Saturday, August 02, 2014

پای سیب قالبی

طبق قولی که توی پست قبل دادم قرار شد یکی از کارهایی که از قبل آماده کرده ام رو براتون به اشتراک بگذارم.
این پای سیب های قالبی که دقیقا از لحاظ بافت و طعم, مثل یا حتی می تونم بگم بهتر و خوشمزه تر از پای سیب هایی است که از قنادی های ایران خرید می کنیم, از نظر من جزء ده کیک برتر قرار می گیره ... ترکیب سیب و دارچین ترکیبی است که اغلب ماها دوست داریم و بافت خود کیک هم خیلی عالی در میاد. سطح و زیر کیک یه حالت ترد و برشته داره و وسط کیک کاملا نرم است و وقتی همراه اون اسلایس سیب و دارچین قرار می گیره واقعا عالی می شه.
در واقع برای این رسپی باید از رزیتای عزیزم تشکر کنم که با این انتخاب درست, من رو هم تشویق کرد تا این پای سیب رو امتحان کنم و از اونجا که تعریف های رزی جان بی دلیل نبود و منم خیلی از این دستور راضی بودم, تقریبا مطمئنم شما هم خوشتون میاد. پس اگه مایلید در ادامه مطلب با من همراه باشید.
مواد لازم:
کره نرم شده ١٢٥ گرم
پودر قند ١٢٥ گرم
وانیل ١ قاشق چای خوری
تخم مرغ ٢ عدد
آرد ١٥٠ گرم
بکینگ پودر ١/٢ قاشق چای خوری
نشاسته ذرت ٢ قاشق غذاخوری سرپر
سیب درختی ١ عدد
دارچین مقداری
طرز تهیه:
قبل از هر چیز فر رو روی درجه حرارت ١٧٥ سانتی گراد تنظیم می کنیم و می ریم سراغ تهیه پای.
تو این مرحله آرد, نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک می کنیم.
کره نرم شده رو با پودر قند و وانیل می زنیم تا کاملا لطیف و شبیه کِرِم بشه.
زرده و سفیده رو از هم جدا کرده ... زرده ها رو به مواد اضافه و خوب می زنیم.
 آرد رو هم اضافه کرده و خوب با مواد مخلوط می کنیم.
سفیده ها رو جدا هم می زنیم تا جایی که کاملا خودش رو بگیره و وقتی ظرف رو برمی گردونیم از ظرف نریزه.
حالا اونها رو هم به مواد اضافه و مخلوط می کنیم.
 توی مواد لازم یه سیب داشتیم هسته داخل سیب رو در میاریم و به سیب ها برش های نیم سانتی می دیم. برای این پای به قالب پای نیاز داریم که سایزش از قالب مافین بزرگتر است اگه فلزی ش در دسترستون نبود می تونین مثل من از قالبهای یک بار مصرف اما محکم پای استفاده کنین.
 حالا به کمک قاشق یا قیف مقداری از مواد رو داخل قالبها ریخته. بعد یه برش سیب گذاشته کمی روی اون دارچین پاشیده و دوباره یه مقدار مایه کیک روی سیب ها می ریزیم. مواد یه مقدار خشک است ولی نگران نباشید وقتی بره داخل فر کاملا پخش میشه و مشگلی نیست.
حالا به مدت ٢٠ دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار می دیم تا کیک ها کاملا پف کنه و پخته بشه. البته زمان به فر خودتون هم بستگی داره کما اینکه پای های من تو این زمان نسبتا پخته بود ولی من اجازه دادم زمان بیشتری داخل فر بمونه تا روی اون کاملا ببنده و یه لایه نازک ترد بگیره که من این حالتش و خیلی دوست داشتم.
و نهایتا پای سیب های خوشمزه ما آماده است 
نوش جان***

54 comments:

