طبق قولی که توی پست قبل دادم قرار شد یکی از کارهایی که از قبل آماده کرده ام رو براتون به اشتراک بگذارم.
این پای سیب های قالبی که دقیقا از لحاظ بافت و طعم, مثل یا حتی می تونم بگم بهتر و خوشمزه تر از پای سیب هایی است که از قنادی های ایران خرید می کنیم, از نظر من جزء ده کیک برتر قرار می گیره ... ترکیب سیب و دارچین ترکیبی است که اغلب ماها دوست داریم و بافت خود کیک هم خیلی عالی در میاد. سطح و زیر کیک یه حالت ترد و برشته داره و وسط کیک کاملا نرم است و وقتی همراه اون اسلایس سیب و دارچین قرار می گیره واقعا عالی می شه.
در واقع برای این رسپی باید از رزیتای عزیزم تشکر کنم که با این انتخاب درست, من رو هم تشویق کرد تا این پای سیب رو امتحان کنم و از اونجا که تعریف های رزی جان بی دلیل نبود و منم خیلی از این دستور راضی بودم, تقریبا مطمئنم شما هم خوشتون میاد. پس اگه مایلید در ادامه مطلب با من همراه باشید.
مواد لازم:
کره نرم شده ١٢٥ گرم
پودر قند ١٢٥ گرم
وانیل ١ قاشق چای خوری
تخم مرغ ٢ عدد
آرد ١٥٠ گرم
بکینگ پودر ١/٢ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ٢ قاشق غذاخوری سرپر
سیب درختی ١ عدد
دارچین مقداری
طرز تهیه:
قبل از هر چیز فر رو روی درجه حرارت ١٧٥ سانتی گراد تنظیم می کنیم و می ریم سراغ تهیه پای.
تو این مرحله آرد, نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک می کنیم.
کره نرم شده رو با پودر قند و وانیل می زنیم تا کاملا لطیف و شبیه کِرِم بشه.
زرده و سفیده رو از هم جدا کرده ... زرده ها رو به مواد اضافه و خوب می زنیم.
آرد رو هم اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط می کنیم.
سفیده ها رو جدا هم می زنیم تا جایی که کاملا خودش رو بگیره و وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه.
حالا اونها رو هم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم.
توی مواد لازم یه سیب داشتیم هسته داخل سیب رو در میاریم و به سیب ها برش های نیم سانتی می دیم. برای این پای به قالب پای نیاز داریم که سایزش از قالب مافین بزرگتر است اگه فلزی ش در دسترستون نبود می تونین مثل من از قالبهای یک بار مصرف اما محکم پای استفاده کنین.
حالا به کمک قاشق یا قیف مقداری از مواد رو داخل قالبها ریخته. بعد یه برش سیب گذاشته کمی روی اون دارچین پاشیده و دوباره یه مقدار مایه کیک روی سیب ها می ریزیم. مواد یه مقدار خشک است ولی نگران نباشید وقتی بره داخل فر کاملا پخش میشه و مشگلی نیست.
حالا به مدت ٢٠ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار می دیم تا کیک ها کاملا پف کنه و پخته بشه. البته زمان به فر خودتون هم بستگی داره کما اینکه پای های من تو این زمان نسبتا پخته بود ولی من اجازه دادم زمان بیشتری داخل فر بمونه تا روی اون کاملا ببنده و یه لایه نازک ترد بگیره که من این حالتش و خیلی دوست داشتم.
در واقع برای این رسپی باید از رزیتای عزیزم تشکر کنم که با این انتخاب درست, من رو هم تشویق کرد تا این پای سیب رو امتحان کنم و از اونجا که تعریف های رزی جان بی دلیل نبود و منم خیلی از این دستور راضی بودم, تقریبا مطمئنم شما هم خوشتون میاد. پس اگه مایلید در ادامه مطلب با من همراه باشید.
مواد لازم:
کره نرم شده ١٢٥ گرم
پودر قند ١٢٥ گرم
وانیل ١ قاشق چای خوری
تخم مرغ ٢ عدد
آرد ١٥٠ گرم
بکینگ پودر ١/٢ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ٢ قاشق غذاخوری سرپر
سیب درختی ١ عدد
دارچین مقداری
طرز تهیه:
قبل از هر چیز فر رو روی درجه حرارت ١٧٥ سانتی گراد تنظیم می کنیم و می ریم سراغ تهیه پای.
تو این مرحله آرد, نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک می کنیم.
زرده و سفیده رو از هم جدا کرده ... زرده ها رو به مواد اضافه و خوب می زنیم.
آرد رو هم اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط می کنیم.
حالا اونها رو هم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم.
