Wednesday, September 12, 2012

سینه مرغ کریسپی با خامه

یه غذای ساده و خوشمزه که می تونه گزینه خوبی برای تنوع دادن به لیست غذاهامون باشه. پسر بد غذای من که خیلی این غذا رو دوست داشت و می گفت حتی از غذاهای رستوران هام خوشمزه تره :) امیدوارم اگه شما هم درست کردین با بامداد هم عقیده باشین و از اون خوشتون بیاد ***

این غذا بخاطر استفاده از کره و خامه نمی تونه رژیمی باشه ولی می تونین بعد از پخت به کمک دستمال آشپزخونه کره های اضافی رو از اون پاک کنین تا کالری کمتری دریافت کنین.
مواد لازم:
سینه مرغ ٣ عدد
خامه ترش ١ پیمانه ( یا ١ پیمانه خامه معولی + آب یک عدد لیموترش )
پودر سوخاری ١ پیمانه
کره خرد شده ٥٠ گرم
سیر رنده شده ٢ حبه
زنجبیل رنده شده ١/٢ قاشق چای خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
مواد لازم برای مزه دار کردن پودر سوخاری:
نمک ١ قاشق چای خوری
پاپریکا ١ قاشق چای خوری
ادویه دلخواه ١/٢ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا هر قطعه سینه رو از طول دو یا سه قسمت می کنیم. با نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، سیر و زنجبیل رنده شده مزه دار می کنیم.
 حالا نمک، پاپریکا و ادویه رو به پودر سوخاری اضافه و کنار می گذاریم.
 ته ظرف نسوزی رو با یکی دو قاشق روغن زیتون چرب می کنیم و سینه های مرغ رو کنار هم داخل ظرف می چینیم. روی مرغ رو با خامه می پوشونیم و پودر سوخاری رو روی اون پخش می کنیم. در صورتی که مایل باشین طرز تهیه پودر سوخاری اصل رو اینجا آموزش داده ام. بعد کره های خرد شده رو اضافه می کنیم. با فویل روی ظرف رو پوشش می دیم و به مدت ٣٠ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ٣٧٥ درجه قرارمی دیم.
بعد از نیم ساعت فویل رو باز می کنیم ( شکل اول ). فر رو از بالا روشن می کنیم و دو مرتبه به مدت حدوداً ١٥ - ١٠ دقیقه بدون سرپوش داخل فر قرار می دیم تا پودر سوخاری کاملا ترد و برشته بشه ( شکل دوم )
این غذا رو می تونین به همراه سبزیجات بخارپز و وِجِز پوتیتو میل کنین که طرز تهیه اش رو تو این لینک توضیح داده ام.
به همین سادگی به همین خوشمزگی ***

45 comments:

  1. Mamnun laleh jan kheili kheili aly shode ,,, hatman bayad dorostesh bokonam va az in ham khosham omad ke toye fere va nyaz be sorkh kardan nadare,,, faghat moshkeli pish myad az khame estefade nakonam ,manun ,kheili Khob bod

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم سمانه جان
      عزیزم بر خلاف کیک و شیرینی که به نوعی دستمون برای تغییر دادن مواد اون بسته است در مورد غذا به راحتی می تونیم با تغییراتی که به وجود میاریم اون رو به ذائقه مون نزدیک تر کنیم. منتها دیگه اون طعم اولی رو نمی ده و یه مزه دیگه می ده. من تصمیم دارم همین غذا رو یه بار به جای خامه با ماست درست کنم اگه از طعم
      :) ماست بدت نمی یاد می تونی امتحان کنی شاید خوشت اومد

      Delete
  2. خیلی عالی شده عزیزم..اون قرمزه خوشگله ترشی فلفله...؟؟ خیلی مرغ لذیذی شده...راستی اسم پسرت هم خیلی نازه عزیزم..ببوسش..خدا برات نگهش داره

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم هانی جون هم بابت غذا هم محبتت به بامداد. همین طور تو عزیزم امیدوارم همیشه
      *** در کنار خانواده شاد باشی
      راجع به اون قرمز خوشگله ام :))آره هانی جون ترشی فلفل گیلاسی است
      (cherry pepper)
      می خوای برات بگیرم؟

      Delete
  3. salam lale jon alieee..kheili dost daram dorosesh konam ama man to turkey zendegi mikonam inja khame nadaran man harchi bekham dorot konam ba moshgel roberoam..inja anvaee labaniataro daran ama khameo nadaran..jaigozini nadare????????

