Thursday, January 16, 2014

اردور تخم مرغ رنگی

یادتون هست توی این پست یه مدل تخم مرغ رنگی رو آموزش دادم و گفتم تخم مرغ های رنگی رو می شه به یه سبک دیگه هم درست کرد؟ در واقع منظورم همین نمونه بود که می تونه کاربردهای مختلف داشته باشه. یعنی هم می تونیم اون رو به صورت اردور و پیش غذا سرو کنیم و هم بصورت اسلایس یا حلقه حلقه و بعنوان تزئین در کنار انواع سالاد.
زمانی که این تخم مرغ ها رو درست می کردم تصمیم داشتم از برش های طولی و عرضی اون هم عکس بگیرم, اما متاسفانه فراموش کردم و همه تخم مرغ ها رو به این شکل آماده کردم, با این وجود در اولین فرصت عکس برش خورده ی اون رو هم اضافه می کنم تا متوجه بشید چقــــدر زیباست وقتی از اون برای تزئین انواع سالاد استفاده کنیم.
مواد لازم:
تخم مرغ
آب لبو 
(به جای آب لبو می شه از چایی و سبزیجات یا حتی رنگهای خوراکی هم استفاده کرد که البته من خیلی توصیه نمی کنم و خودم هم تا بحال استفاده نکرده ام) 

مواد لازم برای داخل تخم مرغ:
سیب زمینی متوسط ١ عدد
زرده های داخل تخم مرغ ٤ عدد
سس مایونز ٣ - ٢ قاشق غذاخوری
سس خردل ١ قاشق چای خوری
جعفری ٢ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو آب پز کرده, از پوست جدا کرده و به مدت چند ساعت داخل ظرفی که از آب لبو پر کرده ایم در یخچال قرار می دیم.
برای داخل تخم مرغ ها از هر موادی که خودتون دوست داشته باشید می تونین استفاده کنین. اینجا من سیب زمینی آب پز رو رنده کردم با زرده های تخم مرغ و مواد دیگه ای که در بالا اسم بردم مخلوط کردم.
پس بعد از اینکه مواد رو بخوبی با هم مخلوط کردیم با قیف داخل تخم مرغ ها رو شکوفه می زنیم ... از ساقه پیازچه هم می تونیم برای تزیین روی اون استفاده کنیم.
چند نکته کوچولو:
* زمان قرار گرفتن تخم مرغ ها داخل آب لبو به رنگ چغندرها بستگی داره. من اینجا بیش از ده ساعت تخم مرغ ها رو در آب لبو نگه داشتم که بنظرم زیاد بود و اگه دو سه ساعت زودتر اون رو بر می داشتم لایه ها و طیف رنگ خودش رو خیلی بهتر نشون می داد.
* من اینجا از همه زرده های تخم مرغ استفاده کردم ولی بنظرم استفاده از یکی دو زرده کافی بود تا طعم تخم مرغ کمتر احساس بشه.
* برای این سبک اردور تنوع زیادی وجود داره که وجه مشترک همه شون مخلوط مواد با زرده تخم مرغ است. پس بسته به سلیقه خودتون می تونین داخل اون رو با هر چیزی که مایل باشین پر کنین.
امیدوارم از این مطلب خوشتون اومده باشه ***

31 comments:

  1. لاله جون چه کار قشنگی شده! من اصولا خیلی از این جور اردور ها خوشم میاد! خیلی میز غذا رو خوشگل می کنن! حتما اینو درست می کنم! خیلی خوش آب و رنگه! دستای گلت درد نکنه خوش سلیقه

    ReplyDelete
    Replies
    1. ♥ ممنونم عزیزم
      آره برای کنار غذا خیلی قشنگه اسلایسشم فوق العاده است که متاسفانه اصلا حواسم نبود ازش عکس بگیرم
      ولی خودم کنار انواع سالاد حتی سالاد الویه امتحان کرده ام خیلی خوشگل و خوش آب و رنگ می شه
      :))))))) چقــــدر تعریف کردم, یکی جلوی من و بگیره

      Delete

  2. باز آمدم ! باز آمدم ! تا قفل شامت بشکنم

    وین چرخ مردم خواررا چنگال ودندان بشکنم

    شام ارنگردد گرد دل ! ازبیخ واصلش برکنم

    گردون اگر دونی کند من چرخ گردان بشکنم

    خوان کرم گسترده ای مهمان خویشم خوانده ای؟

    گوشم چرا؟ مالی اگر! من گوشه ی نان بشکنم

    چون من خراب ومست را درخانه خود ره دهی

    پس می ندانی اینقدر؟ این بشکنم! آن بشکنم؟

    گر رایزن گوید که هی ! دردم بریزم خون وی

    فرزان اگردستم کشد من دست فرزان بشکنم

    زآغاز عهدی کرده ام تا جان فدای شام کنم

    بشکسته بادا پشت جان ! گرعهد و پیمان بشکنم

    نه نه ! منم سرخوان تو سرخیل مهمانان تو

    جامی دو پر می میکنم تا شرم رایزن بشکنم

    ای آنکه اندرجان من ! تلقین شعرم می کنی

    گرتن زنم خامش کنم ترسم که فرمان بشکنم

    گر بخشش قمی مرا گوید:که هی !آهسته شو

    گویم که من دیوانه ام این بشکنم !آن بشکنم!

