Sunday, October 21, 2012

کاپ کیک جغد شاخدار

یکی از آلبوم هایی که مدتهاست دوست داشتم تو فهرست کارهام قرار بدم، کارهایی است که برای بچه ها می تونه جالب و دوست داشتنی باشه و به نوعی بچه های کم اشتها رو ترغیب به خوردن کنه و این عمو جغدهای شاخدارِ خوشگل، اولین پست ویژه من برای کودکان است که از اونجا که به مراسم هالووین هم نزدیک می شیم برای کسایی که خارج از ایران سکونت دارن می تونه گزینه مناسبی باشه.
مواد لازم:
کاپ کیک شکلاتی ١٠ - ٨ عدد
شکلات تخته ای  ١٠٠ گرم
بیسکویت اورئو ١ بسته 
اسمارتیز یا m & m ١ بسته 
( در صورتی که بیسکویت اورئو در دسترستون نیست می تونین از بیسکویت کرم دار شکلاتی تیره استفاده کنین )
 مراحل کار:
اولین چیزی که برای این جغدهای عروسکی لازم داریم یه کاپ کیک شکلاتی است که برای درست کردنش می تونین از این لینک کمک بگیرین. 
در مرتبه بعد همه مواد لازم رو روی میز کار قرار می دیم و شروع به آماده کردن جغد ها می کنیم که علاوه بر کودکانمون، حس و حال کودکی رو در خودمون هم زنده می کنه. برای اینکار ابتدا شکلات رو به روش بن ماری یا با ماکرویو آب می کنیم و روی کاپ کیک ها رو با یه لایه شکلات می پوشونیم.
 بعد یکی از اسمارتیز ها رو به عنوان نوک جغد داخل کاپ کیک فرو می کنیم. بیسکویت های کرم دار رو از وسط نصف می کنیم و قسمت کِرم دار اون رو جای چشم های جغد قرار می دیم.
 حالا اگه توی اسمارتیز ها، اسمارتیز قهوه ای داشتین که هیچ و اگه نداشتین یا مثل من کم آوردین می تونین همون اسمارتیزهای رنگی رو داخل شکلات آب کرده انداخته و روی کاغذ روغنی یا فویل قرار داده، داخل یخچال بذارین تا خودش رو بگیره و بعد به عنوان عدسی چشم جغد از اون استفاده کنین ( در صورتی که شکلاتتون خیلی سفت است و به زیبایی روی اسمارتیز فرم نمی گیره می تونین از مقداری شورتنینگ یا روغن مایع استفاده کنین )
و در مرحله آخر تکه ای از قسمتهای بدون کِرِم بیسکویت رو به عنوان ابروی جغد روی کاپ کیک قرار می دیم و به همین سادگی و به همین خوشمزگی کاپ کیک های فوق العاده دوست داشتنی ما آماده است. اونوقت می تونین ذوق کردن بچه ها رو موقع خوردنش تماشا کنین و لذت ببرین.
*
*
*
زمانی که کاپ کیک ها آماده شدن، از اونجا که اون شب مهموون داشتم و سه تا دختر ناز، همراه خانواده هاشون به منزل ما می یومدن، وقتی بامداد با تردید ازم پرسید می تونه قبل از اومدن مهمونها یکی از این کاپ کیک ها رو بخوره, باورم نمی شد وقتی بهش بگم می تونه هر کدوم رو که دوست داره انتخاب کنه، اینقدر خوشحال شه و بالا پائین بپره و وقتی اون اِرق پسری اش گل کرد و رنگ آبی پسرونه رو انتخاب کرد, بیشتر از هر وقت دیگه ای دلتنگ فوژان؛ دختر خواهرم شدم و آرزو کردم ای کاش پیشم بود تا اونم رنگ صورتیش رو انتخاب می کرد و احتمالا سر اینکه صورتی خوش رنگ تر است یا آبی تا کلی وقت با هم بحث فلسفی راه می نداختن که البته فوژان به جرم بزرگتر بودن باید قبول می کرد که بدون شک آبی خوشرنگ تره :)) یه مرتبه یاد خنده ها، شیطنت ها حتی دعواهاشون افتادم که هر وقت پیش همن سرو صدا و انرژی شون کل خونه رو می گیره و از لحظه ای که هم و می بینن اضطراب روزی رو دارن که قراره دوباره از هم جدا بشن, به هر حال گرچه نتونستم یکی از این جغدای خوشگل و به فوژان عزیزم بدم ولی از اینجا بهش می گم خاله جون از حالا منتظرم برای روزی که ببینمت و این کیک یا هر چیز دیگه ای که خودت دوست داشته باشی رو برات درست کنم ***
درهر حال اینم از داستان ما و جغدهای هالووین ... امیدوارم خوشتون اومده باشه :)
 