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم سحر جان از لطفت
      ولی نمی تونم باور کنم اونجا خامه نباشه
      شاید به ترکی می نویسن و شما معنیش رو نمی دونی. چون اینجا که آفریقائه و هیچ چی از خودشون ندارن انواع خامه رو وارد می کنن اونوقت ترکیه که آداب غذایی شون هم به ما ایرانی ها نزدیکه نداشته باشه
      !!! خیلی بعیده
      :) به هر حال اگه معنی ترکی اش رو هم می دونی و ندارن حتما ندارن دیگه
      اگه ماست خامه ای دارن با ماست خامه ای امتحان کن اونم باید خوشمزه بشه
      من خودم تصمیم دارم یه بار با ماست خامه ای درست کنم شایدم نمونه اش رو گذاشتم تو
      :) *** وبلاگ

      Delete
  4. عااااااااااالی ، حدس میزنم چقدر ترد و خوشمزه شده ، من با خامه مرغ سوخاری درست کردم ، میدونم طعمش رویایی میشه ؛ دست و پنچت درد نکنه خانووووم با سلیقههههه

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** مرســــی رزی جووون جات خالی خیلی خوشمزه شده بود

      Delete
  5. عزیزم در مورد سبزی قرمه سبزی، منظورم این بود که اگه از سبزی تازه استفاده کنیم اسم سبزیها چیه. و به چه نسبتی باید از سبزیهای تازه استفاده کنیم.
    مرسی

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) ای وای چه سوال سختی
      آخه من تا ایران بودم فقط بلد بودم به سبزی فروش محله مون بگم ... کیلو سبزی قورمه سبزی بده, حالاام می رم سوپر مارکت می گم سبزی قورمه سبزی بده
      و دیگه اینکه چی و چه مقدار سبزی باید استفاده بشه رو نمی دونم با اینحال برات تو ویکی پدیا سرچ کردم اسم سبزی ها رو گفته مقدارش رو نه ولی شاید بتونه بهت کمک کنه که لینکش رو این زیر برات می ذارم
      http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C

      قورمه‌سبزی یا قرمه‌سبزی از معروف‌ترین خورش‌های اصیل ایرانی است که از سبزی قرمه، گوشت قرمز، لیموی عمانی و لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی تهیه می‌شود. این غذا محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد.
      این غذای اصیل ایرانی با سبزی قرمه (شامل: تره، جعفری، کمی شنبلیله، اسفناج و یا
      برگ چغندر—زمستان که فصل اسفناج است از اسفناج و در فصولی که برگ چغندر موجود
      (است از برگ چغندر استفاده می شود— و کمی گشنیز

      ... شرمنده اگه نتونستم بهت کمک کنم

      Delete
  6. lale jon dast ro delam nazar ke khoneee...podre jelatin chiiieee ono peida nakardam albate tu foroshgahash peida nakardama shaiad shirini foroshia dashte basheee..donbale har chi begardam nadaran nemidonam .........estedadam tu in keshvar dare kor mishe:D...hatman donbale mast khamei miram chon khodaro shokr ina az lahaze labaniat kheili ghani hastan...rasti ie chize jaleb mikham bet begam az adabe ghazaishon harf zadi mikham bet ino begam iraniaie ziadi inja zendegi mikonan ama ghazashono dost nadaran baiad vasat jaleb bashe vase man ke jalebe chon tu veblaga ke migardam mibinam dostan cheghad ghazaie torkio dost daran on vaght mai ke inja zendegi mikonim kesheshi nadarim..albate bet begama ina kheili felfel masraf mikonan shaiad bekhatere ine ke irania dost nadaran..vali begam ina ieseri ghazashon mahshareee...cheghad harf zadam ..........