توی مواد لازم یه سیب داشتیم هسته داخل سیب رو در میاریم و به سیب ها برش های نیم سانتی می دیم. برای این پای به قالب پای نیاز داریم که سایزش از قالب مافین بزرگتر است اگه فلزی ش در دسترستون نبود می تونین مثل من از قالبهای یک بار مصرف اما محکم پای استفاده کنین.
حالا به کمک قاشق یا قیف مقداری از مواد رو داخل قالبها ریخته. بعد یه برش سیب گذاشته کمی روی اون دارچین پاشیده و دوباره یه مقدار مایه کیک روی سیب ها می ریزیم. مواد یه مقدار خشک است ولی نگران نباشید وقتی بره داخل فر کاملا پخش میشه و مشگلی نیست.
حالا به مدت ٢٠ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار می دیم تا کیک ها کاملا پف کنه و پخته بشه. البته زمان به فر خودتون هم بستگی داره کما اینکه پای های من تو این زمان نسبتا پخته بود ولی من اجازه دادم زمان بیشتری داخل فر بمونه تا روی اون کاملا ببنده و یه لایه نازک ترد بگیره که من این حالتش و خیلی دوست داشتم.
و نهایتا پای سیب های خوشمزه ما آماده است
نوش جان***
چقددددر خوشحالم که پست جدید ازت می بینم عزیزم ، امیدوارم همینطور ادامه بدی و من لذت بصری از کارهای بی نظیرت ببرم :)
ReplyDeleteخیلی خوشحالم که این پای ها رو دوست داشتنی ، هر کسی که این دستور رو امتحان کرده خیلی راضی بوده ، خوشحالم که تو هم پسندیدی ، نوش جونتون عزیزم :*
ممنونم عزیزم
Deleteواقعا خوشمزه بود رزی جان راستش و بخوای این سری که اومدم ایران چند بار از چند جای خوب پای سیب گرفتیم ولی هیچ کدومش رو دوست نداشتم
این یکی از کیک هایی است که با وجود فراوانی قنادی های ایران ارزش وقت گذاشتن و درست کردن توی خونه رو داره
*** مرسی عزیزم بابت دستور خوبت
Salam mishe to ghalebhaye bozorg ham inaro dorost kard? Masalan ghakebe kamarbandi
ReplyDelete
Deleteسلام دوست عزیز
خوب مسلما تو قالبهای مخصوص خودش خیلی شکیل تر می شه ولی مطمئنا با قالبهای بزرگتر هم مشگلی پیش نمی یاد
دقیقا نمی تونم بهتون بگم چه سایز قالبی مناسب این حجم هست ولی تقریبا 2 سانتی متر از مایه خام کیک باید داخل قالب رو بگیره
سلام،
ReplyDeleteممنون از پستهای خوبتون،
یک سوال داشتم ،بعد از اینکه آرد رو میریزن هم با همزن برقی هم میزنین؟
مرسی
سلام خواهش می کنم عزیزم
Deleteبله من با دور کند همزن آرد رو با مواد مخلوط کردم
وای ی ی عکسهات به آدم آرامش خاطر میده , این رنگها رو آدم دوست داره همینجور ببینه
ReplyDeleteدستت درد نکنه که جدی جدی با یک چای ای میچسبه
:**
:*** ممنونم گیلدا جون
Delete:)
سلام لاله جون خیلی خوشحالم که برگشتین
ReplyDeleteمدتی بود که وبلاگ زیباتون رو پیدا کرده بودم
هر چند وقت یک بار سر میزدم ولی می دیدم کار جدید نیست
توی فیسبوک از کسالت پدرتون مطلع شدم
امیدوارم الن در بهبودی کامل باشن
راستی من 2 تا از رسپی های خوبتون رو درست کردم که به زودی توی وبلاگم می نویسم
واقعا عالی بودن...ممنونم عزیزم برای همه زحماتی که می کشید
سلام عزیزم ... ممنونم از محبت و دعای خیرتون
Delete:) خیلی خوشحالم از آشناییتون و از اینکه می شنوم یه جورایی همکاریم
حتما به وبلاگتون سر می زنم
موفق باشید
دلم میخواد ساعتها به این عکسها نگاه کنم
ReplyDeleteخیلی آرامش بخش هستن و مطمینا خوشمزه
ممنونم
Delete:** از لطفتون است
سلام ، بعد از تعطيلات توي فيسبوك تا كار شما را ديدم باورم ميشد.در هر صورت خوشحالم . نشاسته ذرت نميدونم از كجا تهيه كنم . ايا توي ايران است .من كه خيلي گشتم پيدا نكردم
ReplyDeleteسلام عاطفه جان ممنونم عزیزم
Deleteراستش من از اینکه توی ایران هست یا نه خبر ندارم ولی فکر نمی کنم نتونید پیدا کنید
بنظرم بهتره از فروشگاههای لوازم قنادی یا سوپرمارکت های بزرگ سوال کنید
salam laleh khanome aziz,omidvaram be lotfe khod hale pedaretoon ro be behbood bashad.