39 comments:

  1. لاله جونم ایده ات بیست بیست بود!برای من که حسابی هوس برانگیز دیگه برای بچه ها که جای خود داره! با خوندن داستانی که تعریف کردی یه لحظه یاد خودم افتادم که هر وقت هر چی درست بکنم و خوب میشه,دلم می خواد برای بقیه هم درست کنم! ولی حیف که اکثر موقع ها نمیشه! امسال که مامانم اومدن پیشم یعنی دیگه خودم رو خفه کردم! هر وقت خونه بودیم, من داشتم یه چیزی درست می کردم! امیدوارم به زودی زودی بتونی چیزهای خوشمزه ای که دوست داری رو برای عزیزانت درست کنی! ولی اجالتا همشون نوش جون خودت وگل پسرت و باباش و مهموناتون باشه

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم شبو جان
      *** لطف داری عزیزم

      Delete
  2. ااااااااااااااا منم اینو درست کردم..البته نه به این خوشگلی....هی هم به گیلدا گفتم یه چیزی درست کردم که بیشتر از اینکه ترسناک باشه بانمکه!!


    خیلی خیلی ناز شده عزیز...بارسکلا...خوش به حال پسر ناز و مهمونا گلت

    ReplyDelete
    Replies
    1. آخی پس دلمون به هم راه داشته, مرسی عزیزم ... توام زودتر بذار که منتظریم :))

      Delete
  3. وااای خدای من خیلی خیلی بامزه شدن دستت درد نکنه برای تولد بچه ها چقدر نازن

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی لیلا جون

      اره بچه ها کلی باهاش ذوق می کنن

      Delete
  4. وااااای خیلی اینا بامزه شدن لاله جون ، قربون بامدادت برم من ، عزیز دلم نوش جونش و امیدوارم دختر قشنگ خواهرت رو هم زودتر ببینی .......

    ReplyDelete
    Replies
    1. خدا نکنه رزی جون ایشالله سایه ات صد سال بالاسر صنم جان باشه
      مرسی عزیزم توام همینطور ...

      Delete
  5. بچه کجا بود عزیزم ؟؟؟ تو با این جغدها تکلیف بزرگترها رو هم مشخص کردی :))))))
    دستت درد نکنه لاله جون ، واقعا زیبا و خوردنی شدند :)
    ما ها که دور از وطن هستیم ، فقط با همین خاطرات خوشیم :( با توجه به اینکه از خیلیها شنیدم یا خوندم که اونطرف آبیها دارند خوش میگذارنند ، و فقط میگند لنگش کن
    باید در جواب ، خدا هیچکس رو به درد غربت گرفتار نکنه ........ این حرف منو فقط اونهایی که از خانواده و وطنشون دور هستند میدونند

    ReplyDelete
    Replies
    1. اره گیلدا جون گرچه این روزا زندگی توی ایران خیلی سخت شده ولی من یه لحظه بودن در کنار خانواده ام و نمی تونم با هیچ لذت دیگه ای تو دنیا مقایسه کنم
      ایشالله توام زودتر خانواده ات رو ببینی

      Delete
    2. *** راستی بابت کاپ کیک ها هم ممنونم

      Delete
  6. درود لاله جان

    کارهاتون خیلی زیباست و معلوم هست با عشق اونها رو درست میکنید و ازشون عکس میگیرید
    بهتون خسته نباشید میگم برای به اشتراک گذاشتن هنرهای زیباتون با خوانندگان

    اما من یک مشکلی دارم و یک پیشنهاد

    متاسفانه من وقتی وارد سایتتون میشم وقتم رو خیلی میگیره چون عکس خیلی زیاد استفاده میکنید
    از یک عکس یک شکل 7-8 تا میزارید که به نظر من فرقی با هم نمیکنن چه از نظر زیبایی و چه متفاوت بودن

    مثلا همین کاپ کیکهای زیبا و بامزتون
    همه عکسها مثل هم هستن و یکی با دیگری فرقی نداره فقط زاویه دید یک ذره در هنگام عکاسی عوض شده همین

    گذاشتن عکس زیاد سایتتون رو سنگین میکنه و منی که حتی خارج از ایران هستم بارها و بارها نتونستم سایتتون رو باز کنم یا وقتی باز میشه عکسها باز نمیشن عکسهایی که شاید در مراحل پخت به خواننده کمک کنن