  1. چقددددر خوشحالم که پست جدید ازت می بینم عزیزم ، امیدوارم همینطور ادامه بدی و من لذت بصری از کارهای بی نظیرت ببرم :)
    خیلی خوشحالم که این پای ها رو دوست داشتنی ، هر کسی که این دستور رو امتحان کرده خیلی راضی بوده ، خوشحالم که تو هم پسندیدی ، نوش جونتون عزیزم :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم عزیزم
      واقعا خوشمزه بود رزی جان راستش و بخوای این سری که اومدم ایران چند بار از چند جای خوب پای سیب گرفتیم ولی هیچ کدومش رو دوست نداشتم
      این یکی از کیک هایی است که با وجود فراوانی قنادی های ایران ارزش وقت گذاشتن و درست کردن توی خونه رو داره
      *** مرسی عزیزم بابت دستور خوبت

      Delete
  2. Salam mishe to ghalebhaye bozorg ham inaro dorost kard? Masalan ghakebe kamarbandi

    ReplyDelete
    Replies

    1. سلام دوست عزیز
      خوب مسلما تو قالبهای مخصوص خودش خیلی شکیل تر می شه ولی مطمئنا با قالبهای بزرگتر هم مشگلی پیش نمی یاد
      دقیقا نمی تونم بهتون بگم چه سایز قالبی مناسب این حجم هست ولی تقریبا 2 سانتی متر از مایه خام کیک باید داخل قالب رو بگیره

      Delete
  3. سلام،
    ممنون از پستهای خوبتون،
    یک سوال داشتم ،بعد از اینکه آرد رو میریزن هم با همزن برقی هم میزنین؟
    مرسی

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام خواهش می کنم عزیزم
      بله من با دور کند همزن آرد رو با مواد مخلوط کردم

      Delete
  4. وای ی ی عکسهات به آدم آرامش خاطر میده , این رنگها رو آدم دوست داره همینجور ببینه
    دستت درد نکنه که جدی جدی با یک چای ای میچسبه
    :**

    ReplyDelete
  5. سلام لاله جون خیلی خوشحالم که برگشتین
    مدتی بود که وبلاگ زیباتون رو پیدا کرده بودم
    هر چند وقت یک بار سر میزدم ولی می دیدم کار جدید نیست
    توی فیسبوک از کسالت پدرتون مطلع شدم
    امیدوارم الن در بهبودی کامل باشن
    راستی من 2 تا از رسپی های خوبتون رو درست کردم که به زودی توی وبلاگم می نویسم
    واقعا عالی بودن...ممنونم عزیزم برای همه زحماتی که می کشید

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزیزم ... ممنونم از محبت و دعای خیرتون
      :) خیلی خوشحالم از آشناییتون و از اینکه می شنوم یه جورایی همکاریم
      حتما به وبلاگتون سر می زنم
      موفق باشید

      Delete
  6. دلم میخواد ساعتها به این عکسها نگاه کنم
    خیلی آرامش بخش هستن و مطمینا خوشمزه

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم
      :** از لطفتون است

      Delete
  7. سلام ، بعد از تعطيلات توي فيسبوك تا كار شما را ديدم باورم ميشد.در هر صورت خوشحالم . نشاسته ذرت نميدونم از كجا تهيه كنم . ايا توي ايران است .من كه خيلي گشتم پيدا نكردم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عاطفه جان ممنونم عزیزم
      راستش من از اینکه توی ایران هست یا نه خبر ندارم ولی فکر نمی کنم نتونید پیدا کنید
      بنظرم بهتره از فروشگاههای لوازم قنادی یا سوپرمارکت های بزرگ سوال کنید

      Delete
  8. salam laleh khanome aziz,omidvaram be lotfe khod hale pedaretoon ro be behbood bashad.
    mikhastam dar morede paye sib azatoon soal konam ke agar bikhahim andazeye mavad ro do barabar konim aya tamame mavad az jomle vanil va pekingpoodr bayad do barabar bashad?
    sepasgozaram az forsati ke be soale man ekhtesas midahid....shad va salamat bashid.

