یه غذای ساده و خوشمزه که می تونه گزینه خوبی برای تنوع دادن به لیست غذاهامون باشه. پسر بد غذای من که خیلی این غذا رو دوست داشت و می گفت حتی از غذاهای رستوران هام خوشمزه تره :) امیدوارم اگه شما هم درست کردین با بامداد هم عقیده باشین و از اون خوشتون بیاد ***
این غذا بخاطر استفاده از کره و خامه نمی تونه رژیمی باشه ولی می تونین بعد از پخت به کمک دستمال آشپزخونه کره های اضافی رو از اون پاک کنین تا کالری کمتری دریافت کنین.
مواد لازم:
سینه مرغ ٣ عدد
خامه ترش ١ پیمانه ( یا ١ پیمانه خامه معولی + آب یک عدد لیموترش )
پودر سوخاری ١ پیمانه
کره خرد شده ٥٠ گرم
سیر رنده شده ٢ حبه
زنجبیل رنده شده ١/٢ قاشق چای خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم برای مزه دار کردن پودر سوخاری:
نمک ١ قاشق چای خوری
پاپریکا ١ قاشق چای خوری
ادویه دلخواه ١/٢ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا هر قطعه سینه رو از طول دو یا سه قسمت می کنیم. با نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، سیر و زنجبیل رنده شده مزه دار می کنیم.
حالا نمک، پاپریکا و ادویه رو به پودر سوخاری اضافه و کنار می گذاریم.
ته ظرف نسوزی رو با یکی دو قاشق روغن زیتون چرب می کنیم و سینه های مرغ رو کنار هم داخل ظرف می چینیم. روی مرغ رو با خامه می پوشونیم و پودر سوخاری رو روی اون پخش می کنیم. در صورتی که مایل باشین طرز تهیه پودر سوخاری اصل رو اینجا آموزش داده ام. بعد کره های خرد شده رو اضافه می کنیم. با فویل روی ظرف رو پوشش می دیم و به مدت ٣٠ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ٣٧٥ درجه قرارمی دیم.
بعد از نیم ساعت فویل رو باز می کنیم ( شکل اول ). فر رو از بالا روشن می کنیم و دو مرتبه به مدت حدوداً ١٥ - ١٠ دقیقه بدون سرپوش داخل فر قرار می دیم تا پودر سوخاری کاملا ترد و برشته بشه ( شکل دوم )
این غذا رو می تونین به همراه سبزیجات بخارپز و وِجِز پوتیتو میل کنین که طرز تهیه اش رو تو این لینک توضیح داده ام.
به همین سادگی به همین خوشمزگی ***
Mamnun laleh jan kheili kheili aly shode ,,, hatman bayad dorostesh bokonam va az in ham khosham omad ke toye fere va nyaz be sorkh kardan nadare,,, faghat moshkeli pish myad az khame estefade nakonam ,manun ,kheili Khob bod
ReplyDeleteممنونم سمانه جان
Deleteعزیزم بر خلاف کیک و شیرینی که به نوعی دستمون برای تغییر دادن مواد اون بسته است در مورد غذا به راحتی می تونیم با تغییراتی که به وجود میاریم اون رو به ذائقه مون نزدیک تر کنیم. منتها دیگه اون طعم اولی رو نمی ده و یه مزه دیگه می ده. من تصمیم دارم همین غذا رو یه بار به جای خامه با ماست درست کنم اگه از طعم
:) ماست بدت نمی یاد می تونی امتحان کنی شاید خوشت اومد
خیلی عالی شده عزیزم..اون قرمزه خوشگله ترشی فلفله...؟؟ خیلی مرغ لذیذی شده...راستی اسم پسرت هم خیلی نازه عزیزم..ببوسش..خدا برات نگهش داره
ReplyDeleteممنونم هانی جون هم بابت غذا هم محبتت به بامداد. همین طور تو عزیزم امیدوارم همیشه
Delete*** در کنار خانواده شاد باشی
راجع به اون قرمز خوشگله ام :))آره هانی جون ترشی فلفل گیلاسی است
(cherry pepper)
می خوای برات بگیرم؟
salam lale jon alieee..kheili dost daram dorosesh konam ama man to turkey zendegi mikonam inja khame nadaran man harchi bekham dorot konam ba moshgel roberoam..inja anvaee labaniataro daran ama khameo nadaran..jaigozini nadare????????
