Saturday, April 16, 2016

پنه ی مرغ و پنیر

انواع پاستا برای بچه ها دلپذیره و اون رو دوست دارن. بامداد ما هم از این قضیه مستثنی نیست و منم مثل خیلی از شماها هر بار بخوام خوشحالش کنم براش پاستا می پزم خصوصا روزهایی که مدرسه ست و وقتی می رسه خونه منتظره ببینه چی براش درست کرده م. پاستاها تنوع زیادی دارن و خیلی هم متنوع درست می شن و همونطور که ما برنج ساده خودمون رو با خورش های متنوع متفاوت از روز قبل می کنیم می تونیم پاستا و ماکارونی رو هم با سس های مختلف و گوشتها و سبزیجات متنوعش کنیم تا بچه ها از خوردنش بیشتر لذت ببرن که اگه عمری باشه به مرور چندتایی ش رو براتون می زارم.

این مدل پاستا گرچه کالری بیشتری نسبت به نوع ساده اون داره اما به لحاظ ارزش غذایی ای که داره خصوصا برای بچه های بدغذا که چندان اهل شیر و ماست و پنیر نیستن می تونه مفید باشه.
مواد لازم برای پخت مرغ
سینه مرغ ۲ عدد کوچک
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر دو حبه
پوره زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
نمک فلفل زردچوبه و ادویه دلخواه


مواد لازم برای پاستای پنه
پنه (یا هر مدل پاستای دیگر) یک بسته
پیاز یک عدد متوسط
روغن ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا رنده شده ۱ پیمانه
نمک فلفل ادویه به میزان لازم

طرز تهیه
ابتدا مرغ رو با موادی که بالا گفته شد و یکی دو لیوان آب روی حرارت گذاشته تا بپزه.
وقتی سینه مرغ پخته شد اون رو ریش ریش کرده و کنار می گذاریم پنیرها رو هم رنده می کنیم البته می تونید مثل من پنیر خامه ای رو تکه تکه کنید مدل پنیر فرقی نمی کنه من از این سه گوش ها استفاده کردم ولی هر نوع پنیری که مایل بودید می تونید استفاده کنید. در عین حال می تونید با هر طعم دهنده ای که دوست دارید مزه دارش کنید. من یک پودر اماده دارم که از اون استفاده کردم (این پودر شامل ریحون و جعفری خرد شده به همراه سیر و پیاز و نمک و فلفل و تخم گشنیزه)
در عین حال پاستا رو هم داخل آب جوش می پزیم و تو این فاصله که پاستاها در حال پخته شدن هستن سس رو اماده می کنیم. فر رو هم روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دیم.
در این تصویر شکل پاستای پنه رو نشون داده م
برای تهیه سس ابتدا پیاز رو سرخ کرده رب گوجه فرنگی و ادویه جات رو اضافه می کنیم و حدود یک لیوان آب جوش داخلش می ریزیم تا کاملا فرم سس به خودش بگیره.
همین که شروع به جوش های ریز زدن کرد سینه مرغ رو بهش اضافه می کنیم.
تو این مرحله ۱/۴ از هر دو مدل پنیر رو کنار گذاشته و مابقی پنیر ها رو هم با سس مخلوط می کنیم همین که احساس کردیم پنیرها آب شدن پاستای پخته و آبکش کرده مون رو هم با اونها مخلوط می کنیم 
نهایتا ته ظرف پیرکسی رو کمی چرب کرده از مایه پاستا داخلش می ریزیم و با اون ۱/۴ مقدار پنیری که باقیمونده بود سطحش رو پر می کنیم. در اخر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشته تا پنیرها آب بشن و پاستای خوشمزه مون قابل سرو بشه.
*************************************

امیدوارم از این غذا خوشتون بیاد و از خوردنش در کانون گرم خانواده لذت ببرید.

8 comments:

  1. ممنون و متشكر

    ReplyDelete
  2. ممنون لاله جون من از طريق ايستاكرام وبلاكتون رو پيدا كردم همه دستورها عالى هستند

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام ثريا جان باعث خوشحالى است

      Delete
  3. واااااااااااااای لاله جون، چقدر خوشگل شده 😋 😋 😋. عاااااااالیه کدبانوی هنرمند 🌼 🌷 🌹

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم منا جان شما محبت داريد عزيزم
      😘🌹

      Delete
  4. وای ی ی یعنی عاشقشم , هم من هم پسرم
    بر عکس , همسرم هر چی نودل رو به این صورت شکلی باشه اصلا دوست نداره
    میگه فقط رشته ای ........... :/
    اینه که هر بار شک میان ۱ و ۲ دارم :))))))))
    نوش جونتون باشه عزیزم

    ReplyDelete
    Replies
    1. قربونت گیلدا جونم
      فکر می کنم این ویژگی مشترک اقایون باشه ولی من بخاطر اینکه بامداد یاد بگیره بهانه جویی نکنه هر بار ماکارونی می گرفتم از این پاستاها هم می گرفتم و برای تنوع درست می کردم الان دیگه همسرمم معتقده خوشمزه است
      :)))

      Delete