    ReplyDelete
  9. سلام عزیزم ممنونم از محبت و دعای خیرتون
    همونطور که بالا هم گفته ام من این دستور رو از رزیتای عزیز گرفته ام و ایشون هم وبلاگ شوگر شف رو به عنوان مرجعشون معرفی کرده اند
    من لینک سایت اصلی که از دو برابر مواد استفاده کرده اند رو براتون می گذارم و مواد لازم ایشون رو براتون کپی می کنم
    مواد لازم:

    کره نرم شده ............... 250 گرم

    پودر قند ................. 250 گرم

    وانیل ................... کمی

    تخم مرغ .................. 4 عدد

    آرد ............. 300 گرم

    بیکینگ پودر ................... 1 قاشق چایخوری

    نشاسته ذرت ................... 4 قاشق غذاخوری سر پر

    سیب درختی .............. 1 عدد

    دارچین .........مقداری

    لینک وبلاگ شوگر شف
    http://sugarchefs.blogspot.ae/search/label/%D9%BE%D8%A7%DB%8C

    موفق باشید

    ReplyDelete
  10. سلام از اينکه بعد از مدت زيادى تونستم دوباره کارهاي زيباتو ببينم خوشحالم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست ناشناسم
      ممنونم از محبتتون و از آشنایی تون خوشحالم

      Delete
  11. sepasgozaram laleh khanome aziz,emrooz daghighan az resepiye shoma ba hamoon andazeha dorost kardam va natijeh ali shod....pesaram va hamsaram aslan ahle keik ya paiyhaye mivei nistan ama atro o booye inyeki har doshoon ro maste khordan in paihaye khosh rang o khosh boo va khosh tam kard....mamnoonam....hatman indafe ba do barabare mavad dorost mikonam.
    ....lahazate por barakati baratoon arezoo mikonam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم عزیزم خیلی خوشحال شدم از اینکه این پای سیب لحظات خوبی براتون به ارمغان آورده

      منم برای شما سلامتی و شادی آرزو می کنم

      Delete
  12. سلام لاله جان یه درخواستی دارم اگه ممکنه خیلی هم فوری و فوتیه . ممنون میشم منو راهنمایی کنین به هر سایتی گفتم انجام نشده . ببینید یه مدل تزیین با کارامل مد نظرمه که شبیه فنر پیچ پیچیه خودم امتحان کردم اما از اون ابزارم جدا میشه . مرسی .

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام لیلی جان
      فکر می کنم منظورتون این مدلی باشه که لینکش رو در زیر می گذارم
      http://duhlicious.com/2010/05/sugar-work-caramel-spiral/
      برای آماده سازی اون هم در صورتی که به زبان انگلیسی واقف نباشید می تونین از فندق های کاراملی که خودم توضیح داده ام استفاده کنید
      http://sabzotorsh.blogspot.com/2012/11/blog-post_20.html

      Delete
  13. سلام سلام سلام و دوباره سلام . بعد کلی چرخ زدن تو وبلاگتون یه سوال بی ربط به آشپزی تو بعضی از پستهاتون عکسایی که گذاشتین زاویه عکسها کج و موربه . میشه خواهههههههش کنم بگین چه جوری اینجوری میشه ؟؟؟؟؟؟ من هر کاری میکنم بلد نیستم . مرررررررسی.

    ReplyDelete
    Replies
    1. لیلی جان متاسفانه متوجه منظورتون نشدم
      فقط اینکه من خودم اونقدر دوربین رو اینور اونور می کنم تا به درجه دیدی که می خوام برسم
      :)

      Delete
  14. لاله جون عکسهای پست ماست خونگیتون خیلی جالبه من هر کار میکنم نمیشه که نمیشه . بی زحمت یه خورده توضیح بدی مرسی . و مرسی از احترام و پاسختون .

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزيزم ممنونم ولي متوجه سوالتون نشدم

      Delete
  15. سلام عزیزم ...من یکی از طرفداران پرو پا قرص شما هستم کارهایتان را انجام میدم تو خونه ..در واقع شما معلم من هستین سپاسگزارم ... یه خواهش دارم برای کدو حلوایی هم کاری دارید ؟
    متشکرم گل برای شما

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام رزا جان شما بزرگواريد عزيزم
      اگه وبلاگ رو سرچ كنيد يه كاسرىل كدوحلوايي گذاشته م دستورهاي جديدتر هم انشالله در اينده
      باز هم ممنون از لطفتون

      Delete
  16. لاله جان سلام خانومی. عید قدیر رو بهت تبریک می گم. گلم امیدوارم همگی خوش و سلامت باشید. دلتنگت شدم و امیدوارم از خودت خبری بهم بدی.
    شادی مهمون دلاتون

