Monday, May 28, 2018

پاستا یونانی

این غذای شکیل و خوشمزه یه نوع پاستای یونانی است که نتیجه اضافه آمدن مقداری مرغ بریان بعد از یک مهمانی است. یکی از اخلاقهای خوب من 😎😎 که خودم ازش راضی ام 🤭 اینه که نگران اینکه اگه غذاهای مهمانی زیاد اومد تا چند روز باید غذای یخچالی بخوریم، نیستم و معمولا با غذاهای زیاد اومده غذای جدیدی درست می کنم که در اغلب موارد با نمونه اصلی زمین تا آسمون فرق داره و تا خودم نگم به عقل جن هم نمی رسه این همون غذاست و به این ترتیب هم مهمانیم به خوبی برگزار شده هم غذایی اسراف نشده و هم اینکه خانواده در خوردن غذای تکراری دچار افسردگی نمی شن 😁.

قبلا هم از این دست غذاها توی وبلاگم گذاشته ام. البته که بعضی غذاها مثل قورمه سبزی رو نمیشه دستکاری کرد اما بنظر من این هنر ما بعنوان خانم خونه ست که بتونیم با کمی حوصله و سلیقه غذاها رو تبدیل به احسن کنیم و تنوعی در سفره خانواده بوجود بیاریم، خصوصا اگه مثل من بامدادی داشته باشید که دوبار یک غذای تکراری نمی خوره 🙄 ... (فقط بشمرید چند بار نوشتم غذا 🤦🏻‍♀️) .

در ادامه باید بگم روزی که می خواستم این پاستا رو درست کنم ایده خاصی از پاستای یونانی توی ذهنم نداشتم خصوصا که قبلا هم یه پاستای یونانی اموزش داده م که به طور کل با این مدل فرق داره و با ماست و گوجه فرنگی تازه درست می شه و اون رو هم می تونید در وبلاگم پیدا کنید. اما اینبار دلم می خواست یه چیز جدید امتحان یا شایدم خلق کنم پس اول مواد رو به سلیقه خودم کنار گذاشتم و بعد دیدم چقدر این مواد شبیه به آداب غذایی یونانی هاست بنابراین در اخر پنیر فتا رو هم بهش اضافه کردم و شد پاستای یونانی. پس اگه بگم این هم از غذاهای من‌درآوردی من است که در عین حال وجود خارجی داره بیراه نگفته ام. خلاصه مطلب اینکه شدیدا بهتون پیشنهاد می کنم این پاستای یونانی خوشمزه رو امتحان کنید که قطعا پشیمون نمی شید.
مواد لازم:
پاستا یک بسته 
مرغ پخته و ریش شده ۲ پیمانه
پیاز بزرگ ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
زیتون سیاه بی هسته ۱/۲ پیمانه 
گوجه خشک ۱ پیمانه
نمک, فلفل و ادویه دلخواه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو به خلالهای درشت خورد کرده و در مقداری تفت می دیم همین که قدری سبک شد فلفل دلمه ای های درشت خورد شده رو اضافه کرده و مجددا اجازه می دیم با هم حرارت ببنه.
 نمک, فلفل و ادویه رو اضافه کرده و خوب با مواد تفت می دیم و نهایتا قارچ خورد شده رو اضافه می کنیم.
 به همین ترتیب گوجه خشک شده, مرغ ریش شده و زیتون بی هسته و خورد شده رو هم اضافه کرده و هربار مواد رو به خوبی تفت داده و مخلوط می کنیم.
 و در آخر پاستا رو آب پز می کنیم و اجازه می دیم خیلی خوب بپزه و مغز پاستا کاملا نرم بشه بطوریکه دیگه نیاز نباشه پاستا رو دم کنیم.
نهایتا به ترتیب از پاستا, مواد گوشتی و پنیر فتای نگینی خورد شده داخل ظرف ریخته و سرو می کنیم.
***************************************
امیدوارم این غذای خوشمزه رو درست کنید و خوشتون بیاد.



پ ن: ویدیوی این رسپی رو همین که آماده کنم به پست اضافه می کنم.

No comments:

Post a Comment