Wednesday, June 27, 2012

ژله دورنگ میوه ای

این ژله, ترکیبی از دو ژله ی لیموترش و آلوئه وراست که با برش هایی از هلو تزئین کردم. برای تزئین یا دکور ژله فقط کافیه, قالبتون رو مثه یه تابلوی نقاشی تصور کنین و با توجه به امکانات موجود و یه مقدار خلاقیت, ژله های خوشگلی درست کنید.
من به طور خلاصه برای اون دسته از دوستان تازه کاری که دوست دارن ژله های ترکیبی درست کنن ولی دقیقاً نمی دونن چطور؟ نحوه ی درست کردن این ژله رو توضیح می دم، که امیدوارم براتون مفید باشه.
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا یک بسته همراه با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی
ژله لیمو ترش یک بسته همراه با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد
هلوی تازه یا کمپوت هلو
طرز تهیه:
برای درست کردن ژله همیشه در ابتدای کار قالبمون و خیس می کنیم و برای دقائقی داخل فریزر می گذاریم.
در مرحله ی بعد، اگه می خوایم ژله ی میوه ای درست کنیم، میوه مون هر چه که هست رو ته ظرف می چینیم. من چون هلوی تازه در دسترس نداشتم از کمپوت هلو استفاده کردم، منتها در صورت استفاده از کمپوت, حتماً اون و صاف کنین تا آب اضافی اون خارج بشه و بعد قاشق قاشق طوری که میوه ها از جای خودشون حرکت نکنن مقداری از ژله رو ته ظرف می ریزیم. فقط در حدی که مثه چسب عمل کنه و میوه ها بعد از سفت شدن ژله به ظرف بچسبن. حالا قالب رو داخل یخچال می گذاریم.
و وقتی ژله تا حدی خودش و گرفت دو مرتبه قاشق قاشق مابقی مایع ژله رو به مواد داخل قالب اضافه می کنیم و باز داخل یخچال می گذاریم تا خودش و بگیره.

تو پست ژله ی سفید و سیاه، (کرم وانیلی یا ژله ی سفیدرو توضیح داده ام، ولی یه راه ساده تر برای درست کردن ژله ی سفید اینه که ژله ی آلوئه ورا رو اول با یه لیوان آب جوش و بعد به جای آب سرد با یه لیوان بستنی وانیلی مخلوط کنیم.
و بعد از اینکه لایه ی اول ژله مون گرفت، ژله ی سفید رو بهش اضافه می کنیم. البته باز هم قاشق قاشق که لایه زیری از هم باز و رنگ دو ژله با هم مخلوط نشه.
وقتی ژله کاملاً خودش رو گرفت, با یه خلال دندون، اون رو از حاشیه های اطراف قالب جدا می کنیم که موقع برگردوندن، راحت تر از قالب جدا بشه و فقط برای چند لحظه داخل آب داغ می زنیم. اگه زیادتر از حدی که باید, قالب رو داخل آب داغ نگه داریم، ژله دو مرتبه آب می شه و زمانی که داخل ظرف سرو برمی گردونیم، شکل زیبایی به خودش نمی گیره. بنابراین اگه احیاناً چنین اتفاقی افتاد و احساس کردین ژله به خاطر حرارت آب دوباره به حالت مایع در اومده، بدون اینکه توی ظرف سرو برگردونین دومرتبه قالب رو داخل یخچال بذارید تا خوب خودش و بگیره و بعد مجدداً  داخل آب داغ بذارید و سریع توی ظرف برگردونین.
یه همین سادگی ژله ی ما آماده است :))
*
*
*
امیدوارم خوشتون اومده باشه ***

36 comments:

  1. وای چقدر ناز شده ؛ آدم دلش نمیاد برش بزنه ؛ دست گلت درد نکنه

    ReplyDelete
  2. خیلی قشنگ شده ....... به به جای ما خالی

    ReplyDelete
    Replies
    1. قربونت برم عاطفه جان شما که خودت هنرمندی

      Delete
  3. ممنون که منو به این بلاگ باسلیقه دعوت کردید
    بسیاد عالیه براتون آرزوی موفقیت با عشق بمقدار کافی میکنم
    شاد باشید

    ReplyDelete
    Replies
    1. لیلا جان من از شما ممنونم که وقت می گذارید و به وبلاگ من سر می زنین.
      راستی ما همدیگه رو از نزدیک میشناسیم یا از دوستان اینترنتی هم هستیم؟؟

      Delete
  4. لاله جان خسته نباشی گلم کارت حرف نداره مثل همیشه خوش سلیقه ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) ممنونم نیلوفر جان شما لطف دارین

      Delete
  5. سلام عزیزم ، اولا خیلی جالبه راستی خانمی به غیر از اینکه دلمون رو بسوزونی نیت دیگه ای داری ؟ واقعا دلت اومد تنهایی بخوری اگه واقعا به فکر کنترل وزن خودت هستی ما را دعوت کن تا مجبور نشی کالری اضافی دریافت کنی من و دکتر هم مثل همیشه جور این موضوع را خواهیم کشید .