ReplyDeletemikhastam dar morede paye sib azatoon soal konam ke agar bikhahim andazeye mavad ro do barabar konim aya tamame mavad az jomle vanil va pekingpoodr bayad do barabar bashad?
sepasgozaram az forsati ke be soale man ekhtesas midahid....shad va salamat bashid.
سلام عزیزم ممنونم از محبت و دعای خیرتون
ReplyDeleteهمونطور که بالا هم گفته ام من این دستور رو از رزیتای عزیز گرفته ام و ایشون هم وبلاگ شوگر شف رو به عنوان مرجعشون معرفی کرده اند
من لینک سایت اصلی که از دو برابر مواد استفاده کرده اند رو براتون می گذارم و مواد لازم ایشون رو براتون کپی می کنم
مواد لازم:
کره نرم شده ............... 250 گرم
پودر قند ................. 250 گرم
وانیل ................... کمی
تخم مرغ .................. 4 عدد
آرد ............. 300 گرم
بیکینگ پودر ................... 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ................... 4 قاشق غذاخوری سر پر
سیب درختی .............. 1 عدد
دارچین .........مقداری
لینک وبلاگ شوگر شف
http://sugarchefs.blogspot.ae/search/label/%D9%BE%D8%A7%DB%8C
موفق باشید
سلام از اينکه بعد از مدت زيادى تونستم دوباره کارهاي زيباتو ببينم خوشحالم
ReplyDeleteسلام دوست ناشناسم
Deleteممنونم از محبتتون و از آشنایی تون خوشحالم
سلام
ReplyDelete*** سلام بر شما
Deletesepasgozaram laleh khanome aziz,emrooz daghighan az resepiye shoma ba hamoon andazeha dorost kardam va natijeh ali shod....pesaram va hamsaram aslan ahle keik ya paiyhaye mivei nistan ama atro o booye inyeki har doshoon ro maste khordan in paihaye khosh rang o khosh boo va khosh tam kard....mamnoonam....hatman indafe ba do barabare mavad dorost mikonam.
ReplyDelete....lahazate por barakati baratoon arezoo mikonam.
ممنونم عزیزم خیلی خوشحال شدم از اینکه این پای سیب لحظات خوبی براتون به ارمغان آورده
Deleteمنم برای شما سلامتی و شادی آرزو می کنم
سلام لاله جان یه درخواستی دارم اگه ممکنه خیلی هم فوری و فوتیه . ممنون میشم منو راهنمایی کنین به هر سایتی گفتم انجام نشده . ببینید یه مدل تزیین با کارامل مد نظرمه که شبیه فنر پیچ پیچیه خودم امتحان کردم اما از اون ابزارم جدا میشه . مرسی .
ReplyDeleteسلام لیلی جان
Deleteفکر می کنم منظورتون این مدلی باشه که لینکش رو در زیر می گذارم
http://duhlicious.com/2010/05/sugar-work-caramel-spiral/
برای آماده سازی اون هم در صورتی که به زبان انگلیسی واقف نباشید می تونین از فندق های کاراملی که خودم توضیح داده ام استفاده کنید
http://sabzotorsh.blogspot.com/2012/11/blog-post_20.html
سلام سلام سلام و دوباره سلام . بعد کلی چرخ زدن تو وبلاگتون یه سوال بی ربط به آشپزی تو بعضی از پستهاتون عکسایی که گذاشتین زاویه عکسها کج و موربه . میشه خواهههههههش کنم بگین چه جوری اینجوری میشه ؟؟؟؟؟؟ من هر کاری میکنم بلد نیستم . مرررررررسی.
ReplyDeleteلیلی جان متاسفانه متوجه منظورتون نشدم
Deleteفقط اینکه من خودم اونقدر دوربین رو اینور اونور می کنم تا به درجه دیدی که می خوام برسم
:)
لاله جون عکسهای پست ماست خونگیتون خیلی جالبه من هر کار میکنم نمیشه که نمیشه . بی زحمت یه خورده توضیح بدی مرسی . و مرسی از احترام و پاسختون .
