Thursday, January 02, 2014

رولت کوکو

این رول های خوشگل و خوشمزه تلفیقی از غذاهای سنتی و امروزی است که علاوه بر استفاده از اون بعنوان غذای اصلی, گزینه خیلی خوبی هم بعنوان پیش غذا برای مهمانی هاست. ترکیب سیب زمینی و پنیر خامه ای با کوکو ترکیبی است که اگرچه طعم اصلی کوکو رو تا حدودی تغییر می ده اما این ترکیبات کاملا با هم همخوانی داره و مورد استقبال قرار می گیره.
مواد لازم برای مایه ی کوکو
سبزی کوکو پاک و شسته شده   ٣٥٠ گرم
تخم مرغ  ٤ - ٣ عدد
آرد سفید   ٢ قاشق غذاخوری سر پر
سیر ٢- ١ حبه
بکینگ پودر ١ قاشق چای خوری
نمک فلفل ادویه به میزان لازم

مواد لازم برای مواد میانی
سیب زمینی بزرگ ١ عدد
سس مایونز ٣ - ٢ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ٢٠٠ گرم
سیر ٢ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن ٣ قاشق غذاخوری 
ژامبون ٦ ورق
جعفری خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی حرارت ٢٠٠ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. و طبق روال درست کردن کوکو همه مواد رو با هم مخلوط کرده و اونقدر می زنیم تا تخم مرغها کف کنه.
 حالا کف یک سینی ٤٠ × ٣٠ رو کاغذ روغنی انداخته, کاملا با روغن چرب کرده و به مدت حدودا ١٥ - ١٠ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندون تمیز از داخل مواد بیرون بیاد در فر قرار می دیم.
وقتی رولت پخته شد سریع اون رو روی یه دستمال اشپزخونه تمیز قرار داده و مطابق تصویر زیر رول می کنیم.
وقتی کوکو رو رول کردیم اون رو داخل یخچال می ذاریم و می ریم سراغ اماده کردن مواد میانی.
بازم طبق روال همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم. باید به یه مایه ی غلیظی دست پیدا کنیم طوری که وقتی داخل کوکو گذاشته می شه فرم خودش رو حفظ کنه و ازش بیرون نزنه.
حالا رولت رو به آرومی باز کرده ژامبونها رو روی اون چیده و با مایه ی سیب زمینی کاملا سطح اون رو می پوشونیم و جعفری تازه رو روی اون می پاشیم.
حالا مجددا رولت رو رول می کنیم. اگه این غذا رو برای مهمانی در نظر دارین و چند ساعت زودتر اون رو آماده می کنین بهتون پیشنهاد می دم با همون دستمال آشپزخونه رول کنین و در یخچال قرار بدین و موقع سرو اون رو برش بزنین که تازگی خودش رو حفظ کنه.
نهایتا رولت رو برش داده و نوش جان کنید
چند نکته:
* اولین چیزی که باعث زیبایی ظاهری این کوکو می شه رنگ سبز کوکو است که هرچه تیره تر باشه جلوه زیباتری به خودش می گیره. پس با توجه به سایز تخم مرغتون ابتدا از ٣ تخم مرغ و در صورتی که احساس کردین به مقدار بیشتری نیاز هست از ٤ تخم مرغ و نهايتا در صورت لزوم بيشتر استفاده کنید.
 زمان پخت بسته به فرهای مختلف متغیر است بهترین حالت اینه که مراقب باشید به محض اینکه احساس کردین کوکو خودش رو گرفته, قابل رول شدن و البته پخته است اون رو از فر در بیارید.
* مواد میانی باید غلیظ باشه که موقع برش زدن از داخل رول سر ریز نکنه
* اگه به غذاهای تند علاقه مندید فلفل قرمز بیشتری برای مواد میانی استفاده کنید تا طعم بهتری بگیره
* به جای سس مایونز از خامه ترش هم می تونین استفاده کنین
* جدا از طعم ژامبون به رنگ اون هم توجه داشته باشید و ترجیحا از رنگهای ملایم استفاده نکنین تا مواد بخوبی خودش رو نشون بده.
* برش زدن رولت رو به قبل از سرو اون موکول کنین تا لبه های کوکو و همچنین مواد میانی خوشرنگ باشه و تازگی خودش و حفظ کنه.
* تا قبل از برش زدن رولت اون رو داخل دستمال آشپزخونه در یخچال نگه داری کنین تا روی کوکوها تازه بمونه.
* با هر برشی که انجام می دین کارد یا اره آشپزخونه رو با دستمال مرطوب کاملا تمیز کنین تا برشهاتون تمیز از آب در بیاد.

