سلام خدمت همراهان همیشگی امروز با دستور شیرینی کشمشی در خدمتتون هستم برای شیرینی کشمشی دستورهای مختلفی در نت هست اما همونطور که همیشه اینطور بوده به اکثر دستورهای موجود نمیشه اعتماد کرد. از نظر من مهمترین ویژگی یک شیرینی کشمشی خوب اینه که از داخل نرم و از بیرون ترد و کریسپی باشه و این چیزی که در تصویر می بینید نتیجه چند بار کم و زیاد کردن مواد و رسیدن به نتیجه دلخواهه که می تونم با اطمینان بهتون پیشنهاد بدم امتحانش کنید.
کره ۱۲۰ گرم
کشمش ۱ پیمانه
پودر قند ۱۸۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
کره را قدری با همزن می زنیم تا از هم باز بشه و بعد بعد پودر قند رو اضافه می کنیم.
و مجددا همزن رو روشن کرده تا این دو کاملا به خورد هم رفته و مخلوط بشن.حالا تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و هربار مواد رو خوب مخلوط و تخم مرغ بعدی رو اضافه می کنیم.
وانیل رو هم اضافه و مجددا مواد رو مخلوط می کنیم و حدودا ۴-۵ دقیقه مواد رو میزنیم تا کاملا کرم رنگ بشه.
همونطور که در تصویر زیر می بینید بعد از چند دقیقه زدن مواد یک کرم خیلی یک دست داریم. حالا یک قاشق از آرد رو با کشمش ها مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم.
نهایتا آرد رو هم اضافه و با لیسک کاملا با مواد مخلوط می کنیم.
نهایتا با قاشق چایخوری و با فاصله از مواد داخل سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشانده ایم گذاشته و به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار می دهیم.
وقتی از فر در آوردید صبر کنید خنک شده و بعد در ظرف چیده و میل کنید.
نوش جان***
No comments:
Post a Comment