    حالا تصور کنید اونهایی که از ایران با فیلتر شکن و بدبختی میان اونها دیگه عمرا نمیتونن باز کننش ... من ادرس سایتتون رو به یکی از دوستان دادم که ایران هستن اما متاسفانه نمیتونه بازش کنه حتی با فیلتر شکن چون عکسهاتون زیاده



    و مورد دوم اینکه عکسهای یک شکل و شبیه به هم و اون هم به این زیادی خواننده رو خسته میکنه و گیج و زیبایی و زحمت کارتون رو هم کم میکنه


    شما میتونید در نهایت 3-4 تا عکس که از نظر خودتون بهترین هست انتخاب کنید و در سایت قرار بدید

    البته این نظر بنده هست که رشته تحصیلیم عکاسی بوده به عنوان یک پیشنهاد دوستانه و شما مختاری که هر طور که صلاح میدونید به کارتون ادامه بدید .


    ممنون برای وقتی که گذاشتید
    موفق باشید

    سارا از نیویورک

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم سارا جان بابت کامنتت

      البته که از نظر یه متخصص عکاسی, عکس های من هیچ جلوه ای نداره چون نه دوره عکاسی گذروندم و نه متاسفانه سررشته چندانی از اون دارم. تنها چیزی که هست اینه که واقعا با عشق و علاقه سعی می کنم غذا یا شیرینی ای که تهیه کرده ام رو تو حالتای مختلف نشون بدم و این چیزی که می بینین نهایت توان من است که متاسفانه همونطور که گفتم نه عکاس حرفه ای ام و نه از رتوش و فتوشاپ و این مسائل سر در میارم که بتونم ایراد عکس هام رو بر طرف کنم ( البته الان که به نوعی خودم رو با اون درگیر کرده ام تصمیم دارم در اولین سفرم به ایران حتی اگه شده دوره مقدماتی عکاسی رو ببینم تا بتونم بهتر اونچه رو که مد نظر دارم به تصویر بکشم)
      ولی به هر حال سارا جان میز عکس من یه میز با ابعاد 50 یا شاید 60 سانتی متر است که قطعا شما که عکاسی خوندی می دونی عکاسی از پهنای طبیعت با عکسی که محدود به یه بشقاب یا فنجان بشه خیلی فرق می کنه. در عکاسی غذا حتی اگه عکاس حرفه ای هم باشی نهایتاً می تونی زاویه عکس ها رو اونم به مقدار کمی تغییر بدی و نمی شه از اون ظرف غذا انتظار معجزه ای برای متفاوت بودن داشت
      البته تا این لحظه کامنت های خیلی خیلی زیادی از دوستام داشته ام که از عکس ها و همین متنوع بودنشون تعریف کرده اند و همین تعریفها و تشویق ها من رو ترغیب کرده بعد از پخت غذا یا شیرینی که در حالت طبیعی هم بعضی ها اون رو خسته کننده می دونن با وجود عکس های مرحله به مرحله که واقعا وقت گیر هست و احتیاج به یه برنامه ریزی دقیق داره باز هم انگیزه این و داشته باشم که 3 تا 1 ساعت توی گرما و آفتاب استوایی زیر نور طبیعی عکاسی کنم و از میون اونها, اونایی که بهترن رو انتخاب کنم که باز هم می گم هیچ ادعایی در مورد خوب بودنشون ندارم
      در مورد باز نشدن عکس ها جز یکی دو مورد که لحظه ای بوده و از نظر من طبیعی است و به سرعت اینترنت اون لحظه شخص مربوط می شه تا بحال از کسی انتقاد نشنیده ام خصوصا چون سایز تمام عکسهایی که می ذارم رو کوچک و متناسب با وب می کنم با اینحال باز هم از دوستای داخل ایرانم سوال می کنم و اگه اونها هم این مشگل و داشتن حتما رفعش می کنم.
      و اما در مورد موضوع انتقاد شما: از اونجا که معتقدم وقتی پای نظر کارشناس به میون میاد عقل حکم می کنه به نظر یا انتقادش احترام گذاشت مگه اینکه خلاف اون ثابت بشه, و از اونجا که همون طور که بالا هم گفتم بازخوردهای خیلی خوبی از دوستای دیگه گرفته ام, چشم سعی می کنم از تعداد عکس هام کم کنم ... البته نه در حد سه چهار تا ولی کمتر :))
      ممنونم از اینکه وقت گذاشتی

      Delete
  7. Laleh Jon by nazairiiiiiiiii, bedone eghragh mygam karat kheili tamiz va zybast va man vaghti mybinam karato koli zogh mikonam:):):):) khoshbehale bamdad ba in mamane Khob va mehran va khosh salygheee. Noshe jone hame giton:):)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) مرسی سمانه جون همیشه لطف داری به من

      Delete
  8. ماشالله چه دختر خاله پسر خاله نازی هم هستند
    انشالله که هر چه زودتر دیدارهاتان تازه شه

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** ممنونم سمیه جان لطف داری عزیزم

      Delete
  9. با سلام ، خانم عزیز لیلا این کرم گناش آیا همان فراستینگی هستش که روی کاپ کیک هاتون کار کردین تو پست قبلی ؟ آخه منم تو کشور گرمسیر زندگی می کنم و اول دیدم خیلی خوشگل فراستینگتون فرم داره اما گناش من رقیق تر از اون بود که بشه باهاش شکوفه زد.