ReplyDeleteممنونم سحر جان از لطفت
Deleteولی نمی تونم باور کنم اونجا خامه نباشه
شاید به ترکی می نویسن و شما معنیش رو نمی دونی. چون اینجا که آفریقائه و هیچ چی از خودشون ندارن انواع خامه رو وارد می کنن اونوقت ترکیه که آداب غذایی شون هم به ما ایرانی ها نزدیکه نداشته باشه
!!! خیلی بعیده
:) به هر حال اگه معنی ترکی اش رو هم می دونی و ندارن حتما ندارن دیگه
اگه ماست خامه ای دارن با ماست خامه ای امتحان کن اونم باید خوشمزه بشه
من خودم تصمیم دارم یه بار با ماست خامه ای درست کنم شایدم نمونه اش رو گذاشتم تو
:) *** وبلاگ
عااااااااااالی ، حدس میزنم چقدر ترد و خوشمزه شده ، من با خامه مرغ سوخاری درست کردم ، میدونم طعمش رویایی میشه ؛ دست و پنچت درد نکنه خانووووم با سلیقههههه
ReplyDelete*** مرســــی رزی جووون جات خالی خیلی خوشمزه شده بود
Deleteعزیزم در مورد سبزی قرمه سبزی، منظورم این بود که اگه از سبزی تازه استفاده کنیم اسم سبزیها چیه. و به چه نسبتی باید از سبزیهای تازه استفاده کنیم.
ReplyDeleteمرسی
:) ای وای چه سوال سختی
Deleteآخه من تا ایران بودم فقط بلد بودم به سبزی فروش محله مون بگم ... کیلو سبزی قورمه سبزی بده, حالاام می رم سوپر مارکت می گم سبزی قورمه سبزی بده
و دیگه اینکه چی و چه مقدار سبزی باید استفاده بشه رو نمی دونم با اینحال برات تو ویکی پدیا سرچ کردم اسم سبزی ها رو گفته مقدارش رو نه ولی شاید بتونه بهت کمک کنه که لینکش رو این زیر برات می ذارم
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C
قورمهسبزی یا قرمهسبزی از معروفترین خورشهای اصیل ایرانی است که از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی تهیه میشود. این غذا محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد.
این غذای اصیل ایرانی با سبزی قرمه (شامل: تره، جعفری، کمی شنبلیله، اسفناج و یا
برگ چغندر—زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و در فصولی که برگ چغندر موجود
(است از برگ چغندر استفاده می شود— و کمی گشنیز
... شرمنده اگه نتونستم بهت کمک کنم
lale jon dast ro delam nazar ke khoneee...podre jelatin chiiieee ono peida nakardam albate tu foroshgahash peida nakardama shaiad shirini foroshia dashte basheee..donbale har chi begardam nadaran nemidonam .........estedadam tu in keshvar dare kor mishe:D...hatman donbale mast khamei miram chon khodaro shokr ina az lahaze labaniat kheili ghani hastan...rasti ie chize jaleb mikham bet begam az adabe ghazaishon harf zadi mikham bet ino begam iraniaie ziadi inja zendegi mikonan ama ghazashono dost nadaran baiad vasat jaleb bashe vase man ke jalebe chon tu veblaga ke migardam mibinam dostan cheghad ghazaie torkio dost daran on vaght mai ke inja zendegi mikonim kesheshi nadarim..albate bet begama ina kheili felfel masraf mikonan shaiad bekhatere ine ke irania dost nadaran..vali begam ina ieseri ghazashon mahshareee...cheghad harf zadam ..........