امیدوارم خوشتون اومده باشه و نوش جان ***

24 comments:

  1. نمیدونم بالاخره این افتخار را بدست آوردیم که اولین نفر باشیم یا نه..... خیلی خیلی خیلی زیبا شده و البته خدا را شاکریم که این هنر نمایی را برای ما انجام ندادید. چرا که آنقدر زیباست که نمیشود خورد.باید حداقل نیم ساعت بهش نگاه کرد و بهره بصری برد ، بعد هم که از دهن می افتاد. ما که لذت بصری بردیم. متشکریم. البته همین الان همسر گلم فرزانه جون با افسوس گفت خوشششششششششش به حال اونایی که میل کردند. ( من هم خیلی یواش تکرار کردم)ارادتمند اعضای جدید کمپین لغو شام تحت مدیریت استاد بزرگ

    ReplyDelete
    Replies

    1. :)))) افتخار از بنده است اقای دکتر
      خیلی خیلی ممنون از شما و فرزانه جان, باید اقرار کنم برخلاف شوخی های همیشگی که به محض خوندن کامنتتون فورا جواب می دادم اینبار دچار احساسات شدم و یک آن اومدم بنویسم ای بابا آقای دکتر این حرفها چیه؟ مگه ما با هم غریبه ایم؟؟ اومدم بنویسم همیـــــن
      :((( امشب شام تشریف بیارید اینجا تا خودم شخصا کمپین لغو شام و منحل کنم :(( و از این حرفا

      اما خدا رو شکر همین که اومدم بنویسم توپ بامداد خورد توی سرم و من رو از خواب غفلت بیدار و از قدم گذاشتن در راه اشتباهی که دوباره داشتم با سیاست های مستقیم و غیر مستقیم شما واردش می شدم منصرف کرد
      بنابراین پس از به جای آوردن شکرانه به استحضار می رساند مدیریت کمپین لغو شام ورود شما عزیزان را به این گروه خوش آمد می گوید ... با این امید که دیگر شاهد چنین مظلوم نمایی هایی نباشیم
      با تشکر

      Delete
  2. خیلی زیبا شده
    این را باید سرد سرو کرد ؟
    ممنون

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم فرزانه جون
      آره عزيزم

      Delete
  3. وای ی ی ی دلم رفت
    چه نظمی , چه ترتیبی , واقعا شیک و زیبا شده ... راست میگی این کوکو خیلی واسه مهمونها گزینه خوبی میتونه باشه
    راستی لاله جون , این ژامبونهای شما عجب رنگ خوشرنگ و قمرمزی دارند , مال اینجا بی رنگ و رو هست :)))

    ReplyDelete
    Replies

    1. ممنونم گيلدا جون
      آره، روزي كه به قصد مواد لازم اين رولت رفته بودم خريد بيشتر به رنگ ژامبونها نگاه مي كردم كه بقول تو بيشترشون بي رنگ و رو بودن مخصوصا ژامبونهاي مرغ و بوقلمون ولي اين مدلش كه ژامبون بيف بود بنظرم خوشرنگ تر اومد
      البته اينجا اكثر محصولاتش وارداتي هست كه بيشتر از كشورهاي اروپايي و امريكايي وارد ميشه و ما هم ترجيحا از محصولات اين كشورها خريد مي كنيم