ReplyDeleteسلام عزيزم ممنونم ولي متوجه سوالتون نشدم
Deleteسلام عزیزم ...من یکی از طرفداران پرو پا قرص شما هستم کارهایتان را انجام میدم تو خونه ..در واقع شما معلم من هستین سپاسگزارم ... یه خواهش دارم برای کدو حلوایی هم کاری دارید ؟
ReplyDeleteمتشکرم گل برای شما
سلام رزا جان شما بزرگواريد عزيزم
Deleteاگه وبلاگ رو سرچ كنيد يه كاسرىل كدوحلوايي گذاشته م دستورهاي جديدتر هم انشالله در اينده
باز هم ممنون از لطفتون
لاله جان سلام خانومی. عید قدیر رو بهت تبریک می گم. گلم امیدوارم همگی خوش و سلامت باشید. دلتنگت شدم و امیدوارم از خودت خبری بهم بدی.
ReplyDeleteشادی مهمون دلاتون
سلام نگين جان عذر ميخوام بابت اينهمه تاخيرم در پاسخ
Deleteواقعا ممنونم كه هميشه به يادمي
سلام خسته نباشی خیلی وقت بود که دلم پای سیب ایران را میخواست و برای اولین بار از رسپت شما استفاده کردم و امروز درستش کردم این دستور واقعا عالی بود مرسی
ReplyDeleteخيلي خيلي خوشحالم از اين بابت دوست عزيز
Deleteعالی بود بخصوص که مراحلش قدم به قدم گذاشتین حتما درست میکنم
ReplyDeleteانشالله كه دوست داشته باشيد عزيزم
Deleteسلام. مرسی بابت دستورهای غذایی خوشمزه. من مدتی هست که با وبلاگتون آشنا شدم و علاوه بر غذاهای خوشمزه، سلیقتون هم قابل تحسینه.. من امروز پای سیب رو امتحان کردم و بسیار خوشمزه شد. ولی فقط سطح روی پای ترک خورده بود. میشه راهنماییم کنید که اشتباهم چی بوده؟ ممنونم.
ReplyDeleteسلام نوش جونتون عزيزم
Deleteاحتمالا حرارت فرتون داغتر از حد لازم بوده
میشه وزن نشاسته ذرت را هم بگید آخه دو قاشق غذاخوری سرپر دقیق نیست ممکنه کم و زیاد بشه.
ReplyDeleteسلام اگر قاشق اندازه گيري داشته باشيد دقيق خواهد بود
Deleteلیلا جان چند وقته نمی نویسی نگرانت شدم امیدوارم حالت خوب باشه هم خودت و هم خانواده
ReplyDeleteدر پناه حق
ممنونم عزيزم متاسفانه در اين مدت پدرم رو از دست دادم و هفته اينده يكسال ازين موضوع مي گذره
Deleteبهرحال روزهاي سختي بود و هست اما انشالله در اينده بازهم در خدمتتون هستم
سلام خانمی.. خیلی وقته نیستید. هم دلتنگ دستورات خوبتونم و هم نگران خودتون. انشالا که خوب و خوش باشید و ایام به کامتان. اگر تونستید یه خبر از خودتون بدید به ما. ممنون. هدی
ReplyDeleteسلام هدي جان ممنونم عزيزم و عذرخواهي مي كنم بابت اين همه تاخيرم در پاسخ به شما
Deleteاميدوارم شما هم هميشه شاد باشيد عزيزم
سلام لاله عزیز من عاشق این وبلاگم به خصوص عکسایی که از تمام مراحل کارت میزاری من از بوی کره خوشم نمیاد ایا میتونم از روغن جامد استفاده کنم و به همون کیفیت کار برسم یا نه ؟برات ارزوی موفقیت میکنم عزیزم
ReplyDeleteسلام عزيزم ممنونم ازتون
Deleteمن با روغن جامد امتحان نكردم اينه كه نمي تونم درست راهنمايي تون كنم
این پای سیب عاااالی شد. ممنونتم
ReplyDeleteنوش جان شما
Deleteدوست دارم مامانم درست میکنه. حتما به وبسایت ما قسمت آشپزیش سر بزنید. یه باقلوا داره مخصوص عید و دستورش مال خود نیکو هست. منتظرییماا! http://nikoo.com/food
ReplyDeleteلاله جونی سلام . یه سوال خیلی غیر مرتبط به شیرینی پزی اما مرتبط با هنر اولا عکسهاتون قشنگه دوما زمینه عکسهای این پستتون چیه ؟ ممنون بوس بوس
ReplyDeleteسلام دوست عزيز ممنونم از شما بك گراند عكسها يك تخته چوبي ساده ست
Delete:)
سلام.
ReplyDeleteامکان تبادل لینک رو میدید؟ با وبسایت:
shararehchef.ir
سلام خواهش مي كنم شراره جان
Deleteسلام، من قبلا با یه دستور دیگه درست کرده بودم که اونم خوشمزه و خوب بود که البته شکل کیک میشد منظورم بافتشه، ولی این قشنگ مثل پای سیب بیرون شد،واقعا ممنونم، لطف کردین
ReplyDelete