مرنگ از خانواده دسرهاست که از زدن سفیده تخم مرغ و پودر شکر درست واغلب همراه غذاهای فرانسوی و سوئیسی سرو می شه و البته گاهی هم مثل این قارچهای زیبا به عنوان شیرینی مورد استفاده قرار می گیره. بد نیست بدونین مرنگ فرانسوی, مرنگ ایتالیایی و مرنگ سوئیسی از انواع مرنگ اند. در مرنگ فرانسوی یا مرنگ سرد که بهترین نوع, برای پخت خونگی شناخته شده پودر شکر به تدریج به سفیده تخم مرغ اضافه می شه. در مرنگ ایتالیایی, به جای شکر از شربت داغ استفاده می شه به این ترتیب که شربت رو کم کم به سفیده اضافه می کنن تا به تدریج حرارت خودش رو از دست بده و در مرنگ سوئیسی یا مرنگ گرم سفیده و شکر به روش بن ماری و روی حرارت بخار آب زده می شه تا خودش رو بگیره و آماده پخت بشه.
علاوه براین, مرنگ بسته به نوع استفاده به صورتهای مختلف پخته می شه. یکی از انواع اون که به بیسکویت یا شیرینی فراموش شده هم معروف است (forgotten cookies) در درجه حرارت بسیار کم و زمان طولانی پخته می شه و بعد از پخت هم در فر خاموش به تدریج سرد می شه تا علاوه بر تردی بر اثر حرارت بالا, رنگ خودش رو از دست نده. در نوع دیگه بر عکس, به زمان کم و حرارت بالاتر نیازه تا مرنگ وسطی نرم و رویی برشته و قهوه ای داشته باشه. یه مدل هم حکم یه ظرف ترد و برشته ای رو داره که روی اون با کرم لیمو و انواع میوه های تابستانه پر می شه ...
و در نهایت مرنگ می تونه به اشکال مختلف و بعنوان شیرینی درست بشه که این قارچهای زیبا یه نمونه از این نوع است.