Sunday, May 06, 2018

کوکی مارمالادی

یکی از شیرینی های امسال عید من که هم ظاهر خوشگلی داشت, هم طعم خوبی, همین شیرینی ها یا کوکی های مارمالادی بود بسیار شیرینی راحتی است مواد لازم خاصی نیاز نداره و به راحتی می تونید تهیه ش کنید پس در ادامه با من همراه باشید.
مواد لازم:
کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۸۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد ۳۲۰ گرم
مارمالاد به میزان لازم
در صورتی که مارمالاد از سفتی لازم برخوردار نیست باید ۱/۲ قاشق چایخوری به آن اضافه بشه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. کره رو که حتما باید در دمای محیط باشه قدری می زنیم تا کرم مانند بشه. بعد پودر قند رو اضافه می کنیم و مجددا مواد رو با هم می زنیم.
 حالا سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و پس از اینکه قدری دیگه مواد رو مخلوط کردیم وانیل و نمک رو هم اضافه می کنیم و با اضافه کردن هر کدام همچنان به همزدن ادامه می دیم.
وقتی مواد مخلوط شد همزن رو کنار گذاشته و آرد رو در دو سه مرحله به مواد اضافه می کنیم. 
 خمیر بدست اومده رو داخل قیف با هر ماسوره ای که دوست داشتیم می ریزیم و شکوفه می زنیم.
 در اخر در مرکز هر شیرینی کمی مارمالاد قرار می دیم تنها نکته ای که اینجا هست اینه که اگه مارمالادتون سفت نباشه وقتی داخل فر می ره روی شیرینی ها سرریز می شه و مسلما شکل زیبایی نخواهد داشت پس اگه احساس کردید مارمالادتون شل است به اندازه ۱/۲ قاشق چای خوری نشاسته ذرت به مارمالاد اضافه کنید وبعد روی شیرینی ها بمالید. حالا سینی رو به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار می دیم و شیرینی خوشمزه ما آماده است.
***********************
**********************************

No comments:

Post a Comment