Wednesday, March 27, 2013

اسنک قورباغه سبز

هر چقدر مضرات سوسیس و کالباس زیاد است به همون نسبت تنوع غذاهای خوشگل و خوشمزه ای که می شه باهاشون درست کرد هم زیاده. از اونجا که این قورباغه های سبز با نمک مورد توجه بچه ها قرار می گیره، موقع درست کردنشون خیلی فکر کردم تا جایگزین بهتری برای سوسیس پیدا کنم ولی چیزی که بتونه دهان قورباغه رو به این خوبی فرم بده پیدا نکردم, با این وجود از اونجا که این اسنک ها برای تولدها و مهمانی های کودکانه گزینه خیلی جالب و مهیجی می تونه باشه، تصمیم گرفتم اینجا هم اون رو آموزش بدم.
مواد لازم:
آرد ٥٠٠ گرم
شکر ١ قاشق
تخم مرغ ١ عدد
شیر گرم ١ پیمانه
نمک ٢ قاشق چای خوری
کره ٥٠ گرم
مایه خمیر ١ قاشق غذاخوری
اسفناج خرد و پخته شده ١٠٠ گرم
سوسیس به میزان لازم (حدوداً ٥ عدد بلند)
تخم مرغ برای رومال کردن اسنک ها ١ عدد
طرز تهیه:
ابتدا همونطور که در مواد لازم هم گفته شد اسفناج ها رو خرد و کاملاً ریز کرده و روی حرارت قرار می دیم تا پخته و آبش گرفته بشه.
حالا آرد، شکر، مایه خمیر، کره و اسفناج های سرد شده رو در ظرفی ریخته و کاملاً با هم مخلوط می کنیم تا شبیه خرده نون در بیاد.
شیر و تخم مرغ رو هم اضافه کرده و مواد رو کاملاً با هم مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یک دستی به دست بیاریم.
خمیر رو داخل کاسه ای که آرد پاشیدیدیم گذاشته، روش رو هم مقداری آرد پاشیده و با حوله مرطوب می پوشونیم و به مدت ٢ ساعت در دمای محیط می گذاریم تا حجمش دو برابر بشه.
وقتی خمیر ور اومد اون رو مطابق تصویر که فکر می کنم کاملاً گویا هست به شکل قورباغه فرم می دیم، روش رو با برس تخم مرغ مالیده و اجازه می دیم برای ٢٠ دقیقه دیگه بمونه تا دوباره حجم بگیره و البته توی این فاصله فر رو روی حرارت ١٨٠ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم بشه.
بعد از این مدت اسنک ها رو به مدت ١٥ دقیقه یا تا زمانی که روی نونها طلایی شه، داخل فر گذاشته و نهایتاً قورباغه های سبز ما آماده اند.
نکته:
اگه به تصاویر مراحل کار نگاه کنین سوسیس های من پائین تر از سطح نون قرار گرفته و به همین خاطر مثل اینه که قورباغه ها دارن فیلم ترسناک تماشا می کنن :))) به همین خاطر پیشنهاد می دم سوسیس ها رو طوری قرار بدین که هم سطح نونها قرار بگیرن تا قورباغه های شادتری داشته باشید***
* در صورتی که ترجیح می دین از سوسیس خانگی استفاده کنین, می تونین از دستور گیلدای عزیز استفاده کنین.
* با این مقدار مواد حدوداً ١٠ عدد قورباغه خواهیم داشت.
امیدوارم از اولین پست من در سال جدید خوشتون اومده باشه ***


16 comments:

  1. محشره خیلی با نمک و البته سال نو هم مبارک

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم خاطره جان

      *** سال نو شما هم مبارک

      Delete
  2. وااای خیلی بامزن اینا لاله ، وااای دلم رفت ، دست هنرمندت درد نکنه ، دلم حسابی برای کارهات تنگ شده بود :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم رزی جون, منم دلم برای مهربونی هات تنگ شده بود
      *** مرســــی عزیزم

      Delete
  3. وای ی ی ی لاله جون اینها خیلی باحالند د د د ، یعنی دقیقا همون قورباغه سبز شده :))))))
    من ی دختر خواهر شوهر دارم که عاشق قورباغه هست اون هم از نوع سبزش
    اگه اینو ببینه ، هر روز واسه خودش درست میکنه :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))) الهی چه بامزه

      ممنونم گیلدا جون

      Delete
  4. لاله جون چقدر اينا با حال شدن! حتما بامداد جان كلي ذوق كرده! دست گلت درد نكنه كه هميشه به فكر كاراي جديد و تازه اي!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) آره شبو جون کلی کیف کرده بود
      *** ممنونم عزیزم

      Delete
  5. وای که چقدر بامزه شدن انگار سوسیس تو گلوشن گیر کرده )))))) دوستشون دارم خیلی‌ . دستت درد نکنه عزیزم .

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)))))))) آره
      مرســــی عارفه جون

      Delete
  6. خیلی ایده جالبی بود ممنون سال نو مبارک

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم زهرا جان
      *** سال نو شما مبارک

      Delete
  7. خیلی بانمکند لاله جونی.

    سر فرصت برای امیر حسن درست کنم باید.

    شاد باشی گلم.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم نگین جان

      امیدوارم درست کنی و کوچولوی نازت خوشش بیاد
      از حالا نوش جونش باشه عزیزم

      *** شما هم همیشه خوش باشین

      Delete
  8. با سلام

    وبلاگ یا به قول خودتون دفتر خاطرات جالب و مفیدی دارید .خوشحال میشم اگر با تبادل لینک موافق باشید .
    شاد و سلامت باشید .

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام مريم جان
      ممنونم از لطفتون، چشم عزيزم الان لينكتون مي كنم
      شما هم موفق باشيد :)

      Delete