    ReplyDelete
    Replies

    1. !!!!ای بابا خیلی جالبه پس قنادی هاشون چیکار می کنن؟؟
      نگران استعدادت نباش خوبیش به اینه که برای دسر و شیرینی می تونی از پودر خامه استفاده کنی
      چون خامه بیشتر توی دسر و شیرینی و کیک کاربرد داره تا غذا پس خیلی ام ناراحت نباش
      در مورد غذاهاشونم درست می گی بعضی هاش خیلی خوشمزه است خصوصا برای کسی مثه من که
      :) عاشق غذاهای تندم
      *** مرسی از کامنتت

      Delete
  7. خیلی اشتها آور و لذیذ به نظر میرسه لاله جون
    فقط ۱ چیزی ....کاش ی زره عکسهای مراحل کارت رو بزرگتر کنی ، چون خیلی کوچیکه
    از دیدن وبلاگت لذت میبرم :)

    ReplyDelete
    Replies

    1. گیلدا جووونم عزیزم سایز این عکسا یعنی لارج است ولی چون از کنار هم چیدن چند عکس است کوچک نشون داده می شه. همین الان ایکس لارجش کردم ولی همه صفحه رو گرفت به نظرم جالب نیومد به همسرم هم که نشون دادم گفت خیلی شلوغ به نظر می رسه و وقتی کوچک تر بود منظم تر به بود
      ولی عزیزم همونطور که خودتم می دونی اگه روی عکسای مراحل کلیک کنی کاملا بزرگ خودش رو نشون می ده
      در هر حال ممنونم از پیشنهادت گیلدای گلم, از این به بعد پائین هر مطلب قید می کنم برای واضح تر دیدن عکسها روی اونها کلیک کنید که دوستای دیگه هم همچین مشگلی نداشته باشن
      ضمنا وبلاگ من هرچقدر خوب باشه به پای وبلاگ تو و
      *** هنرمندی های تو نمی رسه
      مرسی از تذکرت

      Delete
  8. azizam ina az podre khame estefade mikonan podrashonam kheili aliee..manam baraie keiko shirini azin khame estefade mikonam ina 2no podr daran 1i form gereftast 1i sadast ke har 2ta ro ba shir makhlot mikoni..ama man nemidonam kheili az desera ke khame mamoli ia sobhane mikhad mitonam estefade konam ia na??ishala har vaght omadi iran bia inja vasat ghazaie torki dorost konam ...goftam javabe comenteto bedam ke bi marefti nabasheee lale joooooon

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی عزیزم ممنون از لطفت
      پس حالا که اینقدر غذای خوشمزه ترکی سراغ داری اگه وقت کردی اسم بعضیش رو که فک می
      :) کنی با ذائقه ماها جور در میاد برام ایمیل می کنی؟
      مثلا من پیده ترکی رو که توی وبلاگ گذاشتم خیلی مورد استفبال قرار گرفت و به نظر خودمم از پیتزا خوشمزه تر بود, اگه فرصت داشتی فقط اسم غذاهای معروفشون رو برام
      :) ایمیل کن خودم رسپی شو پیدا می کنم
      این ایمیل من است
      laleh.dh@gmail.com
      مرسی عزیزم پرروئی من و ببخش
      ضمنا عجله ای نیست هروقت فرصت داشتی زحمتش و بکش فقط توی وبلاگ یه کامنت بهم بده تا ایمیلم رو چک کنم
      *** ممنونم ازت

      Delete
  9. عجب وبلاگ خوشمزه ای دارین
    میتونیم بجای سینه مرغ از ران یا قسمتهای دیگه هم استفاده کنیم؟
    ممنونم