    ممنون از رسپی های خوب و دقیقتون و عکس های بسیار زیبا

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام مریم جان
      اره عزیزم من برای کاپ کیکهام از کرم گاناش استفاده کردم و برای اینکه خوب خودش رو به بگیره به میزان مساوی از خامه زده شده و شکلات استفاده کردم
      توی دستور کاپ کیک ها درموردش حرفی نزدم چون می خواستم تو یه پست جداگانه بطور کامل در مورد انواع گاناش توضیح بدم

      ممنونم عزیزم

      :)))) لاله

      Delete
  10. ba neveshte haye sara jon movafegham
    man ham iran nistam va akshaton barha baram baz nashode.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم رویا جان :)
      راستش من از ایران سوال کردم و متوجه شدم عکسهام برای کسایی که اینترنت پر سرعت ندارن به کندی باز می شه ولی اینکه می شنونم خارج از کشور که همه از اینترنت پر سرعت استفاده می کنن هم همین مشگل باشه برام جای تعجب است. چون خودم که افریقا هستم( و سرعت اینترنتش از جاهایی مثه امریکا پائین تره )تا به حال به همچین مشگلی بر نخورده ام در هر حال ممنونم از اطلاعت عزیزم ... سعی میکنم راه حلی براش پیدا کنم
      ***

      Delete
  11. ای خدای من چقدر خوشگلن . من چرا ندیدمشون تا الان !!!!! لاله جون داری بازم از این آقا جغد شاخدار من برای یکتا بردارم !!!)))) عزیزم ایشالا هر چی‌ زودتر خانودات و دختر خواهر خوشگلت رو ببینی‌ خانمی .

    ReplyDelete
    Replies
    1. الهی ... شرمنده ام نکن عارفه جون ایشالله اگه فرصت کردی براش درست کن ببین چه کیفی می کنه
      ضمنا ممنونم عزیزم همینطور تو
      ***

      Delete
  12. Salam laleh jonam bebakhshid man hamin tor mozahemet mysham :):) man emroz kharid bodam didam ke toye ghesmate mavade shirni podre khame va hamin tor khame ba shokolat ke masaln ganash bod . Aya in podra khobe??goftam az shoma aval beporsam ke varedei be in karha,,in podro ba kami shekar o shir neveshte bod makhlot mikonam va ham myzanim ta seft shavad , tasvire roshe ke kheili khoshgel bod keikash,, mamnun azizam

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزیزم خواهش می کنم :)
      سمانه جون من تو این پست در مورد پودر خامه توضیح داده ام
      http://sabzotorsh.blogspot.com/2012/08/blog-post_8895.html
      من که خودم خیلی ازش راضی ام چون اینجا گرمه و خامه های پودری دوامش خیلی خوبه ... هنوز از پودر شکلاتی اش استفاده نکرده ام ولی تصمیم دارم یه بار امتحان کنم

      و به نظرم بد نباشه توام یه بار امتحان کنی خصوصا چون جای کمی می گیره و تاریخ مصرفش طولانی است همیشه تو خونه خامه دم دست داری و خیلی وقتا به درد می خوره
      ***

      Delete
  13. Kheili mamnun azizam az tozyhate kheili khobet,, nemidonam man chero on posto nakhonde bodam vali Alan ba deghat khandam,, hatman mykharam ke har moghe khastam estefade konam,, bazam mamnun
    Kheili kadbanoy azizam va kheili honarmand :):)
    Be khodam moftakher hastam ke Chenin hamshahri honarman va khoshsalyghe daram,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم سمانه جون منم خوشحال می شم هر وفت اسمت و جزء کامنتایی که برام اومده می
      **** :)) بینم ... لطف داری عزیز همشهری

      Delete
  14. خیلی ایده جالبیه و جغدهای خوشگلی شده حتی من که از جغد بدم میاد عاشقشون شدم عالیه ممنون برای پست این رسپی

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام سالومه جان
      ممنونم عزیزم
      کجایی؟ مرتب به وبلاگت سر می زنم ولی خیلی وقته پست جدید نگذاشتی
      *****

