این ژله, ترکیبی از دو ژله ی لیموترش و آلوئه وراست که با برش هایی از هلو تزئین کردم. برای تزئین یا دکور ژله فقط کافیه, قالبتون رو مثه یه تابلوی نقاشی تصور کنین و با توجه به امکانات موجود و یه مقدار خلاقیت, ژله های خوشگلی درست کنید.
من به طور خلاصه برای اون دسته از دوستان تازه کاری که دوست دارن ژله های ترکیبی درست کنن ولی دقیقاً نمی دونن چطور؟ نحوه ی درست کردن این ژله رو توضیح می دم، که امیدوارم براتون مفید باشه.
مواد لازم:
ژله آلوئه ورا یک بسته همراه با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی
ژله لیمو ترش یک بسته همراه با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد
هلوی تازه یا کمپوت هلو
طرز تهیه:
برای درست کردن ژله همیشه در ابتدای کار قالبمون و خیس می کنیم و برای دقائقی داخل فریزر می گذاریم.
در مرحله ی بعد، اگه می خوایم ژله ی میوه ای درست کنیم، میوه مون هر چه که هست رو ته ظرف می چینیم. من چون هلوی تازه در دسترس نداشتم از کمپوت هلو استفاده کردم، منتها در صورت استفاده از کمپوت, حتماً اون و صاف کنین تا آب اضافی اون خارج بشه و بعد قاشق قاشق طوری که میوه ها از جای خودشون حرکت نکنن مقداری از ژله رو ته ظرف می ریزیم. فقط در حدی که مثه چسب عمل کنه و میوه ها بعد از سفت شدن ژله به ظرف بچسبن. حالا قالب رو داخل یخچال می گذاریم.
و وقتی ژله تا حدی خودش و گرفت دو مرتبه قاشق قاشق مابقی مایع ژله رو به مواد داخل قالب اضافه می کنیم و باز داخل یخچال می گذاریم تا خودش و بگیره.
تو پست ژله ی سفید و سیاه، (کرم وانیلی یا ژله ی سفید) رو توضیح داده ام، ولی یه راه ساده تر برای درست کردن ژله ی سفید اینه که ژله ی آلوئه ورا رو اول با یه لیوان آب جوش و بعد به جای آب سرد با یه لیوان بستنی وانیلی مخلوط کنیم.
و بعد از اینکه لایه ی اول ژله مون گرفت، ژله ی سفید رو بهش اضافه می کنیم. البته باز هم قاشق قاشق که لایه زیری از هم باز و رنگ دو ژله با هم مخلوط نشه.
وقتی ژله کاملاً خودش رو گرفت, با یه خلال دندون، اون رو از حاشیه های اطراف قالب جدا می کنیم که موقع برگردوندن، راحت تر از قالب جدا بشه و فقط برای چند لحظه داخل آب داغ می زنیم. اگه زیادتر از حدی که باید, قالب رو داخل آب داغ نگه داریم، ژله دو مرتبه آب می شه و زمانی که داخل ظرف سرو برمی گردونیم، شکل زیبایی به خودش نمی گیره. بنابراین اگه احیاناً چنین اتفاقی افتاد و احساس کردین ژله به خاطر حرارت آب دوباره به حالت مایع در اومده، بدون اینکه توی ظرف سرو برگردونین دومرتبه قالب رو داخل یخچال بذارید تا خوب خودش و بگیره و بعد مجدداً داخل آب داغ بذارید و سریع توی ظرف برگردونین.
یه همین سادگی ژله ی ما آماده است :))
*
*
*
امیدوارم خوشتون اومده باشه ***
وای چقدر ناز شده ؛ آدم دلش نمیاد برش بزنه ؛ دست گلت درد نکنه
ReplyDelete:) ممنونم رز عزیزم
Deleteخیلی قشنگ شده ....... به به جای ما خالی
ReplyDeleteقربونت برم عاطفه جان شما که خودت هنرمندی
Deleteممنون که منو به این بلاگ باسلیقه دعوت کردید
ReplyDeleteبسیاد عالیه براتون آرزوی موفقیت با عشق بمقدار کافی میکنم
شاد باشید
لیلا جان من از شما ممنونم که وقت می گذارید و به وبلاگ من سر می زنین.
Deleteراستی ما همدیگه رو از نزدیک میشناسیم یا از دوستان اینترنتی هم هستیم؟؟
لاله جان خسته نباشی گلم کارت حرف نداره مثل همیشه خوش سلیقه ...
ReplyDelete:) ممنونم نیلوفر جان شما لطف دارین
Deleteسلام عزیزم ، اولا خیلی جالبه راستی خانمی به غیر از اینکه دلمون رو بسوزونی نیت دیگه ای داری ؟ واقعا دلت اومد تنهایی بخوری اگه واقعا به فکر کنترل وزن خودت هستی ما را دعوت کن تا مجبور نشی کالری اضافی دریافت کنی من و دکتر هم مثل همیشه جور این موضوع را خواهیم کشید .
