Tuesday, January 15, 2013

مینی پای چیزبرگر

این مینی پای ها علاوه بر اینکه یه شام سبک است (البته به شرطی که به یکی دو تا بسنده کنیم) می تونه به عنوان پیش غذا هم در مهمانی ها سرو بشه، نه به زمان زیادی برای پخت نیاز داره و نه غذای سختی است. ضمن اینکه بچه ها و البته بزرگترهایی که به فست فود علاقه مندند هم از این غذا یا پیش غذا خیلی استقبال می کنن. 
مواد لازم برای چیز برگر:
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
سس ووستشیر ١ قاشق غذاخوری
پنیر چدار ١ پیمانه
نمک، فلفل، ادویه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن مقداری

مواد لازم برای پودر بیسکوئیک:
آرد ٢ پیمانه
بکینگ پودر ١ قاشق غذا خوری
نمک ١/٤ قاشق چای خوری
کره  آب شده ١/٣ پیمانه

مواد لازم برای خمیر مینی پای:
پودر بیسکوئیک ٣/٤ پیمانه
شیر ٣/٤ پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد

* طرز تهیه مایه گوشتی:
ابتدا پیاز رو با مقداری روغن تفت می دیم و همین که طلایی شد گوشت رو اضافه می کنیم و کاملا سرخ می کنیم.
 بعدا از اضافه کردن ادویه جات و تفت مجدد، چند دقیقه صبر می کنیم تا مواد گوشتی خنک شه و بعد سس  ووستشیر و پنیر چدار رو اضافه و مخلوط می کنیم.
 طرز تهیه پودر بیسکوئیک:
آرد رو الک کرده با بکینگ پودر, نمک و کره مخلوط می کنیم.
آماده سازی مینی پای:
پودر بیسکوئیک، شیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کرده و کاملا می زنیم تا یک دست بشه.
داخل هر یک از قالب های مافین ٢ قاشق غذاخوری از خمیر می ریزیم و تا ٣/٤ قالب رو از مایه گوشتی پر کرده و دوباره ٢ قاشق غذاخوری خمیر روی اون می ریزیم ( اگه از قالب های فلزی استفاده می کنین حتما چربش کنین).
نهایتا به مدت حدوداً ٣٠ دقیقه در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت قرار می دیم تا کاملاً خودش رو بگیره و بعد از اینکه کمی خنک شد از داخل قالب در میاریم و با هر چه دوست داشتیم تزئین می کنیم.
نکته
* در صورتی که به پودرهای بسته بندی بیسکوئیک دسترسی دارید می تونین از نوع آماده اون استفاده کنین.
* مقدار موادی که برای پودر بیسکوئیک گفته شد بیش از مقدار مورد نیاز این دستور است اما می تونین ما بقی رو برای مصرف بعدی در فریزر نگهداری کنین.
* برای اینکه مطمئن بشید پای ها کاملاً پخته شده می تونین یه خلال دندون داخل اونها فرو کنین اگه تمیز بیرون اومد پخته شده و اگه نه باید چند دقیقه دیگه بهش زمان بدین.
* زمان قرار گرفتن غذا در فر بسته به درجه حرارت فرهای مختلف می تونه کمتر یا بیشتر از میزان گفته شده باشه.
* از اونجا به مواد خمیرمون نمک اضافه می کنیم مراقب اضافه کردن نمک به گوشت باشید.
* اصل این دستور با توجه به اسم چیز برگر همین موادی هست که بالا گفته شده، اما در صورتی که بخواید با همین مقدار گوشت تعداد بیشتری مینی پای داشته باشین می تونین سبزیجات مختلفی از قبیل فلفل دلمه ای، هویج، نخود سبز، ذرت و کلاً هر چه دوست دارین استفاده کنین.
 * در صورت تمایل می تونین از سویا هم به جای گوشت استفاده کنین.
* با این مقدار مواد ٨ عدد مینی پای خواهید داشت.
امیدوارم خوشتون اومده باشه ***


source:bettycrocker

22 comments:

  1. به به! چقد خوشمزه و خوردنی! این سبک غذاها رو خیلی دوست دارم! یه تنوع تو برنامه غذاین! راستی چه خوب که خمیر رو لازم نیست از قبل آماده کرد و بعد هم قالب زد! من همیشه مینی پای که درست میکردم, اون بخش خمیرش خیلی برام وقت گیر بود! ولی با این روش به نظرم خیلی کار سریع تر انجام میشه! دستت درد نکنه خانوم گل

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی شبو جون اره همین که خمیرش استراحت و پهن کردن نمی خواد باعث می شه خیلی سریع اماده شه خصوصا اگه از پودر بیسکوئیک اماده استفاده بشه که دیگه هیچ
      و خیلی خوشحالم که دوستمون تو کامنت پائین گفتن پودر بیسکوئیک توی ایرانم هست
      *** مرسی عزیزم

      Delete
  2. می توانیم تهیه کنیم در ایران پنیر چدار سس ورچستر پودر بیسکوئیک

    ReplyDelete
    Replies
    1. چقدر خوب خیلی خوشحالم دوست من
      *** لطف کردین بابت اطلاعی که دادین

      Delete
  3. یام یام ، من اینو میخواهم همین حالا ، لطفا دستور ۱ یا ۲ تا رو هم نده :)))
    این از اونهایی شده که پسر من هم تا آخر بخوره ه ه ه ه البته با کمک مامانش :))
    لاله جون ، باز این واتر مارکت هات داره میره گوشه صفحه ، بیار وسط تا سوء استفاده نکردند ازش

    ReplyDelete
    Replies
    1. گیلدا حالا 2 تا نه و 3 یا 4 تا
      بازم نه؟ خوب فوق فوقش 6-5 تا
      :)))نه؟ خوب بیا تو که خوردی هر 8 تاش و بخور خیال همه مون و راحت کن
      مرسی عزیزم برای پسرت درست کن حتما خوشش میاد
      :( واتر مارکم چی بگم والا اونجوری عکسام خراب می شن دلم نمیاد اخه
      !!! می بینی چه جایی گیر کردیم؟؟؟

      Delete
  4. چه جالب بود لاله جان ؛ من تا حالا از این پودرها استفاده نکردم ، خیلی خوب بود ، حتما باید بذارم تو برنامه که واسه ی صنم درست کنم ؛ دست گلت درد نکنه دوست با سلیقه ی من :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی رزی جون آره حتما براش درست کن مطمئنم خوشش میاد
      *** ببوسش از طرف من

      Delete
  5. من که از طرفدارن این سبک غذا هستم . دستت درد نکنه لاله جون .

    ReplyDelete
    Replies
    1. برا یکتا جون درست کن عارفه جان حتما خوشش میاد
      مرسی عزیزم

      Delete
  6. سلام و عرض ارادت...ضمن خسته نباشید بابت این غذای زیبا و مطمئنا خوشمزه شما،موضوعی مطرح گردید که باید جوابش را از شما جویا شویم.وبلاگهای جذاب و پر طرفدار چون شما نباید به فکر عزیزانی باشند که ویار دارند؟آخر چگونه میتوان این دوران حساس را بدون خطر گذر کرد ،و از عواقب بسیار جدی ویار رهایی یافت ، در صورتی که لطف خداوند تنها چند خط در میان هنرمندیتان را شامل حال ما میکند؟اینها را گفتیم تا در آینده نگویید، اگر میگفتید، فلان و اگر میگفتید و اطلاع میدادید بسیار.ارادتمند سه سرو همیشه خندان با مهمان کوچولو ونازشون

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))))))))))))))))
      سلام جناب اقاي دكتر
      راستش قبل از اينكه جواب كامنتتون رو بدم فقط و فقط بر حسب وظيفه و احساس نگراني بابت اين وضعيت خوشحال كننده فرزانه جان نگاهي اجمالي به مطالب علمي نت انداختم به اين اميد كه گوشه كوچكي از اين دهكده بزرگ جهاني مطلبي در باب مضرات استفاده از كامپيوتر براي زنان باردار پيدا كنم و به اين بهانه فرزانه جان رو در اين نه ماه از نشستن پاي كامپيوتر و ديدن اين صحنه هاي دلخراش ممنوع كنم، اما دريغ از يك مطلب غير علمي حتي، كه البته اساس كار از همون ابتدا غلط بود و بايد مي دانستم نمي توانم در اين مورد بخصوص با پزشك حاذقي چون شما در بيافتم
      اما صرفا به دليل احترام ويژه اي كه براي شما و نوگل تازه شكفته تون قاىلم رسما و از همين تريبون اعلام مي كنم ، اين وبلاگ از همين تاريخ و به مدت نه ماه تعطيل مي باشد
      :)))))))) با تشكر