ReplyDelete
Delete!!!!ای بابا خیلی جالبه پس قنادی هاشون چیکار می کنن؟؟
نگران استعدادت نباش خوبیش به اینه که برای دسر و شیرینی می تونی از پودر خامه استفاده کنی
چون خامه بیشتر توی دسر و شیرینی و کیک کاربرد داره تا غذا پس خیلی ام ناراحت نباش
در مورد غذاهاشونم درست می گی بعضی هاش خیلی خوشمزه است خصوصا برای کسی مثه من که
:) عاشق غذاهای تندم
*** مرسی از کامنتت
خیلی اشتها آور و لذیذ به نظر میرسه لاله جون
ReplyDeleteفقط ۱ چیزی ....کاش ی زره عکسهای مراحل کارت رو بزرگتر کنی ، چون خیلی کوچیکه
از دیدن وبلاگت لذت میبرم :)
Deleteگیلدا جووونم عزیزم سایز این عکسا یعنی لارج است ولی چون از کنار هم چیدن چند عکس است کوچک نشون داده می شه. همین الان ایکس لارجش کردم ولی همه صفحه رو گرفت به نظرم جالب نیومد به همسرم هم که نشون دادم گفت خیلی شلوغ به نظر می رسه و وقتی کوچک تر بود منظم تر به بود
ولی عزیزم همونطور که خودتم می دونی اگه روی عکسای مراحل کلیک کنی کاملا بزرگ خودش رو نشون می ده
در هر حال ممنونم از پیشنهادت گیلدای گلم, از این به بعد پائین هر مطلب قید می کنم برای واضح تر دیدن عکسها روی اونها کلیک کنید که دوستای دیگه هم همچین مشگلی نداشته باشن
ضمنا وبلاگ من هرچقدر خوب باشه به پای وبلاگ تو و
*** هنرمندی های تو نمی رسه
مرسی از تذکرت
azizam ina az podre khame estefade mikonan podrashonam kheili aliee..manam baraie keiko shirini azin khame estefade mikonam ina 2no podr daran 1i form gereftast 1i sadast ke har 2ta ro ba shir makhlot mikoni..ama man nemidonam kheili az desera ke khame mamoli ia sobhane mikhad mitonam estefade konam ia na??ishala har vaght omadi iran bia inja vasat ghazaie torki dorost konam ...goftam javabe comenteto bedam ke bi marefti nabasheee lale joooooon
ReplyDeleteمرسی عزیزم ممنون از لطفت
Deleteپس حالا که اینقدر غذای خوشمزه ترکی سراغ داری اگه وقت کردی اسم بعضیش رو که فک می
:) کنی با ذائقه ماها جور در میاد برام ایمیل می کنی؟
مثلا من پیده ترکی رو که توی وبلاگ گذاشتم خیلی مورد استفبال قرار گرفت و به نظر خودمم از پیتزا خوشمزه تر بود, اگه فرصت داشتی فقط اسم غذاهای معروفشون رو برام
:) ایمیل کن خودم رسپی شو پیدا می کنم
این ایمیل من است
laleh.dh@gmail.com
مرسی عزیزم پرروئی من و ببخش
ضمنا عجله ای نیست هروقت فرصت داشتی زحمتش و بکش فقط توی وبلاگ یه کامنت بهم بده تا ایمیلم رو چک کنم
*** ممنونم ازت
عجب وبلاگ خوشمزه ای دارین
ReplyDeleteمیتونیم بجای سینه مرغ از ران یا قسمتهای دیگه هم استفاده کنیم؟
ممنونم
*** ممنونم عزیزم لطف داری
Deleteتوی آشپزی به نظر من نشد نداریم منتها سینه مرغ چون بدون استخوان است حالت استیک می گیره و به راحتی سرو می شه ولی اگه از ران یا قسمتهای دیگه استفاده کنی باید
:) زحمت استخونهاش رو بکشی
eeee in che harfieee khahesh mikonam baese eftekharame dosti mese shoma dashte basham..are hatman vasatun mifrestam..ama shaiad iekam tolani sheee..chon in roza montazere ie khabare khobam ..shaiad kami tol bekeshe..kheili khoshhal misham az dostie ba shoma..are pidatuno didam be nazaram az khode torka ham behtar darovordi..ma avaiel ke omode bodim be ina migoftim pitza torki.....
