اولین پست سال ٢٠١٣ رو اختصاص می دم به گزیده ای از بهترین پستهای سال قبل، ولی اینکه چرا سال میلادی رو مبنا قرار داده ام صرفا به این دلیل است که تقویم و تاریخ بلاگر بر اساس تاریخ میلادی است و بر همین اساس هم تغییر می کنه. لذا من هم از این تاریخ و این مبنا تبعیت می کنم.
لازم است بگم سعی من در این چند ماهی که از شروع فعالیتم می گذره این بوده تا دستوراتی رو توی وبلاگ قرار بدم که ازنتیجه اون مطمئن بوده و می دونم وقتی شما هم اون رو تهیه می کنین خستگی کار به تنتون نمی مونه و به عبارتی از نتیجه کار راضی خواهید بود.
پس با این توصیف همه رسپی ها از نظر من خوبن و انتخاب بهترین ها برام مشگل است اما با این وجود تصمیم دارم چکیده ای از کارهایی که به هر حال همه پسند تر هستند و تقریبا با همه ذائقه ها جور درمیان رو به صورت یه لیست در اختیارتون قرار بدم تا امکان دسترسی به اونها براتون راحت تر باشه.
ده پست اول پر طرفدارترین پستهای سال از نظر شما هستند که در گوشه سمت راست وبلاگ هم عنوان شده, اما از اونجا که پست های پرطرفدار مرتبا بر حسب تعداد بازدید خوانندگان تغییر می کنه اونها رو هم در این لیست آورده ام تا در آرشیو پست های برگزیده موجود بمونه:
لطفاً در صورت تمایل برای خوندن دستور غذاها بر روی اسم اونغذا کلیک کنید تا به صفحه مربوطه هدایت شید
اما پستهای خوشمزه و پیشنهادی من به شما:
لاله***
سلام مرسی از دستورای خوبتون
ReplyDeleteفقط من یه انتقاد دارم.اینکه عکسهای پستها یه مقدار زیاد هستند و معمولن خیلی سخته اسکرول کردن بالا و پایین پست.گاهی اوقات یه سری از عکسها تکرااری هستند فقط از زاویه متفاوت.
البته این وبلاگ شماست.ببخشید پیشاپیش
Deleteسلام و خواهش می کنم عزیزم
مریم جان شاید این وبلاگ توسط من مدیریت بشه اما نظر شما و دیگران در تصمیم گیری های من برای پیش بردن اون بسیار اهمیت داره
راستش اگه درست حضور ذهن داشته باشم شما دومین نفری هستید که از تعداد زیاد عکس ها شکایت می کنین
ولی در مقابل, شاید بیش از صد کامنت و پیام فقط در وبلاگ و همین مقدار در فیس بوک پیام داشته ام که بابت همین تعداد عکسی که ملاحظه می کنین ابراز خوشحالی کرده اند
که اگه نگاهی به کامنت ها بندازین خودتون متوجه خواهید شد
در هر حال اگرچه در حال حاضر فرصت کافی ندارم ولی تصمیم گرفتم در اولین فرصت وبلاگ سبز و ترشی که پیشتر ها با قالب بلاگفا ثبت نام کرده ام رو با عکسهای مختصر راه اندازی کنم تا دوستانی مثل شما که با من در این تعداد عکس هم سلیقه نیستند هم بتونن از رسپی ها لذت ببرند
*** ممنونم از اینکه نظرت رو گفتی
سلام لاله جون.باید بگم تمام دستورات محشرن..حرف ندارن...من که همیشه با خیال راحت از رو دستورای تو غذا میپزم چون شک ندارم که نتیجه اش عالی میشه.امیدوارم همیشه موفق باشی و خوشبخت.قربونت
ReplyDeleteممنونم نیلوفر جان
Deleteخیلی خوشحالم از این موضوع امیدوارم همیشه همین قدر به من و غذاهایی که می ذارم اطمینان داشته باشی
*** شمام موفق و شاد باشی
راستی نیلوفر جان شما همون نیلوفر خانم مهربونی نیستی که توی فیس بوک برام کامنت
Delete:) میذاری؟
با ديدن اين همه عكس هاي فوق العاده و بي نظير مي دوني به خودم چی گفتم ؟ گفتم چقدر امسال و اين غذا ها خوش يمن و خوش بركت بودن كه باعث آشنايي من ولاله شدن! لاله جونم از پیدا کردنت به لطف اين وبلاگ و اين غذاي بي نظيرت خيلي خوشحالم
ReplyDeleteممنونم شبو جونم همیشه به من لطف داری عزیزم
Deleteشبو جان منم از آشنایی با تو خوشحالم و غذاهای خوشمزه
*** ای که توی وبلاگت می ذاری رو دنبال می کنم
:) مرسی از پیامت
وای خدای من ، شما یک کدبانوی فوق العاده اید.
ReplyDeleteاز فردا امتحانات پایان ترمم شروع میشه و من بی صبرانه منتظر تعطیلاتم تا از تجربیات شما استفاده کنم و برای همسرم و پسرکم میزهای قشنگ و خوشمزه آماده کنم (البته میدونم مثل کارهای شما نمیشه)
هر روز میام اینجا
موفق باشی دوست من
Deleteممنونم دوست عزیزم
امیدوارم امتحاناتت رو بخوبی و با نمرات عالی پشت سر بذاری و سفره عشق و علاقه تون همیشه پهن و گسترده باشه
ضمنا خجالتم ندین من فقط فرصت و مکانی دارم تا کارهام رو به اشتراک بذارم و این دلیل بر بهتر بودنم نیست ... از اشنایی باهاتون خوشحال شدم
*** از طرف من شازده کوچولوتون رو ببوسین
لاله جونم با پشتیبان سایتم تماس گرفتم گفته برام درست میکنه که دوستایی که برام پیام میذارن لینکشون هم نمایش داده بشه .. بازم بهش میگم . به نظر خودم هم خیلی لازمه
ReplyDeleteمرسی الی جون برا تنبلایی مثه من خیلی خوبه که هی نخوایم برای هر کامنتی دوباره مشخصاتمون و پر کنیم
Delete***