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نگين جان عذر ميخوام بابت اينهمه تاخيرم در پاسخ
      واقعا ممنونم كه هميشه به يادمي

      Delete
  17. سلام خسته نباشی خیلی وقت بود که دلم پای سیب ایران را میخواست و برای اولین بار از رسپت شما استفاده کردم و امروز درستش کردم این دستور واقعا عالی بود مرسی

    ReplyDelete
    Replies
    1. خيلي خيلي خوشحالم از اين بابت دوست عزيز

      Delete
  18. عالی بود بخصوص که مراحلش قدم به قدم گذاشتین حتما درست میکنم

    ReplyDelete
    Replies
    1. انشالله كه دوست داشته باشيد عزيزم

      Delete
  19. سلام. مرسی بابت دستورهای غذایی خوشمزه. من مدتی هست که با وبلاگتون آشنا شدم و علاوه بر غذاهای خوشمزه، سلیقتون هم قابل تحسینه.. من امروز پای سیب رو امتحان کردم و بسیار خوشمزه شد. ولی فقط سطح روی ‍پای ترک خورده بود. میشه راهنماییم کنید که اشتباهم چی بوده؟ ممنونم.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نوش جونتون عزيزم
      احتمالا حرارت فرتون داغتر از حد لازم بوده

      Delete
  20. میشه وزن نشاسته ذرت را هم بگید آخه دو قاشق غذاخوری سرپر دقیق نیست ممکنه کم و زیاد بشه.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام اگر قاشق اندازه گيري داشته باشيد دقيق خواهد بود

      Delete
  21. لیلا جان چند وقته نمی نویسی نگرانت شدم امیدوارم حالت خوب باشه هم خودت و هم خانواده
    در پناه حق

    ReplyDelete
    Replies
    1. ممنونم عزيزم متاسفانه در اين مدت پدرم رو از دست دادم و هفته اينده يكسال ازين موضوع مي گذره
      بهرحال روزهاي سختي بود و هست اما انشالله در اينده بازهم در خدمتتون هستم

      Delete
  22. سلام خانمی.. خیلی وقته نیستید. هم دلتنگ دستورات خوبتونم و هم نگران خودتون. انشالا که خوب و خوش باشید و ایام به کامتان. اگر تونستید یه خبر از خودتون بدید به ما. ممنون. هدی

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام هدي جان ممنونم عزيزم و عذرخواهي مي كنم بابت اين همه تاخيرم در پاسخ به شما
      اميدوارم شما هم هميشه شاد باشيد عزيزم

      Delete
  23. سلام لاله عزیز من عاشق این وبلاگم به خصوص عکسایی که از تمام مراحل کارت میزاری من از بوی کره خوشم نمیاد ایا میتونم از روغن جامد استفاده کنم و به همون کیفیت کار برسم یا نه ؟برات ارزوی موفقیت میکنم عزیزم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام عزيزم ممنونم ازتون
      من با روغن جامد امتحان نكردم اينه كه نمي تونم درست راهنمايي تون كنم

      Delete
  24. این پای سیب عاااالی شد. ممنونتم

    ReplyDelete
  25. دوست دارم مامانم درست میکنه. حتما به وبسایت ما قسمت آشپزیش سر بزنید. یه باقلوا داره مخصوص عید و دستورش مال خود نیکو هست. منتظرییماا! http://nikoo.com/food

    ReplyDelete
  26. عاشق عکاسیApril 27, 2015 at 3:12 PM

    لاله جونی سلام . یه سوال خیلی غیر مرتبط به شیرینی پزی اما مرتبط با هنر اولا عکسهاتون قشنگه دوما زمینه عکسهای این پستتون چیه ؟ ممنون بوس بوس

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست عزيز ممنونم از شما بك گراند عكسها يك تخته چوبي ساده ست
      :)

      Delete
  27. سلام.
    امکان تبادل لینک رو میدید؟ با وبسایت:
    shararehchef.ir

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام خواهش مي كنم شراره جان

      Delete
  28. سلام، من قبلا با یه دستور دیگه درست کرده بودم که اونم خوشمزه و خوب بود که البته شکل کیک میشد منظورم بافتشه، ولی این قشنگ مثل پای سیب بیرون شد،واقعا ممنونم، لطف کردین

    ReplyDelete