      Delete
  15. چه جغدهای خوشگلی آد عاشقشون میشه
    ممنون برای توضیحاتت

    ReplyDelete
    Replies
    1. ای جان ... خیلی خوشحالم دوست داشتی سالومه جان
      ممنونم

      Delete
  16. سلام لاله جون.ببین چه ساعتی تونسته ام از فیلتر بگذرم. :( ساهت 4 صبحه. تازه خیلی از عکسها رو نمی بینم.ولی این جغدت خیلی بامزه است.ممنون از این ایده زیبا.قارچها را درست کردم خیلی عالی شدند..چقدر ترد بودند.این ارد ذرت همیشه غوغا میکنه.همسری بلند شده اومده برام سر تکون میده و میگه خلی به خدا.دارم بهش میگم چاره ای ندارم فقط این موقع میره تو این سایت. :)))) . دیگه برم بخوابم اخبار هم خوندم و کاری ندارم.فردا هم همسری نهار نمی اد و من بیشتر میخوابم.:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزيزم خيلي خوش اومدي
      مژگان جون كاش بدونم اين مشگل و فقط با وبلاگ من داري يا كلا با بلاگ هاي فيلتر شده
      چقدر خنديدم از متلك همسرت :)))))
      ضمنا خيلي خوشحالم از شيريني قارچ خوشت اومده

      Delete
  17. سلام گل خانمی با سلیقه
    :X وااااااای خدای من چقدر اینا خوشگلن
    ادم دلش نمیاد بخورتشون مگه اینکه پای یه شازده کوچولوی دوست داشتنی در میون باشه که ذوق کنی از تماشای لذتش .. الهی خدا برات حفظ کنه بامداد نازنینت رو... قشنـــــــگ معلومه عشق مادری پشت این همه ذوق و سلیقه ست .. اون بک گراند اگه اشتباه نکنم چوبی هم تصویر جغدا رو با نمک تر و البته زیباتر کرده
    من که بخصوص عاشق اون دوتا عکس آخر شدم ... خیلی هنرمندانه ست

    یه اعتراف کودکانه هم بکنم نخندین بهما :دی
    اول که سریع خوندم و نگاه کردم دیدم نوشتی بامداد آبی رو برداشته همش داشتم پیش خودم می گفتم اینا که همه شکلاتی اند ! آبیه کدومه ؟! :))))) بعد که به مخیله نیمه شبی فشار آوردم تازه کشف کردم که نوکاشون رنگیه :))))))))))
    در هر حال بی نهایت لذت بردم ... دست گلت درد نکنه خانم گل نازنین :****

    راستی راجع به نمایش عکسها ... معمولا اگر سرعت یاری کنه با ما مشکلی نیست ولی وای به وقتی مثل حالا که سرعت کند می شه و با فیلتر شکن کندتر .. باید حتما چندبار رفرش کنیم تا کامل لود بشه صفحه ... البته این فقط مختص بلاگ شما نیست معمولا همه سایتها یا وبلاگهای فیلتر شده و یا حتی نشده ....به خاطر سرعت کم و پشتیبانی ضعیف آی اس پی های وطنی ! همین مشکل رو دارند که پر واضحه که تقصیر صاحبان بلاگ نیست ... و معدود ساعاتی که همه چی خوبه، به راحتی لود می شه ... برای همین شاید من زیاد نمی تونم براتون کامنت بزارم و گاهی فقط به تماشا و لذت بسنده می کنم ...
    شرمنده پرچونگی کردم ... شاد باشید و همیشه شیرین کام کنار خانواده

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** سلام بهار جون و ممنون از اين همه لطفت نسبت به من و بامداد
      در مورد بك گراند درسته كار دست افريقاست *** در مورد اون اعتراف كودكانه هم بايد بگم حق داري، خودم به اين قسمتش فكر نكرده بودم :))))
      در هر حال ممنونم از كامنتت و خبرت بابت باز شدن بلاگ... اميدوارم هر چه زودتر اين مشگل به قول تو اينترنت وطني حل بشه،

      Delete
  18. سلام گلم. واییییییییی چه عمو جغد شاخدار خوشگلییییییییی

    دستت درد نکنه و نوش جون کوچولوت باشه.

    عزیزم منکه ایرانم و با سرعت 128 مشکلی ندارم. خیلی ممنون

    منتظرتم.
    www.chefnegin.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. *** سلام نگین جان مرسی عزیزم
      خوشحالم که مشگلی نداری
      راستی نگین جان من نمی تونم توی وبلاگت کامنت بذارم بهم ارور می ده

      Delete