می خوام در موردش صحبت کنم به خاطر لیمویی که در اون هست طعم و عطر فوق العاده ای می گیره و از اونجا که برای پخت اون از پودر سوخاری کارخانه ای استفاده نمی کنیم به نوعی با بقیه شنیتسل ها متفاوته, در واقع از بیرون کاملاً کریسپی و برشته و از داخل نرم و آبدار است.
برای دیدن دستور پودر سوخاری اصل اینجا کلیک کنید.

Monday, June 18, 2012

پودر سوخاری

یکی از چیزایی که خیلی توی آشپزی کاربرد داره و تقریباً تو همه ی خونه ها پیدا می شه, پودر سوخاری است و با اینکه تو تمام سوپر مارکتها در دسترسه ولی خیلی ها دوست دارن خودشون اون و تهیه کنن. روش ها برای تهیه ی پودر سوخاری خانگی متفاوت است. 
یه مورد از متداول ترین روش ها اینه که نون باگت و خشک می کنن و بعد از خشک کردن، اون و پودر می کنن. ولی روشی که من می خوام بگم, به معنای واقعی سوخاری است و با این روش به راحتی می تونین پودر سوخاری اعلاء و تازه رو همیشه تو آَشپزخونه تون داشته باشین.  این نوع پودر سوخاری برخلاف پودرهای کارخانه ای کاملاً پودر شده نیست و تکه های سوخاری شده ی نون در اون  به وضوح دیده می شه. بنابراین وقتی توی غذا از اون استفاده می کنیم یه سطح سرخ شده ی کاملا برشته داریم  که علاوه بر طعم خوب زیبائی بهتری به مرغ, ماهی یا هر غذای دیگه ای که درست می کنیم می ده. پیشنهاد می دم اگه شما هم نون خشک و پودر می کنین با کمی تغییر جزئی, روشی که من می گم و امتحان کنین حتماً خوشتون میاد و متوجه تفاوتش می شین.