      Delete
  7. دست گلت درد نکنه. کسی که تو خونه بچه داشته باشه میدونه این غذاییه که بی برو برگرد سر و دست میشکنن براش . خیلی عالی و هنرمندانه/ممنون لاله جااااااااان

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم نسرين جاااان، اميدوارم شما هم اگه درست كردين خوشتون بياد و بچه هاي گلت ازش لذت ببرن
      ****

      Delete
  8. salam. man dishab in mini pie ro doros kardam. albate ba meghdari taghiirat dar recipe vali khob khoshmaze shode bod , khastam azaton tashakor konam baraye share kardan tajrobiyateton va in hame poshtekar dar gereftan axha marhale be marhale.
    taghirati ke man dadam in bod ke aval az hame sabzijat ham ezafe kardam behesh mesle ghargh o felfeldolme (hamontor ke pishnahad dade bodin)
    az panire Gouda estefade kardam
    sauce nadashtam, banabarin hazfesh kardam (ye kam heinz ketchup zadam be jash :D )
    man meghdari ke doros kardam kamtar az male shoma bod va ba 1 tokhmemorgh doros kardam. be nazaram miad 3 ta tokhm morgh ziyade, nis? fekr mikonam ba 2ta ham javab mide vase in meghdar ke shoma doros kardin. shayadam man eshtebah mikonam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام فاطمه جان
      ممنونم عزیزم و خیلی خوشحالم که دوست داشتین
      فاطمه جان توی دستور اصلی برای 1/2 پودر بیسکوئیک 2 تا تخم مرغ اسم برده بود
      و چون رسپی این دستور برای 8 مینی پای بود و این مقدار خمیر براش کم بود پس من به نسبت مساوی به همه مواد اضافه کردم تا خمیر بیشتری داشته باشم
      اونچه که من از این مقدار بدست اوردم از نظر خودم خوب بود ولی اگه ترجیح می دین با تخم مرغ کمتری درست کنین و از نتیجه و طعم اون راضی هستین هیچ مانعی نداره عزیزم
      مهم شمائید که باید از این غذا و طعم اون لذت ببرین

      *** در هر حال نوش جونتون و ممنونم که به منم اطلاع دادین

      Delete
  9. هووووووووم اونی که سس ریختی روش مال من باشه؟
    عالی شده

    ReplyDelete
    Replies

    1. *** عزیزم
      :)) تو بیا برات گیاهیش و درست می کنم لیلا جون

      مرسی

      Delete
  10. khaste nabashid va dasteton dard nakone babate in hame dastoraye khobi ke mizarid ye soal dashtam bejaye suse verchester che susiro mitonim estefade konim ?

    ReplyDelete
  11. salam lele khanoom khaste nabashid va dasteton dard nakone babate in hame dastoraye khob va tozihate aliton ye soal dashtam be jaye suse verchester che
    susiro mitonim estefade konim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست عزیز
      ممنونم از لطفتون
      راستش اینکه چه جایگزینی می شه برای این سس استفاده کرد رو دقیقا نمی دونم اما براتون سرچ کردم. شاید این لینک بتونه بهتون کمک کنه که در اون عنوان شده به جای سس ورچستر می شه از ترکیب سس سویا و سرکه سیر هفت ساله استفاده کرد اما اینکه چقدر دقیق باشه رو نمی دونم

      http://forum.hashpazi.ir/forum_posts.asp?TID=93&PN=7

      Delete
  12. salam lale jon , kheili pageton aliye , faghat ye lotf konid ke in dastorati ke mizarid begid baraye chand nafare ya chand ta mishe dorost kard bashahsh ke meyaresho bedonim , sepase faravan azizam

    ReplyDelete