    عرض ادب و ارادت
    بسیار زیبا و هنرمندانه شده است. فرمودید ، در کنار غذا بسیار زیبنده و مجذوب کننده است. البته به تنهایی نیز پیش غذای خوبیست. لذا ما بی صبرانه منتظریم تا به هر شیوه ای که ممکن باشد از این فیض کثیر بی نصیب نمانیم . امیدواریم بامداد جان گل با احتیاط بیشتری توپ بازی کند تا شاید دامنه خوان گسترده حضرتعالی به سوی ما نیز گسترش یابد.ارادتمند..... مدافعین سرسخت لغو شام

    ReplyDelete
    Replies


    1. :))))))))))))))

      من الان چی دارم بگم؟ مولانا چی داره بگه؟
      :)))))))))) باید اقرار کنم کم آوردم ای مدافعین سرسخت لغو شام

      اصن از خوندن همین چند کلمه آخر همچین هنگ کردم که توپ بامداد که سهله اگه فشنگ و باروتم بخورم از این منگی در نمی یام
      :))))))))) عوضش کلی خندیدم از دستتون

      Delete
  3. به به ، چقدددر زیبا شده لاله جان ، در اولین فرصت درست میکنم و استفاده میکنم ، خیلی د وست داشتم این پستت رو ، خسته نباشی دوست با سلیقه من :****

    ReplyDelete
    Replies
    1. خیلی خوشحالم از اینکه خوشت اومده رزی جون
      *** ممنونم عزیزم و نوووش جان

      Delete
  4. سلام لاله جون.خیلی خوشگل و شیک شدن.اون طیف رنگش (ازپر رنگ به سفید رسیده) دل منو برده.من که به این دوستتون حق میدم با دیدن این رنگهای زیبا نطق شاعریشون اینطور گل کنه وشکوفا بشه .

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** سلام نیلوفر جون ممنونم عزیزم
      آره منم خیلی از طیف رنگش خوشم میاد و فکر می کنم اصولا زیبائیش به همین خاطر باشه
      و اما این زوج عزیز و شوخ طبع ما از روز اول راه اندازی اینجا همراه من بودند و علاوه بر این پیام های شیطنت آمیزی که اغلب برای من میذارن و حال وهوام رو عوض می کنن, همیشه بهم لطف داشتن و حمایتم کرده اند

      Delete
  5. دست گلت درد نکنه , اینو واسه من درست کرد
    میدونم که واسه من درست کردی , آخه چون میدونستی من این رنگ رو دوست دارم :)))))

    لاله جون اون سبزی که روش ریختی چی میگید ؟؟ اینجا هم زیاده که من گاهی اوقات به جای تره ازش استفاده میکنم
    من فکر میکردم فقط اینجا دارند

    ReplyDelete
    Replies
    1. الهي *** همش مال تو گيلدا جون، غزاله ي مائم (خواهرم) اين رنگ و خيلي دوست داره
      كدوم سبزي و مي گي اوني كه براي تزيين تخم مرغا ريختم ساقه پيازچه ست ولي فك كنم تو برگ سير رو مي گي كه برگهاش مثه تره ست ولي انتهاش مثه پيازچه به هم وصل است

      Delete
  6. لاله جان عزیزم باید بگم ..فوق العاده قشنگ و هنرمندانه ست دستت درد نکنه .... واقعا ماشالله...... ♥ ♥ ♥ .....خیلی هوس انگیزه
    فقط چون من با لبو امتحان نکردم نمیتونم حدس بزنم تا چه حدی ممکنه تخم مرغ ها طعم لبو به خودش بگیره ...مرسی از پاسخ
    نوش جونتون ... ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم خانم صفايي عزيز
      راستش بنظر من اونقدر طعم خاصي بخودش نمي گيره و طعم خود تخم مرغ غالب است، البته اين نظر كسي است كه بوي لبو رو دوست داره، نمي دونم اگه كسي به طعم و بوي اون حساس باشه چه نظري مي تونه داشته باشه
      ♥♥ ببخشيد اگه نتونستم بهتر از اين توضيح بدم