ReplyDeleteممنونم سحر جان
Delete:) منم
ضمنا اصلا عجله نکن من خودم چند تا غذا و شیرینی ترکی بلدم که هنوز فرصت نکرده ام برای وبلاگ درستشون کنم
بنابراین عجله ای نیست
*** ضمنا امیدوارم هر چه زودتر خبر خوبی که منتظرشی بهت برسه
لاله جون خیلی وبلاگ قشنگ و خوبی داری! عکس ها خیلی دلنشین هستن و دستورات خیلی کامل! دست گلت خیلی خیلی درد نکنه!منتظر پست های جدیدت هستم
ReplyDeleteممنونم شبو جان نظر لطفت است
Delete*** حتماَ عزیزم
لاله جون سلام.مدتها بود که از سد فیلتر نگذشته بودم.دیشب 1 ساعتی آمدم و امشب هم این موقع تونستم بیام.دلم تنگ وبت شده بود.شما که سری به ما نمی زنید..به به چقدر این غذا عالیه همین الان مقدارش را مینویسم میترسم دوباره تا مدتها نتونم اینجا بیام.با ز هم ممنون.
ReplyDeleteسلام مژگان ممنونم عزیزم لطف کردی
Deleteمنم یکی دوبار به وبلاگت سر زدم و پیغامم برات گذاشتم نمی دونم برات اومده یا نه ولی حق داری خصوصا این یکی دو هفته چون از ایران مهمون داشتم نتونستم مثل قبل بیام تو نت و شما به حساب بی معرفتی نگذار
بازم ممنونم مژگان جون امیدوارم درست کنی و خوشتون بیاد
چرا کامنت بالایی رو ریموو کردی ؟؟؟؟؟اگه گفتی من کیم:)))))))))))))) حدس بزن؟؟؟؟؟
ReplyDeleteکامنت بالایی رو ریموو کردم چون منتظر ایمیل خانمی بودم و با عرض شرمندگی فک کردم
ReplyDeleteاین کامنت سر کاری است ولی امروز متوجه شدم نبوده که همین جا ازشون عذرخواهی میکنم
بعدم هدی جون اینکه دیگه پرسیدن نداره مگه من چند تا دوست مردم آزار دارم؟
:))))))))))))) خوب شناختم؟؟
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه لیلا هستم یک فضول!! تو هنوز منو نشناختی واقعا خجالت داره:)))))))))))
ReplyDeleteدرضمن من اینو عینن درست کردم( حتی با زنجبیل فکرشو بکن) خیلی خوشمزه شد ،عالی:)))))))))
لیلا توئـــــــــی؟؟؟ اره خوب چرا که نه ولی چطور تونستی تا جواب دادن من صبر کنی؟ چطور زنگ نزدی؟؟
Deleteبعدم تو و زنجبیل؟؟ نه نه باورم نمی شه !!! اصن تو کی ای؟ من کی ام؟ اینجا کجاس؟
اصن دستات و نشونم بده ببینم گرگه نباشی؟؟
:)))))))))))))))))
**** راستـــی؟؟ نوش جوووونتون
Deleteخیلی خوشمزه شده . نوش جونتون عزیزم .