      Delete
  4. واااااااااااااااااااااای لاله جون چه کردی!!!!چه خوشگل و شیک شده.از زیباییش هر چی بگم کم گفتم.دست مریزاد

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم از محبتت نیلوفر جون
      ♡ خوشحالم که خوشت اومده

      Delete
  5. اوه اوه ، چه کردی لاله جان ، از اون غذاهاست که من نمیرم سراغش ، خوب سخت بید :)))))

    ReplyDelete
    Replies

    1. نه رزي جون فكر مي كني، براي بار اول منم همين حس رو داشتم كه ايا بخوبي رولت هاي شيرين رول ميشه يا نه ولي وقتي انجام مي دي مي بيني به همون راحتي است، خيالت راحت خانوم هنرمند ... مطمئنم خيلي بهتر از من درست مي كني
      ♥ :*

      Delete
  6. لاله جان عزیز......... فوق العاده است دستتون درد نکنه بسیار زیبا و حتما خیلی خوشمزه است ..نوش جونتون ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم خانم صفايي عزيز، مطمئنم وقتي شما تهيه ش كنيد خيلي از اين هم بهتر مي شه
      در هر حال ممنون از لطفتون

      Delete
    2. لاله جان عزیزم این شکسته نفسیت منو کشته بخدا.......کارای قشنگت حرف نداره میدونم همیشه براشون خیلی زحمت میکشی...واقعا خسته نباشی . ♥ ♥ ♥

      Delete


    3. ممنونم از لطفتون صفا جان البته من واقعيت و گفتم اما وقتي بزرگي مثل شما از ادم تعريف كنه باعث خوشحالي است
      ♥♥♥

      Delete
  7. لاله جون یعنی از این خوشگل تر و تر وتمیزتر نمیشد این رولت رو درست کرد! خیلی خوشم اومد! رفتم تو کارش که بدرستمش! برای مهمونی خیلی میز رو شیک و زیبا می کنه! مخصوصا دوستای اینجایی فکر کنم خیلی خوششون بیاد!دستای گلت درد نکنه! ... راستی عزیزم سال نو رو بهت تبریک می کم! امیدوارم سال جدید رو به خوبی شروع کرده باشی و سال خوبی برای تو و خانواده باشه!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ♥ ممنونم شبو جان
      آره عزيزم براي سر ميز، غذا يا اگه در كنار غذاهاي ديگه سرو بشه پيش غذاي خيلي شيكي است، اميدوارم اگه درست كردي هم خودتون هم مهمونها از خوردنش لذت ببرين، ضمنا سال نوي شما هم مبارك عزيزم
      اميدوارم هميشه شاد باشي

      Delete
  8. سلام دوست گلم. سال نو مبارک.
    امیدوارم تعطیلات خوشی رو گذرونده باشید

    کوکو خیلی زیبایی شده عزیزم.
    دستت درد نکنه

    آپم و منتظرت هستم

    ReplyDelete
    Replies

    1. سلام نگین جان
      ممنونم ازت و امیدوارم شما هم همیشه خوب و خوش و سلامت باشید
      مرسـی عزیزم

      Delete
  9. عالیه این رولت هم خیلی زیباست هم خیلی خوشمزه به نظر میرسه دستتون درد نکنه لاله جون

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم لاله جان
      امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

      Delete
  10. لطفا در مورد نوع سبزي و طرد خورد كردن ريز اون توضيح بدهيد.
    ممنون

    ReplyDelete
  11. عزیزم از هر سبزیجاتی که برای کوکو استفاده می کنید می تونید استفاده کنید که می تونه شامل تره جعفری گشنیز کاهو برگ سیر مقداری سبزیجات معطر و ساقه های پیازچه باشه
    برای خرد کردنش هم من از غذا ساز استفاده کردم

    ReplyDelete
  12. Salam , mamnoon az tarze tahie , man harchi talash kardam , vaghti kookoo ro pahn mikonam ro varaghe charb , bazam michasbe ,,, mishe begid chikar mishe kard ke nachasbe ?

    ReplyDelete