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** ممنونم عزیزم لطف داری
      توی آشپزی به نظر من نشد نداریم منتها سینه مرغ چون بدون استخوان است حالت استیک می گیره و به راحتی سرو می شه ولی اگه از ران یا قسمتهای دیگه استفاده کنی باید
      :) زحمت استخونهاش رو بکشی

      Delete
  10. eeee in che harfieee khahesh mikonam baese eftekharame dosti mese shoma dashte basham..are hatman vasatun mifrestam..ama shaiad iekam tolani sheee..chon in roza montazere ie khabare khobam ..shaiad kami tol bekeshe..kheili khoshhal misham az dostie ba shoma..are pidatuno didam be nazaram az khode torka ham behtar darovordi..ma avaiel ke omode bodim be ina migoftim pitza torki.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم سحر جان
      :) منم
      ضمنا اصلا عجله نکن من خودم چند تا غذا و شیرینی ترکی بلدم که هنوز فرصت نکرده ام برای وبلاگ درستشون کنم
      بنابراین عجله ای نیست
      *** ضمنا امیدوارم هر چه زودتر خبر خوبی که منتظرشی بهت برسه

      Delete
  11. لاله جون خیلی وبلاگ قشنگ و خوبی داری! عکس ها خیلی دلنشین هستن و دستورات خیلی کامل! دست گلت خیلی خیلی درد نکنه!منتظر پست های جدیدت هستم

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم شبو جان نظر لطفت است
      *** حتماَ عزیزم

      Delete
  12. لاله جون سلام.مدتها بود که از سد فیلتر نگذشته بودم.دیشب 1 ساعتی آمدم و امشب هم این موقع تونستم بیام.دلم تنگ وبت شده بود.شما که سری به ما نمی زنید..به به چقدر این غذا عالیه همین الان مقدارش را مینویسم میترسم دوباره تا مدتها نتونم اینجا بیام.با ز هم ممنون.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام مژگان ممنونم عزیزم لطف کردی
      منم یکی دوبار به وبلاگت سر زدم و پیغامم برات گذاشتم نمی دونم برات اومده یا نه ولی حق داری خصوصا این یکی دو هفته چون از ایران مهمون داشتم نتونستم مثل قبل بیام تو نت و شما به حساب بی معرفتی نگذار
      بازم ممنونم مژگان جون امیدوارم درست کنی و خوشتون بیاد

      Delete
  13. چرا کامنت بالایی رو ریموو کردی ؟؟؟؟؟اگه گفتی من کیم:)))))))))))))) حدس بزن؟؟؟؟؟

    ReplyDelete
  14. کامنت بالایی رو ریموو کردم چون منتظر ایمیل خانمی بودم و با عرض شرمندگی فک کردم
    این کامنت سر کاری است ولی امروز متوجه شدم نبوده که همین جا ازشون عذرخواهی میکنم

    بعدم هدی جون اینکه دیگه پرسیدن نداره مگه من چند تا دوست مردم آزار دارم؟
    :))))))))))))) خوب شناختم؟؟


    ReplyDelete
  15. نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه لیلا هستم یک فضول!! تو هنوز منو نشناختی واقعا خجالت داره:)))))))))))
    درضمن من اینو عینن درست کردم( حتی با زنجبیل فکرشو بکن) خیلی خوشمزه شد ،عالی:)))))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. لیلا توئـــــــــی؟؟؟ اره خوب چرا که نه ولی چطور تونستی تا جواب دادن من صبر کنی؟ چطور زنگ نزدی؟؟
      بعدم تو و زنجبیل؟؟ نه نه باورم نمی شه !!! اصن تو کی ای؟ من کی ام؟ اینجا کجاس؟

      اصن دستات و نشونم بده ببینم گرگه نباشی؟؟
      :)))))))))))))))))

      Delete
    2. **** راستـــی؟؟ نوش جوووونتون

      Delete
  16. خیلی‌ خوشمزه شده . نوش جونتون عزیزم .