ReplyDeleteسلام فرزانه جان
Deleteمی دونی که من از دعوت کردن ابائی ندارم, ولی هر چی فکر میکنم می بینم آقای دکتر
:) کسالت دارن ما باید بیایم عیادت
****:)) ( ...عجب بهانه دست به نقدی, تا دفعه ی دیگه ام خدا بزرگه)
چقدر خوشگله لاله جون..واقعا از کارهات لذت می برم عزیزم
ReplyDeleteمرسی هانیه جان شما لطف دارین
Delete:)) نظرای خوبتون باعث دلگرمی من است
سلام لاله جون
ReplyDeleteمن تازه با وبلاگ شما آشنا شدم و واقعا تشکر میکنم. از اینکه با این همه سلیقه وصبر و حوصله جرئیات کار رو عکس میگیرید و در اختیار بقیه قرار میدید. امیدوارم همیشه موفق باشید
سلام دوست عزیز
Deleteممنون از شما که با کامنت های زیباتون من رو به کاری که شروع کردم دلگرم تر می کنین. امیدوارم بتونم روز
*** :) به روز بهتر عمل کنم
لاله ی عزیز وبلاگت برای من( که مهارتی تو آشپزی ندارم ،تازه اعتماد به نفسم هم در مورد آشپزی اونقدر نیست که وقتی گاهی دستور هایی رو میخونم مطمئن بشم درست فهمیدم یا نه) با توجه به عکس های لحظه به لحظه وتوضیحات کاملت عالیه دستت درد نکنه :*****
ReplyDeleteلیلا جون قربونت برم تو اعتماد به نفس آشپزی نداری؟؟؟ مصطفی دست پخت تو رو بیشتر از
Delete:)) *** :(( من قبول داره
عزیزم خیلی خوشحال شدم با شما دوست هنرمند آشنا شدم و باعث افتخار منه امیدوارم که در کارهاتون موفق و پیروز باشید.راستی من شما رو در جمع دوستانم در وبلاگ قرار دادم ..خوشحال میشم از کارهاتون توی پیج هنر طباخی در فیس بوک بزارین.ممنونم دوست خوبم
ReplyDeleteسلام نسرین جان خیلی لطف دارین. منم از آشنایی با شما خیلی خوشحالم. به پیجتون توی فیس بوک مرتب سر می زنم ولی مدتی است وبلاگتون به جز قالب وبلاگ و عناوین, مطالب و دستورات رو باز نمی کنه, نمی دونم ایراد از کجاست؟ یا احیاناً دوستان دیگه ام با این مشگل مواجه هستن؟
Deleteدر هرصورت ممنون از لطفی که به من دارین. منم شما رو لینک می کنم تا بهتر بتونم از
:) حضورتون استفاده کنم
لاله جون سلام عزیزم خسته نباشی . خوبی ؟ مشکل صفحت برطرف شد ؟
ReplyDelete!!! سلام الهام جام ممنونم از اینکه به فکرمی. نه متاسفانه هنوز بر طرف نشده
Deletesalam 91.04.16 friday aliyeh merci indafeh dorostesh mikonam bossssssssssssssss
ReplyDelete:).سلام سانیا جون و ممنون. ایشالله که درست کنی و خوشت بیاد, خبرش و به منم بده
Delete:( راستی مرسی از تاریخ دقیقی که دادی, من و بردی به یه حال و هوای دیگه
Deletedar zemn itetoon to iran bekhatereh blogpost fitereh
ReplyDeleteآره دوست من بلاگزپات برای همه فیلتر است که خوشبختانه این روزا همه وی پی ان دارن, ولی مشگل من فیس بوک است که نمی دونم چرا
Delete...مشگل پیدا کرده؟؟
Salam ,Laleh jon marekas kheili khoshgel shode man har roz montazere dastore jadid hastam va negah mikonam veblageto, kheili alye
ReplyDelete:)) ممنونم سمانه جان, خیلی به من لطف داری همشهری
Deleteلاله جان
ReplyDeleteبا اجازت من بلاگت رو تو خوشمزه خونه کوچیکم لینک کردم
خوشحالم میکنید گاهی سری بهش بزنید
خواهش می کنم عاطفه جان
Deleteلطف می کنین, منم شما رو لینک می کنم
لاله جون سلام.به خدا چند بار کامنت گذاشتم ولی رد می شد .عزیزم اگه از طریق گوگل داخل وبلاگ بشی فکر نکنم مشکلی داشته باشه امیدوارم مشکل اینترنتی باشه و خیلی سریع رفع بشه از وبلاگهای ایرانی بیشتر از این نمیشه انتظار داشته باشی .بازم ممنونم موفق باشی
ReplyDeleteسلام نسرین جون, شرمنده از اینکه این همه اذیت شدی
Deleteنسرین جون راستش من از طریق گوگلم نتونستم وارد وبلاگت بشم یعنی وارد می شم ولی غیر از حاشیه های صفحت چیزی باز نمی کنه
من این مشگل و با دوستای دیگه که با بلاگر های ایرانی کار می کن ندارم
صفحه فیس بوک من مشگل داره ولی بد نیست خودت بین هوادارانت سوال کنی ببینی اگه اونام همین مشگل و دارن برای حلش اقدام کنی
حیف این همه تلاشت است که دیگران نتونن استفاده کنن
در هر صورت ممنون از زحمتی که کشیدی
http://koodakeman91.niniweblog.com/
ReplyDeleteسلام خوشحال می شم به وبلاگ من سر بزنید.
سلام سپیده جان
Delete:)) حتماً
سلام واقعا زیبا مثل همه ی کارهایی که تا حالا انجام دادین .
ReplyDeleteمن همیشه این مشکلو داشتم که میوه هام تو ژله شناور میشدن .. اما ازین به بعد دیگه میدونم ..
ممنون لاله جان.
سلام سارا جان
Deleteخيلي لطف دارين عزيزم و خوشحالم از اينكه اين پست به دردتون خورده
:)
لاله جان درود
ReplyDeleteفردا درست می کنم
بوس بهت