      Delete
    2. لاله جان عزیزم خوشبختانه به بوی لبو اصلا حساس نیستم دیدم خیلی خوشرنگه منم عاشق رنگ ویولت و بنفشم دوست داشتم بدونم تا چه حدی طعم لبو رو میگیره که اگه روز و روزگاری فرصت کردم و مهمون خارجی داشتیم برای پیش خوراک با سالاد درست کنم ......خدارا شکر از خوش شانسی من وخانواده خیلی خوش خوراک هستیم و به چیزی حساس نیستیم .....
      فقط زیاد توی سلیقه بعضی از مهمونها نیستم .......مجددا تشکر و دستت درد نکنه ....♥ من عاشق این پستت هستم ..♥ ♥

      Delete
    3. ♥ خيلي خيلي ممنونم صفا جان
      و واقعا خوشحالم كه از اين پست خوشتون اومده، راستش رابطه منم با همه جور خوراكي عاليه و نمي تونم از ديد افراد بدغذا اون رو قضاوت كنم، ولي تجربه ام توي پذيرايي هايي كه داشته ام اين بوده كه همه ذوق مي كنند از اينكه چطور اين تخم مرغها رو به اين شكل در آوردي و همين كه محو ظاهر زيباي اون مي شن باعث ميشه با لذت بيشتري اون رو بخورن
      مطمئنم مهمونهاي شما هم از خوردن اون لذت مي برند مخصوصاً وقتي شما اون رو تهيه كرده باشين
      ♥ بهرحال از حالا نووووش جونتون

      Delete
  7. Replies
    1. ♡ سلام گیتا جان ممنونم از محبتتون

      Delete
  8. سلام عزیزم به به دست گلت درد نکنه خیلی خوشگل شدن چه رنگ نازی ایده خیلی خوبی بودمرسی:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزیزم ممنونم
      ♡ امیدوارم درست کنین و ازش لذت ببرین

      Delete
  9. مثل همیشه زیبا و با سلیقه . . . ممنون از اینکه ایده هاتون رو با ما به اشتراک میزارین

    ReplyDelete
    Replies
    1. خواهش می کنم سارا جان
      خیلی محبت دارین

      Delete
  10. Salam o sad salam be laleh janam ,khobi azizam residan bekheir, man cheghad aghabam, nemidonestam az iran omadid, kheili khoshhalam ke baragashtid, ,,, safare tolatny bod va man yek modat har roz sar mizadam va migotam akhe key miad laleh jon?? Omidvaram behet khosh gozashte bashe:):)): rasti tokhmemorghhatam kheili zyba shode khanome ba salighe (Samaneh)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ♥ سمانه جون عزيزم خيلي خوش اومدي
      ;) من بيش از سه ماه است كه برگشتم همشهري
      راستش سمانه جون تو اين مدتي كه برگشتم بارها يادت بودم چون بهت قول داده بودم دستور نون هم بذارم و تا بحال جز يكي دو مورد نشده و يجورايي بدقول شده ام، حالا كه خودت اومدي بگو نونهاي سنتي ايراني منظورت بود يا نونهاي فانتزي؟ تا اگه در توانم بود برات يه دستور خوب پيدا كنم

      Delete
  11. Ghorbone mohabatat ke beyadam bodi azizam ,,rastesh har model noni ke shoma dorost koni ma dost darim, khodeto bezahmat nandaz va har moghe ke vaght dashti va be dastore khobi residi dorost kon, felan ke man be omide khoda chand roze digar mikham be iran safar konam ,, va in chand vaghte akhari khodam ro moaf kardam az non va shirini pokhtan, hoselash nist, hala enshalah bade safar,, mamnun ke be fekre darkhasthaye ma hasti :):)

    ReplyDelete
    Replies

    1. وااااو خوشحالم که می ری ایران ... امیدوارم خیلی بهت خوش بگذره
      ♥♥♥ وقتی رسیدی اصفهان یه نفس عمیق از طرف من بکش

      باشه عزیزم من چند تا دستور متنوع دارم که سعی می کنم در اولین فرصت بذارمشون
      انشالله وقتی برگشتی به دردت بخوره
      ♥ سفر بی خطر

      Delete
  12. Be roye chashm hamshahrye mehrban, ye nafa ke sahle 100 ta nafse amigh mikesham, ghorbone iran beram ke enghadr delam tang shode, dar morede nan ham mamnun azizam Aslan khodeto azyat nakon, mammnun azizam

    ReplyDelete
    Replies

    1. :* لطف داری سمانه جان
      امیدوارم سفر خیلی خوبی در پیش داشته باشی

      Delete
  13. وای اینا چه نااااززززن
    خیلی زیبا و هنرمندانه است عزیزم
    ممنون

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم شادی جان
      *** خیلی محبت دارین عزیزم

      Delete
  14. خیلی عالین.مرسییییییییی
    اما رنگای سبز و آبی که عکسش تو فیس بود و چطوری بدست اوردین؟

    ReplyDelete