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) ممنونم عارفه جان

      Delete
  17. باسلام خدمت شما من تازه اینجلرو پیدا کردم غذا ها بسیار متنوع و خوب بنظر میاند حتما مرغ با خامه رو میپزم وجواب رو بهتون میگم.متطمئنم خوشم میاد.ممنونم از اینهمه زحمت شما برای این صفحه زیبا و دوست داشتنی.روز خوش

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** ممنونم دوست عزیزم
      :) امیدوارم خوشتون بیاد ... منتظر خبرتون هستم

      Delete
  18. سلام عزیزم. خیلی عالی و خوشگل شده. دستت درد نکنه.

    عکسها هم خیلی زیبا ست.

    معلومه که توی عکاسی هم تبحر داری و دوربین خوبی ام داری.

    ازت دعوت می کنم از وب منم دیدن کنی و نظرتو بهم بگی.
    می تونیم دوستان خوبی برای هم بشیم.
    منتظرتم.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نگین جان
      :) چشم عزیزم حتما مزاحمت می شم
      بابت محبتت ممنونم البته لطف داری ولی من متاسفانه تبحری توی عکاسی و روتوش و فتوشاپ و این قبیل مسائل ندارم و دوربینمم حرفه ای نیست (منتها ازش خیلی راضی ام و یه جورایی دوستش دارم) :))) فقط سعی می کنم غذایی که درست می کنم رو تو زاویه های مختلف نشون بدم ولی اگه به نظرت عکسهام قشنگ اومده ممنونم امیدوارم همینطور باشه که می گی
      و امیدوارم یه روزی بتونم واقعا حرفه ای عمل کنم

      Delete
  19. salam laleh jan
    kheili ghazaye khoshmazeyi be nazar miad, man mikham dorostesh konam, faghat ye soal dashtam, man ta hala esme paprika nashnide budam ! age estefadeh nakonam moshkeli pish miad???

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام زكيه جان
      اميدوارم اگه درست كردي خوشت بياد
      ضمنا پاپريكا پودر فلفل قرمز خشك شده است
      اگه گيرت نمي ياد مي توني حذفش كني يا از هر طعم و رنگ دهنده ديگه ايكه دوست داري استفاده كني
      از حالا نوش جونتون

      Delete
  20. سلام غذاهاتون عالیه فقط میشه بگین طرز تهیش با ماکرویو چطور میشه

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام پرستو جان عزیزم من تجربه چندانی در رابطه با پخت غذا توی مایکروویو ندارم و بیشتر ازش برای گرم کردن غذا استفاده می کنم اینه که شاید نتونم درست راهنمایی تون کنم

      Delete
  21. لاله جان ممنون از زحمتی که کشیدی یک سوال داشتم منظورت سه تا سینه مرغ
    کامله؟ یعنی ۶ تکه.چون تو عکس ها اینطور به نظرم آمد که دو نیمه شده اند

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام پری جان نه عزیزم همون سه تکه است منتها بسته به سایز سینه ها هر کدوم رو به دو تا قسمت برش داده ام تا بهتر و لطیف تر بپزه

      Delete
  22. سلام وبلاگ خیلی خوب و پر محتواییه، ممنون که زحمت میکشین فقط یه سوال ، گاز من رومیزیه و من هنوز فر جدا نگرفتم میشه این غذا رو سرخش کرد؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نازنین جان
      ممنونم ازتون عزیزم
      به نظر من سرخ کرده ش جالب نمی شه اما می تونین روی ظرف رو کاملا با فویل محکم کنید و روی حرارت گاز قرار بدید تا کم کم پخته و سرخ بشه

      Delete
  23. سلاااااام.میشه از خامه صبحانه کرد اخه تو ایران زندگی میکنم؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزيزم عذر مى خوام اينقدر دير جوابتون و مى دم احتمالا پيامتون لابلاي پيامهاي ديگه به چشمم نيومده بوده
      بله چرا كه نه فقط همونطور كه در بالا هم توضيح دادم همراه با كمى ابليمو باشه

      Delete