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام فرزانه جان
      می دونی که من از دعوت کردن ابائی ندارم, ولی هر چی فکر میکنم می بینم آقای دکتر
      :) کسالت دارن ما باید بیایم عیادت

      ****:)) ( ...عجب بهانه دست به نقدی, تا دفعه ی دیگه ام خدا بزرگه)

      Delete
  6. چقدر خوشگله لاله جون..واقعا از کارهات لذت می برم عزیزم

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی هانیه جان شما لطف دارین
      :)) نظرای خوبتون باعث دلگرمی من است

      Delete
  7. سلام لاله جون
    من تازه با وبلاگ شما آشنا شدم و واقعا تشکر میکنم. از اینکه با این همه سلیقه وصبر و حوصله جرئیات کار رو عکس میگیرید و در اختیار بقیه قرار میدید. امیدوارم همیشه موفق باشید

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست عزیز
      ممنون از شما که با کامنت های زیباتون من رو به کاری که شروع کردم دلگرم تر می کنین. امیدوارم بتونم روز
      *** :) به روز بهتر عمل کنم

      Delete
  8. لاله ی عزیز وبلاگت برای من( که مهارتی تو آشپزی ندارم ،تازه اعتماد به نفسم هم در مورد آشپزی اونقدر نیست که وقتی گاهی دستور هایی رو میخونم مطمئن بشم درست فهمیدم یا نه) با توجه به عکس های لحظه به لحظه وتوضیحات کاملت عالیه دستت درد نکنه :*****

    ReplyDelete
    Replies
    1. لیلا جون قربونت برم تو اعتماد به نفس آشپزی نداری؟؟؟ مصطفی دست پخت تو رو بیشتر از
      :)) *** :(( من قبول داره

      Delete
  9. عزیزم خیلی خوشحال شدم با شما دوست هنرمند آشنا شدم و باعث افتخار منه امیدوارم که در کارهاتون موفق و پیروز باشید.راستی من شما رو در جمع دوستانم در وبلاگ قرار دادم ..خوشحال میشم از کارهاتون توی پیج هنر طباخی در فیس بوک بزارین.ممنونم دوست خوبم

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نسرین جان خیلی لطف دارین. منم از آشنایی با شما خیلی خوشحالم. به پیجتون توی فیس بوک مرتب سر می زنم ولی مدتی است وبلاگتون به جز قالب وبلاگ و عناوین, مطالب و دستورات رو باز نمی کنه, نمی دونم ایراد از کجاست؟ یا احیاناً دوستان دیگه ام با این مشگل مواجه هستن؟
      در هرصورت ممنون از لطفی که به من دارین. منم شما رو لینک می کنم تا بهتر بتونم از
      :) حضورتون استفاده کنم

      Delete
  10. لاله جون سلام عزیزم خسته نباشی . خوبی ؟ مشکل صفحت برطرف شد ؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. !!! سلام الهام جام ممنونم از اینکه به فکرمی. نه متاسفانه هنوز بر طرف نشده

      Delete
  11. salam 91.04.16 friday aliyeh merci indafeh dorostesh mikonam bossssssssssssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. :).سلام سانیا جون و ممنون. ایشالله که درست کنی و خوشت بیاد, خبرش و به منم بده

      Delete
    2. :( راستی مرسی از تاریخ دقیقی که دادی, من و بردی به یه حال و هوای دیگه

      Delete
  12. dar zemn itetoon to iran bekhatereh blogpost fitereh

    ReplyDelete
    Replies
    1. آره دوست من بلاگزپات برای همه فیلتر است که خوشبختانه این روزا همه وی پی ان دارن, ولی مشگل من فیس بوک است که نمی دونم چرا
      ...مشگل پیدا کرده؟؟

      Delete
  13. Salam ,Laleh jon marekas kheili khoshgel shode man har roz montazere dastore jadid hastam va negah mikonam veblageto, kheili alye

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) ممنونم سمانه جان, خیلی به من لطف داری همشهری

      Delete
  14. لاله جان
    با اجازت من بلاگت رو تو خوشمزه خونه کوچیکم لینک کردم
    خوشحالم میکنید گاهی سری بهش بزنید

    ReplyDelete
    Replies
    1. خواهش می کنم عاطفه جان
      لطف می کنین, منم شما رو لینک می کنم

      Delete
  15. لاله جون سلام.به خدا چند بار کامنت گذاشتم ولی رد می شد .عزیزم اگه از طریق گوگل داخل وبلاگ بشی فکر نکنم مشکلی داشته باشه امیدوارم مشکل اینترنتی باشه و خیلی سریع رفع بشه از وبلاگهای ایرانی بیشتر از این نمیشه انتظار داشته باشی .بازم ممنونم موفق باشی

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام نسرین جون, شرمنده از اینکه این همه اذیت شدی
      نسرین جون راستش من از طریق گوگلم نتونستم وارد وبلاگت بشم یعنی وارد می شم ولی غیر از حاشیه های صفحت چیزی باز نمی کنه
      من این مشگل و با دوستای دیگه که با بلاگر های ایرانی کار می کن ندارم
      صفحه فیس بوک من مشگل داره ولی بد نیست خودت بین هوادارانت سوال کنی ببینی اگه اونام همین مشگل و دارن برای حلش اقدام کنی
      حیف این همه تلاشت است که دیگران نتونن استفاده کنن
      در هر صورت ممنون از زحمتی که کشیدی

      Delete
  16. http://koodakeman91.niniweblog.com/
    سلام خوشحال می شم به وبلاگ من سر بزنید.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام سپیده جان
      :)) حتماً

      Delete
  17. سلام واقعا زیبا مثل همه ی کارهایی که تا حالا انجام دادین .
    من همیشه این مشکلو داشتم که میوه هام تو ژله شناور میشدن .. اما ازین به بعد دیگه میدونم ..
    ممنون لاله جان.

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام سارا جان
      خيلي لطف دارين عزيزم و خوشحالم از اينكه اين پست به دردتون خورده
      :)

      Delete
  18. لاله جان درود
    فردا درست می کنم
    بوس بهت

    ReplyDelete