ReplyDelete:))) ممنونم عارفه جان
Deleteباسلام خدمت شما من تازه اینجلرو پیدا کردم غذا ها بسیار متنوع و خوب بنظر میاند حتما مرغ با خامه رو میپزم وجواب رو بهتون میگم.متطمئنم خوشم میاد.ممنونم از اینهمه زحمت شما برای این صفحه زیبا و دوست داشتنی.روز خوش
ReplyDelete*** ممنونم دوست عزیزم
Delete:) امیدوارم خوشتون بیاد ... منتظر خبرتون هستم
سلام عزیزم. خیلی عالی و خوشگل شده. دستت درد نکنه.
ReplyDeleteعکسها هم خیلی زیبا ست.
معلومه که توی عکاسی هم تبحر داری و دوربین خوبی ام داری.
ازت دعوت می کنم از وب منم دیدن کنی و نظرتو بهم بگی.
می تونیم دوستان خوبی برای هم بشیم.
منتظرتم.
سلام نگین جان
Delete:) چشم عزیزم حتما مزاحمت می شم
بابت محبتت ممنونم البته لطف داری ولی من متاسفانه تبحری توی عکاسی و روتوش و فتوشاپ و این قبیل مسائل ندارم و دوربینمم حرفه ای نیست (منتها ازش خیلی راضی ام و یه جورایی دوستش دارم) :))) فقط سعی می کنم غذایی که درست می کنم رو تو زاویه های مختلف نشون بدم ولی اگه به نظرت عکسهام قشنگ اومده ممنونم امیدوارم همینطور باشه که می گی
و امیدوارم یه روزی بتونم واقعا حرفه ای عمل کنم
salam laleh jan
ReplyDeletekheili ghazaye khoshmazeyi be nazar miad, man mikham dorostesh konam, faghat ye soal dashtam, man ta hala esme paprika nashnide budam ! age estefadeh nakonam moshkeli pish miad???
سلام زكيه جان
Deleteاميدوارم اگه درست كردي خوشت بياد
ضمنا پاپريكا پودر فلفل قرمز خشك شده است
اگه گيرت نمي ياد مي توني حذفش كني يا از هر طعم و رنگ دهنده ديگه ايكه دوست داري استفاده كني
از حالا نوش جونتون
سلام غذاهاتون عالیه فقط میشه بگین طرز تهیش با ماکرویو چطور میشه
ReplyDeleteسلام پرستو جان عزیزم من تجربه چندانی در رابطه با پخت غذا توی مایکروویو ندارم و بیشتر ازش برای گرم کردن غذا استفاده می کنم اینه که شاید نتونم درست راهنمایی تون کنم
Deleteلاله جان ممنون از زحمتی که کشیدی یک سوال داشتم منظورت سه تا سینه مرغ
ReplyDeleteکامله؟ یعنی ۶ تکه.چون تو عکس ها اینطور به نظرم آمد که دو نیمه شده اند
سلام پری جان نه عزیزم همون سه تکه است منتها بسته به سایز سینه ها هر کدوم رو به دو تا قسمت برش داده ام تا بهتر و لطیف تر بپزه
Deleteسلام وبلاگ خیلی خوب و پر محتواییه، ممنون که زحمت میکشین فقط یه سوال ، گاز من رومیزیه و من هنوز فر جدا نگرفتم میشه این غذا رو سرخش کرد؟
ReplyDeleteسلام نازنین جان
Deleteممنونم ازتون عزیزم
به نظر من سرخ کرده ش جالب نمی شه اما می تونین روی ظرف رو کاملا با فویل محکم کنید و روی حرارت گاز قرار بدید تا کم کم پخته و سرخ بشه
سلاااااام.میشه از خامه صبحانه کرد اخه تو ایران زندگی میکنم؟
ReplyDeleteسلام عزيزم عذر مى خوام اينقدر دير جوابتون و مى دم احتمالا پيامتون لابلاي پيامهاي ديگه به چشمم نيومده بوده
Deleteبله چرا كه نه فقط همونطور كه در بالا هم توضيح دادم همراه با كمى ابليمو باشه